101

Банкеръ

преди 11 години

Вместо цените да паднат при излишък ще ги вдигаме бравос ще ви се ама се хвана народа за зелено,а зимата към гражданска воина отиваме и така.

100

dd

преди 11 години

бойкот на изборите!Всички на 12 на улицата на протест.Забрана на партиите. Не на геноцида който ни налагат 20 години.БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ!!!!!

99

Истината

преди 11 години

10% загуби,10%"разходи,"10% зелена енергия, 20% ПРЕНОС !!!, 20% ДДС - това е реалността в сметките ни!В 7 европейски държави такса пренос = 0% ,в 3 =2-5% ,в останалите под 10% ...сметките са много прости. Именно заради тези 20% пренос не изнасяме ток, а 20-те % ДДС (над 3 млрд годищно)се источва през централите защото им е разход ,с които се задължават ЕРП-тата и ги вземат от нас и изобщо не влизат в държавата(под протекция на ГЕРБ)!!! Вярвам че все някой прокурор е стигнал до това уравнение

98

Анонимен

преди 11 години

Какво е това слънцегреене повече от 20 часа в денонощието??? Къде се намираме или това е една огромна кражба. Дали пък не плащаме евтината енергия от АЕЦ многократно, само защото е минала през електромерите на фотоволтаиците.

97

А дали е така

преди 11 години

Абе, май всички по веригата искат цените да останат на тези нива и за пред хората симулират борба за задържане на цените. Хайде да не сме балъците, ако може.

96

аС

преди 11 години

Къф скок бе ? Да фалирват волтаици , да не ходим да ги трОшим ....

95

mehmed

преди 11 години

станишев бойко яне кунева и местан се плюят но всички заедно ги е страх от сидеров защото са престъпници

94

Анонимен

преди 11 години

Хайде да го вдигнат след изборите, два дори три пъти да го вдигнат. Да избесим тогава парламента до крак и да и да приключим с така наречения "преход" по плана на БКП.

93

тя

преди 11 години

Тия от ЧЕЗ са големи престъпници и затова не искат никой да се "меси" в работата им , включително и прокуратурата.Да се намалят чиновниците и така и разходите им.

92

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Всички по веригата натискали,а народа къде е в тази верига или май не го * за кюстендилска слива - затова бойна готовност за нови истински народни протести !!!Да не се оставяме да ни приспят отново !!!

91

www

преди 11 години

До АНАЛИЗ НА ДЕМОКРАЦИЯда много скоро ще ни АНАЛизират

90

до 116 117

преди 11 години

Абе що не вземеш да си върнеш член едно от живковата конституция. Аман от простаци.

89

АНАЛИЗ НА ДЕМОКРАЦИЯ

преди 11 години

- Разруши мозъчния й център Енергопроект. Старателно организира националното престъпление - закриване на АЕЦ Козлодуй. - Спря строителството на АЕЦ Белене. - Разпродаде електроразпределителната система. - Ликвидира енергомашиностроенето. Днес дори 100-киловатова водна турбина трябва да се внася от чужбина! Чужди фирми, които трябва да се учат от нашите енергостроители, получават поръчки за строителство на енергийни обекти у нас. Каскадата Горна Арда, 4 пъти по-малка от каскадата Арда, която е българско инженерно решение и изпълнение, се възлага на чужденци, непостроили нито

88

ИСТИНАТА

преди 11 години

- Източномаришкият енергиен комплекс. Горивната му база са лигнитни въглища с най-ниска калоричност - 1400 ккал/кг. По екологични изисквания две от централите са с железобетонни комини по 325 метра - най-високите в Европа!/Сега абсурдът на капиталистическата непланова икономика е следният: "... Най-големият трън в очите на всички е проектът на ХХI век - АЕЦ "Белене" (започнат преди 89 г. и спрян след избухването на демокрацията). Изграждането на 2000-мегаватова ядрена мощност обедини цялото антиядрено лоби не само у нас, а и в чужбина. Начело е целият източномаришки енергиен комплекс. Той

87

Питанка

преди 11 години

Защото собствениците на ел. централи произвеждащи скъпия ток са или роднини политици, или си плащат на политици да са приоритет в енергийният микс.

86

менте

преди 11 години

До veskoне бе комшията

85

vesko

преди 11 години

Банките са виновни.

84

Анонимен

преди 11 години

---111Според българина ----,Райков ,.....ЗА ПЛЮЕНЕ ЛИ Е ,ИЛИ НЕ ?

83

Х

преди 11 години

ВСИЧКИ ДРУГИ ИМАТ АКЦИИ В СКЪПИТЕ ЦЕНТРАЛИ И ЗАТОВА ИСКАТ, А РАЙКОВ НЯМА И ЗАТОВА НЕ ИСКА.

82

една овца

преди 11 години

Защо да не натискат като имат стадо овце пред себе си. Те стават милионери за дни,ние си ги търпим и така ще е докато не станем вълци като тях.