83

стефан

преди 11 години

абе а Веско ще пее ли ?!

82

Анонимен

преди 11 години

ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК, ТЕЗИ ОТ ГЕРБ КАКВА "СЕМПЛА" КАМПАНИЯ ГОТВЯТ......

81

Анонимен

преди 11 години

, но бойко няма да има двойник в затвора.

80

Анонимен

преди 11 години

I ti li be Lube???Ujas...pulno s prodajnici!!A dostoinstvoto.Lubcho, kude e dostoinstvoto ti???????

79

AZ

преди 11 години

АМИ РАДВАЙТЕ МУ СЕ И ТОЙ Е ТОЛКОВА ***,ДЕБЕЛ И МАЛОГРАМОТЕН ,КАТО ОРИГИНАЛА И ПОСЛЕ ОТИВАЙКИ ДА МУ СЕ РАДВАТЕ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА УГАСИТЕ КРУШКИТЕ ,ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ Е ТОКА СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ

78

Анонимен

преди 11 години

Е КАК КОМИЦИТЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ бОКО И МУТРЕНСКАТА МУ ПАРТИЯ ,КАТО И ТЕ СА СМЕШНИЦИ !!

77

JALKO ZA LUBO!!!

преди 11 години

NE MOGA DA RAZBERA, ZA6TO IZQVENI ARTISTI, PEVCI I SPORTISTI, DOKAZALI, 4E SA LI4NOSTI V IZKUSTVOTO I SPORTA SE UNIZQVAT DA BUDAT PRIVLE4ENI OT EDNA ILI DRUGA PARTIQ, OSOBENO DA AGITIRAT?!? ZA6TO MU E NA LUBO NEIKOV TOVA SE PITAM? I REZUKLTATA 6TE BUDE NE V NEGOVA POLZA I POLZA NA GERB, TOVA 6TE PREDIZVIKA OTRICATELNO OTNO6ENIE NA TEZI KOITO GO HARESVAT KATO ARTIST KOITO BE DALE4E OT POLITILKATA. NE RAZBIRA LI, 4E 6TE BUDE UPOTREBEN I POSLE 6UT V ZADNIKA? JALKO ZA NEGO!!QVNO MU SE PLA6TA!

76

Анонимен

преди 11 години

Да, мутренската групировка от некадърници и разбойници ГЕРБ трябва да си ходи. Борисов е пълен некадърник. Докато беше главен секретар отвличанията и убийствата бяха ежедневие и той само тичаше на местопрестъпленията да си прави пиар, че уж работи, но файда никаква. След това стана кмет, обещавайки, че до 1 година ще направи завод за ***.От тогава вече има 7 години,завод даже не е започнат. Докато го нямаше във властта, нямаше и криза. Откакто дойде не само сме в криза, но въпреки, че Дянков 43 пъти обявява, че вече излизаме от нея, се сриваме все по-надолу. Даде хиляди обещания и официалн

75

Анонимен

преди 11 години

Кризата дойде с вас герберите и с вас ще си замине, криза да има в Турция? Не ,даже има растеж 10% , да сте чували криза в Полша , Унгария , Чехия ,Австрия , даже и в Румъния безработицата е 6%, само заблуждаватха хората за да си оправдаете некадърноста.

74

Гого

преди 11 години

Станишев открил 144км. без рязане на ленти, а Бойко 85 км. с 43 *** на ленти. Хората трябва да мислят като гласуват с главите си, че после да няма пак сгрешихме. Това го призна и Лилито Павлова.

73

1

преди 11 години

Не гласувайте за Герб

72

pimpalicious

преди 11 години

Щом Боко Тиквата започна да разчита на КОмиците да му вдигат рейтинга, значи ПП ГРОБ е наистина ударила дъното... Интересно от къде имат толкова пари да си позволят услугите на толкова известни личности?

71

Анонимен

преди 11 години

Съселишев да излезел на диспут да кажел какво щял да направи. Вие верно сте *** щом пишете такива глупости. Съсела от години говори само лъжи!

70

иван

преди 11 години

прекрасна идея. предлагам и след изборите Любо Нейков да остане премиер , докато Тиквата подритва мачлета във в група

69

Анонимен

преди 11 години

Мдааа, типично по герберски - веселие, а-у, скечове и зрелище. Нали такова беше и управлението. БСП пък също типично за тях - срещи, хапливи речи, конгреси и разни подобни. А'бе излезте в ефир, на живо, по някоя медия, направете един диспут и каже, какво ще направите, как ще го направите и проведете един смислен спор, в който да се отсее нещо. Как чрез "Комиците" ще разбера какво искат и как ще го постигнат ГЕРБ, ако гласувам за тях. То верно са си направо комици и е комично.

68

Анонимен

преди 11 години

Пълен резил за Бойко,щом този шкембар ще му прави агитацията.То ще е като пълна лудница,което се оценява от зрителите,като пълна глупост.

67

Анонимен

преди 11 години

Тия и на предишните избори бяха с ГЕРБ!Сега за благодарност ,участват в клиповете за еврофондовете по tv-знаете ли колко пари взимат-лошо ще ви стане!

66

Анонимен

преди 11 години

За престъпниците от БСП ще агитира най-големя наивник ламбо. А народа ще хвърля гранати по него.

65

Анонимен

преди 11 години

75 прав си много, бързо ти го казвам, че пия кафе и слушам птичките как пеят, но обясни го на масите, увлечени по простака *** борисович

64

муняс

преди 11 години

До гласувам зати пък, гласувай за герб, ипон ще те облепят със стикери да няма нужда да си купуваш дрехи.