125

Анонимен

преди 11 години

ai stiga gluposti kato doide gei-SERGEI I DO 2050 NQMA DA SE BUTNE NE6TO

124

:)

преди 11 години

от туризъм не е проксопсала нито една държава - Испания и гърция - дойени на туризма- са първи в кризата. Туризма значи да разчиташ на ЧУЖДИ инвестиции, които рязок се свиват...................Глупости!Проблема там идва от прекомерното залитане по социални плащания. Отделно не говорех само за туризъм, инфраструктурата е важна за всички отрасли. И да си го кажем направо, ние не можем да развиваме производство с висока добавена стойност, защото за това трябват кадри, а тук гледам само ***. :)

123

Анонимен

преди 11 години

от туризъм не е проксопсала нито една държава - Испания и гърция - дойени на туризма- са първи в кризата. Туризма значи да разчиташ на ЧУЖДИ инвестиции, които рязок се свиват

122

Анонимен

преди 11 години

Моля не пишете обиди за нашето слънце.Как може да го наричате Тиква?Ако прочете коментара ви,виж пак вдигнал кръвното.Моля ви.

121

Iva Hikova

преди 11 години

Ще има лапачка господин президент покрай тези европейски пари за магистралите, а сега и повече пари за саниране има, чудно! Където има келепир нещата у нас бързо се случват, ей го на със зелената енергия сме преизпълнили плана и то благодарение на Плевнелиев, нищо че доста скъпо ни излезе в крайна сметка всичко и сега до социални помощи ще я докараме.

120

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев е наравно с Тиквата виновен за националната катастрофа на БГ! Къде са 8 милиарда?

119

Анонимен

преди 11 години

Всички гърбави гербери да бъдат съдени и конфискация на всичко,което имат те и близките им до девето коляно,след това затвор до края.

118

Анонимен

преди 11 години

Умна е нашта комсомолка роска.брейййййййййййййййййййййййъхъх.

117

:)

преди 11 години

Парите не падат от небето, за да има бизнес следва да има условия за него. Инфраструктурата е едно от най-важните такива. Всичко друго е популизъм. Магистрали, мостове трябва да има, за да идват инвеститори. Всеки който говори, че не ядял асфалт е ***..Сори, че съм краен, но това е истината. Мислете с главите си!Май българина ще се окаже доста по-глупав отколкото си го мислех...Жалко..:(

116

боже, божеее

преди 11 години

,,Aсфалт не ям"...Абе хора, защо сте такива. За да има пари, трябва производство, туризъм. Добра инфраструктура (в т.ч. магистрали) значи по-голяма вероятност да се инвестира в производство и по-голям туристически поток. Оттам работни места, по-малко пари за социални плащания, повече данъци и резултат по-високи бюджетни заплати и пенсии, повече за образование и здравеопазване. Инфраструктурата е ключов фактор за благосъстоянието на държавата, не случайно първото нещо което римляните са правили е

115

Анонимен

преди 11 години

стига с тия магистрали. хиляда души годишино загиват годишно от птп-та защото са развили високи скорости, вие магистрали строите. Народа гладен измира по улицаат и се пали като жифи факли - магистрали. като няма хляб - яжте магистрали.

114

Анонимен

преди 11 години

тия луди ли са от герб? Само магистрали сънуват. А че България е на минус 8 милиарда от тяхното управление за нищо го нямат! На съд и конфискация! Както се разбра има какво да се взима доволно!

113

XXL

преди 11 години

май от сарказъм някои не разбира

112

XXL

преди 11 години

Всички магистрали завършени до 2020 г., прогнозира Плевнелиев.БРАВО!!!!!!!! ПАК ще гласувам за Роската !!!!!!!

111

Анонимен

преди 11 години

Може ама трябва да се строи! Не само да се режат ленти на всеки километър за пътища направени от някой друг!

110

Анонимен

преди 11 години

Хаха. Хората цели градове изграждат за това време

109

valtop

преди 11 години

Като ги довършим пустите магистрали и ВЕДНАГА ще започнем да ги кърпим..

108

еи

преди 11 години

малеее мислех си ,че с Желев се изложихме ама този министър още не знае къде е и още си строй милия пътища

107

Анонимен

преди 11 години

Тиквуняка се покри и неговият пудел запя песента за магистралите!Народът няма кинти да си плати тока, топлото и храната тия пак пеят за магистрали, защото от тях много яко са крали?!!!Ай сиктир?

106

Boksiora

преди 11 години

Ако сте българи и ако не искате България да се изтрие от картата след няколко години ще подкрепите Атака