23

Анонимен

преди 11 години

Подслушване е имало,има ,и ще продължава да има ,...ТАКА Е В ЦЕЛИЯ СВЯТ ,САМО ЧЕ ТАМ НЕ СЕ ВДИГА ТОЛКОВА ВРЯВА !"Под ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА ,ИМА АПАРАТУРА И ПЕРСОНАЛ ,...КОЛКОТО ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА /от предаването на Милен Цветков ,го каза един специалист---снощи/"!

22

Апартаменти,ментииии

преди 11 години

Роман Василев ,който потули апартаментите на Цецо....Не е много трудно човек да се досети човек как Роман Василев ще "разследва". И след 3-4 години ще се окаже ,както при Миро Найденов, че някакъв прокурор спирал разследването . Ей тия съвсем се самозабравиха

21

"УЛИЧНИК"

преди 11 години

До САМО ТАКА: ЗАЕДНО С ТЕХНИКАТА ТРЯБВАШЕ ДА ПРИБЕРЕ БОКО БИРАТА И ЦВЪЦКО АПАРТАМЕНЧЕТО ! ТЕЗИ ЛЮДЕ ,ДЕТО УЛИЦАТА ГИ ИЗХВЪРЛИ ,СЕ КАНЯТ ПАК ДА НИ " УПРАВЛЯВАТ" ! ДО СЕГА ,НАЙ НОВАТА НИ ИСТОРИЯ НЕ ПОМНИ ТАКИВА ДЕБЕЛОГЛАВИ ДЕМАГОЗИ ! НАИСТИНА ИМАТ ГОЛЯМОТО ЖЕЛАНИЕ ДА ИМ ОТНЕМАТ ВЛАСТТА САМО С КРЪВ ! ДРУГОТО Е ПРЕСТРУВКИ НА БОРИСОВ !

20

анонимен

преди 11 години

Роман Василев е разпитал Ц.Цветанов на Другарска Вечреря,в един от Апартаментите на Цецко

19

Здрав Разум

преди 11 години

И като са иззели техниката от МВР какво ще я правят ... тя става само за подслушване ... значи ще подслушват. Евала на прокуратурта! Вместо да кажат ясно и простичко имало ли е незаконни подлушвания или не и ако е имало кой ги е разпореждал и въпросния да бъде въдворен на съответното място, те се занимават с изземване на спецтехника от МВР. Че къде да бъде тая техника освен в МВР - там й е мястото.

18

Анонимен

преди 11 години

Лов на вещици....Що ли играят по свирката на БСП се чудя....Отчитат дейност явно..И да са подслушвани политици, лошо няма. То от там трябва да се почне, с подслушването на политици..Щото 99% са долни ***.

17

емо

преди 11 години

и бойко и цецо и цялото им правителство са пр4естъпници

16

Крадат бе братче

преди 11 години

До 4А преди 3.5 години фискалния резерв беше 7.5 млрд...и Боко и Цецо преди оставката го бяха докарали до 2 млрд.Като видяха дебелия ,че трябва да подават оставка,взеха заем и го оставиха около 4 млрд с около 2 млрд заем от тия 4 млрд....Всички Крадат бе братче

15

Анонимен

преди 11 години

От това , нищо ням,а да излезе!"Каквото не може да се купи с пари , може да се купи с много пари!"

14

Анонимен

преди 11 години

ЦецУ-кумецУ ще се проклина че го сложи този за гл.Прокурор.Само гледайте сеир.

13

Анонимен

преди 11 години

Ех,български политикани.Майката му е не да подслушваш,а да се вслушваш.Не да дереш врагове,а да създаваш съмишленици.

12

poma

преди 11 години

Смолянският Деректор на МВР гн Кирил Хаджихристев,какво е разкрил досега няма наказани негови подчинени до сега теса недосегаеми.Неговото обкръжение е от най старото КГБ.

11

Анонимен

преди 11 години

До Vesso .... Момче ти добре или само се правиш на луд? Не е важно кой я е купил, а кой я е ползвал незаконно!!!! Дай боже всеки ден да се купува нещо ново катотехника...но тази техника да се използва за да спрат безобразията в държавата ни!

10

4

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.

9

Диляна Маркосян

преди 11 години

До 12 Анонимен За Вас г-не или г-жо може и да са празни приказки, но Вие имате правото да си мислите така! Аз имам правото да говоря, но със сигурност е една шокираща истина. Дала съм си сметката след, като открито излизам с името си, а не както ВАС. А що се отнася до това, че неприемате разказа ми, щом така го разбирате - ИСКАМ РАЗСЛЕДВАНЕ И ЗА МЕН И ЗА ПОЛИЦИЯТА, НО ПОСЛЕ ИСКАМ И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА, КОЯТО СЕ БОРЯ ТРИ ГОДИНИ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧАДЪРЧЕТО НА ЦВЕТАНОВ СЪМ В ПАРАГРАФ 22 !

8

Анонимен

преди 11 години

Диляна приказки от хиляда и една нощ мисля че всеки може да разказва!!! Ако толкова си убедена трябват и ДОКАЗАТЕЛСТВА и да ти кажа форум на Днес не е мястото за обръщение към главния прокурор!!! За това си мисля че си поредния човек с празни приказки!!!

7

Диляна Маркосян

преди 11 години

ОБРЪЩАМ СЕ ЛИЧНО КЪМ Г-Н ЦАЦАРОВ !!! Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР, АКО ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПОЛИЦИЯТА И СПЕЦИАЛНО ЗА ЧАДЪРИТЕ, КОИТО РАЗПЪВАШЕ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ, МОЛЯ ВИ ПРИЕМЕТЕ МЕ НА РАЗГОВОР ЛИЧНО ПРИ ВАС И ЩЕ ВИ РАЗКАЖА УЖАСЯВАЩИ НЕЩА, КОИТО ВЪРШИ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ! НЕ СЕ СТРАХУВАМ И ИЗЛИЗАМ ОТКРИТО С ИМЕТО СИ! СЪЩОТО ИМЕ Е И НА ПРОФИЛА МИ ВЪВ ФЕЙСБУКА! ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЯ СЪМ! ПО-БЪРЗО ДА СЕ РАЗСЛЕДВА И ДИРЕКТОРА НА ОДП ВРАЦА! АКО ТОЙ НЕ СИ ПРИЗНАЕ, АЗ ЩЕ МУ ПОМОГНА!

6

Анонимен

преди 11 години

Добре приказва гл.прокурор, ама само да не стане като проверката на 6-те апартамента на ЦЦ! Всъщност, има един резултат от нея - за благодарност шефът на НАП е в изборните листи на ГЕРБ!

5

Ха ха хаааа

преди 11 години

Тогава и гея ще си подаде оставката.

4

dimolarev

преди 11 години

Много ми е интересно кой ще се произнася по въпроса дали с тези мобилни устройства са правени закононарушения. До колкото ми е известно има само една лаборатория която е оторизирана по въпроса, но за съжаление тя е под шапката на МВР и на Цветанов. Така че ми писна да гледам разкази с очакван край. В следващия ВСС и този главен прокурор ще го намърдат и народа пак с пръст в уста нали?