375

Анонимен

преди 11 години

И 1 левче да му направят заплатата, рестото на вашите сметки ли ще се преведе?

374

Анонимен

преди 11 години

a valutata euro li e...........kolega,

373

друга

преди 11 години

До ЖЕНАЗа жалост честичко се случва, при момченцата като няма парички и да не им става. От завист също хич го няма.

372

До 426

преди 11 години

1. Не всеки може да краде, и за това се иска акъл2. Заплатата, която получава сега, не я краде3. Можеш ли да обясниш какво е откраднал?

371

ЖЕНА

преди 11 години

Е и какво от това, че заплатата ти е с пет цифри, да не би да си с два в гащите?

370

друга анкета

преди 11 години

Предлагам друга анкетаЛевончо е крадец, цъкаш +Левончо е наглец, цъкаш +Левончо е и двете, цъкаш +

369

анкета

преди 11 години

гласувай с:а) много завиждам на Левон, цъкаш минусб) яд ме е, че нямам пари, отново -в) искам поста на Левон, че да мога малко да покрада, пак -Нека преброяването започне сега!

368

Гадост

преди 11 години

Този "БАНКЕР" и думата почтеност са два оксиморона !Повръща ми се само като му гледам мазната мутра !

367

BALGARIN

преди 11 години

TO PREZ 1915,NE TRIABVASHE DA VI PUSKAME U NAS A DA VI OSTAVIM PRI KOMSHIETE

366

Анонимен

преди 11 години

ДАНО ЗАГУБИ ВСИЧКО, КОЕТО ОТКРАДНА ОТ БЕДНИЯ НИ БЪЛГАРСКИ НАРОД!

365

Анонимен

преди 11 години

До владетеляОт коментарите под статията разбирам, че целокупния български народ си иска комунизма.Иска всички да са равни, независимо от образование, интелект и качества.Всеки да получава по равно възнаграждение, независимо от работата си.Май и затова ще гласуват повечето за БСП.И коментара ми да не се счита като подкрепа за ГЕРБ.

364

ФСБ

преди 11 години

До Анонименспоко, не е по-богат от Боко, тиквата ограби държавата, има 2 милиярда в чужди банки. Гарантирано от ГЕРБ!

363

владетеля

преди 11 години

Абе този има прекалено много пари, и за какво ли ги харчи,а другите които също се трудят като този господин не могат да си вържат финансите и да се издържат,за да живеят нормално.Какъв е смисъла от всичко това-едни живеят прекалено добре и даже парите са им прекалено много,а другите изнемогват.С тази демокрация фразите ,думите,целите и намеренията въобще не се връзват и не отговарят на един нормален и стандартен живот.Изглежда ненормално -едни живеят добре,а други мизеруват,а животът е един .

362

До 423

преди 11 години

Какво искаш да кажеш? Да гласуваме за клошар тогава, че на богатите нали им се няма вяра! Защо си мислиш, че човек, който е неспособен да постигне собственото си благополучие, може да оправи държава?

361

Анонимен

преди 11 години

Този е велик, може да гласувате за него вместо за ББ, по- богат е, може да ви черпи с висящо кафе ! Тичайте с бюлетинки в ръце после плачете и се палете !

360

Бо

преди 11 години

Как умело замотава нещата , да са в посока на заплатата...Според мен проблема точно при г-н Хампарцумян не е в заплатата му сега,а проверка и публичност на доходи и имоти от 15 години назад.Сто процента ще излезне нещо, стига проверката да е истинска и независима.

359

sasa

преди 11 години

Да се задавиш дано, арменски долап ненаяден.

358

до с.

преди 11 години

До с.до 416Всеки почва от някъде. Стартът не е равен, много ясно. Но това само трябва да мотивира хората, които тръгват от нулата, вместо да ги озлобява. При всички положения всеки, който е успял заслужава уважение. Може да те спуснат с параушут на високия пост, но ако не се справяш ще те разкарат много бързо. Пак казвам трябва и акъл. Някой имат късмет, други не, но способните хора рядко са недооценени.

357

с.до 416

преди 11 години

Батенце,защо се излагаш с тия тъпотии!Я се пробвай да кандидатстваш за някаква позиция без подходящо образование и да видим как точно ще се получи!Говорим за висока позиция със стратегическо значение!Отделно в случая има и някои неща в миналото,които определено са натоварващи в автобиографията на този човек!В крайна сметка пласирал се е по някакъв начин!Но наглостта му е потресаваща!

356

Анонимен

преди 11 години

точно така си представям един литературен герой, даже два