140

7

преди 11 години

Само в България може да се случват такива парадокси.Да издигаш за депутат шефа на НАП инякой който опитва да убие човек,та макар и да е Доган.

139

правдив

преди 11 години

Октай Енимехмедов показа завидно хладнокръвие. Несправедливо обиден от "делегатите"Заслужава да бъде избран за депутат! Евала ,секиз!

138

от реалността

преди 11 години

166 пост ГЕРБ ни трябва и сега. Само те са пра т н Прав път- съживяване на земеделие и животновъдство , пълен ремонт на инфраструктурата , развиване спорта за младежта , в областта на културата също ,за здравеопазването също!

137

Анонимен

преди 11 години

Поредния фишек, да си консолидира Доган башибозука за изборите... Ходете, гласувайте, будали...

136

СЕВЕРА

преди 11 години

ЗАКРИ НИ БОЛНИЦИТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ ВСИЧКО ИСКА ДА НИ ЗАТРИЕ А ЗА ВАС ИМА ВСИЧКО КОЙ КОМАНДВА В БГ СОФИСКИ МОШЕНИЦИ КОЙ ХОДИ ПО ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА ПАК ТЕ А БРЕ ТЕ ДРУГА ДЪРЖАВА ЛИ ИМАТ

135

СЕВЕРА

преди 11 години

ГЕРБ НЕ НИ ТРЯБВА ВИЖТЕ ЩЕ СТАНЕ МНОГО ЛОШО АКО ИЗБЕРЕТЕ ТИКВАТА ЩОТ ЩЕ ТРЪГНЕМ И СРЕЩУ ВАС ВИЕ СТЕ ДОБРЕ НО НИЕ НЕ СМЕ СЕВЕРА Е МН ЗЛЕ ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ ГЕРБ ВНИМАВАИТЕ В КАРТИНКАТА

134

Анонимен

преди 11 години

Ако Трактора е престъпник и е имал общ тъмен бизнес с Бат Бойко, значи ли че Бойко не е престъпник?!

133

до 162

преди 11 години

Герб ли ги интересува България? Благото на партийните лидери май ги интересува Герб. Познавам и хора където нямаха стотинка, набутаха се в герб сега карат мерцедеси. Напиши в гугъл Как Герб Прави Избори и виж хубаво клипчетата от Пловдив и кмета Иван Тотев, после обяснявай, че герб са по-различни от останалите.

132

4

преди 11 години

Ако не гласувам за ГЕРБ кажете ми за коя партия да гласувам за БСП ЛИ ЗА ДПС ЛИ ЗА КОСТОВ ЛИ ЗА СИДЕРОВ ЛИ,ми това са всичките продажници мафиоти товаса проклети хора които въобще неги интересува за България за благото теса печени във друга насока да обеднее народът зада може лесно дъго маниполират,е това им е системата,никога за тях не дай боже да дойдат отново на власт.Само ГЕРБ И ТОВАЕ.

131

Анонимен

преди 11 години

Защо да не се кандидатира Енимехмедов? След като Трактора има партия и се кандидатира /втори път-първия път за президент/, защо Енимехмедов да няма право? Очевидно законите в България са направени в полза на престъпниците. При това, Енимехмедов направи "атентат" срещу омразния Доган, а Трактора от години тормози, рекетира, отвлича и убива българи с подкрепата на Станишев, Гоце, Филчев, полиция, прокуратура, политици и ДС. Определено предпочитам Енимехмедов пред Доган....

130

Анонимен

преди 11 години

Новини като тази затвърждават у мен мнението, че всичко, което става в България, българите са си го заслужили. Обичам си страната и народа, но той сякаш се старае да ме отврати от себе си по всеки възможен начин: подписват за тоя, издигат Стоичков, гласуват за ***, не знаят какво искат. Направо ми става гадно.

129

Анонимен

преди 11 години

Да,бе вкараите и всички артисти от държавния цирк,да не би те да не са достойни

128

Анонимен

преди 11 години

Хора като този могат да съберат достатъчно подписи, а такива, които твърдят, че искат да се кандидатират като независими с някаква кауза не успяват? Е как стават тия работи?

127

айуй

преди 11 години

До ПешоПешо аз пък ще ти помогна да те отведат в Карлуково

126

такаду

преди 11 години

Браво на Вас пичове .Дайте да пуснем всички престъпници от затвора и да ги направим депутати.Само затова че е посегнал на Доган и че Доган е Турчин трябва един лупен да го издигаме за депутат,просто нямам думи.Това което го правите не е национализъм ами ШОВИНИЗЪМ.Майка ни е жална със такива *** които го подкрепят.

125

Анонимен

преди 11 години

Доган вече съвсем няма да стъпи в Парламента, ако Октай седи на задния ред.

124

Анонимен

преди 11 години

От *** депутат става ли :):):) ...поне 200 от 240 депутати в парламента доказват, че става..

123

Пешо

преди 11 години

Убий депутат спаси народ в беда!Хора да помогнем на малкия Октайчо да си купи лека картечница!

122

Анонимен

преди 11 години

До TURK- Ами консервирайте си Доган за вечни времена ,краде турци и българи яко толкова години и пак има слепци който го защитават ,момчето е герой,защото е знаело какво може да му се случи ,но въпреки всичко има смелостта да го направи.

121

някой

преди 11 години

Един достоен турчин, за когото дори аз бих гласувал. Той знае какво е да бъдеш лоялен към държавата, в която си се родил, за разлика от депесарските ***, които не се свенят да получават пенсии от България и да я хулят.