94

test2031

преди 11 години

S oste edin podzemen atomen opit , nuama da e zle./

93

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея беше оставена да е "жива рана" в сърцето на Изтока.Някак с един удар и Китай и Япония, и Южна омекват.Чуствам ги братя по съдба и им желая напук на всички "Велики" сили да се обеденят в Корея със силата и икономиката на един народ.Единна България ,единна Корея.

92

мнение

преди 11 години

южнокорейците са невероятни във всички области , но друго е интересно, винаги във художеествените си филми показват севернокорейците като възпитни, чесни и невероятни войни, хора от което и те се възхищават, ако не вярвате гледайте техни филми по тематиката..

91

до 96

преди 11 години

Това е се едно България 88 да воюва с България 2009.Няма как държава в която във 2 клас децата разглобяват калашник как да бъде победена от държава в която 90% от населението неможе да провърви 1 км.

90

КИТАЙ ФЕН

преди 11 години

ВРЕМЕ Е И НЯКОИ ДА СЛОЖИ КРАЯ НА ЕВРЕИСКИТЕ ***.... ВСЕ ИМ СЕ РАЗМИНАВА НА ТЕЯ МИКРОБИ.... ПРЕПАРАТИТЕ ПРОТИВ *** ЯВНО НЕ ДЕЙСТВАТ..... ТРЯБВА ДА СЕ ПРОБВА С НЕЩО КАТО *** ХАХАХАХА

89

КИТАЙ ФЕН

преди 11 години

ВРЕМЕ Е КИТАЙ ДА НАШАМАРИ ВСИЧКИТЕ НЕПОСЛУШНИ ДЖУДЖЕТА..... КИТАЙ Е ВЕЛИКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ КИТАЙЦИТЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ!!!!

88

Сапьора

преди 11 години

До бай Иван:Бай Иване това летоброене в Сев,Корея го има отдавна направи справка,,

87

Рудолф Хес

преди 11 години

Точно на тия им стиска. Те няма какво да губят. Неслучайно кривите физиономии се репчат на милиарден Китай, ядрена сила на която имат да връщат цял влак пари. А пред тези са по тихи от водата.

86

до Баш Майстора

преди 11 години

Трябва да си хептен залюхан комунист за да вярвяш че севера ще победи юга.

85

до Баш майстора

преди 11 години

Прав си, но това няма да стане сега а в по-подходящ момент. Примерно при ескалация на конфликта в Близкия изток или сериозен срив на борсите не само в САЩ. Не знам обаче какво е положението с химическите и бактреологични оръжия на КНДР. Имат ли ги въобще и знаят ли как да ги изстрелват. Щото с атомните бомби са много назад.

84

студент

преди 11 години

"Лидерите са мечтатели с недоразвито чувство за страх и без представа какви са шансовете срещу тях."

83

Анонимен

преди 11 години

Още повече, че почти цялото население е събрано в 6-7 града.

82

Анонимен

преди 11 години

Стандартен американски мегаполис!Сити - стоманена конструкция и стъклена фасада,стоманобетони многоетажни сгради.Предградия -талашитено-дъсчени сгради без избени помещения или рядко.Я си даите сметката ако тупне малка термоядрена бомбичка ще има ли какво да я спре????

81

жьлтур

преди 11 години

2 милиона избити виетнамци о агресора САЩ това е доказателство че американците са най-големите терористи в света!

80

Бай Иван

преди 11 години

Северна Корея прилича на някакъв съвременен вариант на древен Египет, боготворят си "императора", живеят като през 5 в. пр.хр., с тази разлика че тогава са имали повече храна и свобода. Очаквам скоро да приемат нов календар който да започва с раждането на Ким Ир Сен

79

Анонимен

преди 11 години

Ако бъдат притиснати до степен да изгубят контрола над страната, тия ще използват всичко което имат - химическо, биологично и ядрено оръжие. Северът ще изчезне заедно с югът. Пореден пример какво правят Великите сили по Света. Подобно на фармацевтите - опитват се да лекуват симтомите, а не болестта, като междувременно съсипват друга част от здравето ти. На Балканите също са се *** сериозно, заложили са бомби със закъснител навсякъде.

78

анонимен

преди 11 години

до 81Ти си смешен, вижда се че нямаш никаква представа от история, култура и корените на българското население.

77

Анонимен

преди 11 години

Тея бяха дали 200 жертви при някакъв инцидент само за да спасят портрета на лидера си.Каде с наемни маимуни -латиноси и негроси, срещу фанатизирани воини над 6 дан таекондо??5 милиона стандартна и сигурно 15 мобилизирана ,че тя америката неможе да захрани такава армия ,а тея не им трябва ни храна ,ни вода ,ни опра да воюват.Тоя филм се е развил в древна Елада преди много лета и секуела ще му е любопитен.

76

Анонимен

преди 11 години

Viva KNDR

75

БКП и КПСС (и мутри)

преди 11 години

И без друго Ким Чен Ун избива половината си население в наказателни лагери на смъртта, така че ако ги заковат с атома само ще им съкратят мъките.