187

Анонимен

преди 11 години

Кой подхлъзна това момиче да се излага така?

186

!!!

преди 11 години

Жалко!И тази се взе на сериозно!Като спортист я харесвах,но и тя се помисли за умна!Тия не разбраха,че от всяко дърво *** не става!Аман от неграмотни хора в политиката!Станкеее,не ставаш за това,стой си в спорта!*** и пульо депутати ще стават!СМЕШНИЦИ!!!Ай,сиктир....

185

кмета

преди 11 години

Тая пък къде е тръгнала, времето на борците явно не е отминало още - стягай се народе!

184

Там е мястото и !

преди 11 години

Мястото на хора като Будьо, Стоичков-цървула и Станка е в ГЕРБ. Тези неграмотници не бива да цапат други партии с имената си. Може ли някой да си представи Станка като депутат ? Представяте ли си Народно събрание в което Тиквата и Станка ще се клатят ( вървейки) като намазани пехливани ? Те ще фъфли , а той той ще повтаря - "Ти дан`си по убав от мене". В същото време д-р Стоичков ще псува някой от квесторите, на харманлийски диалект, ъкайки.

183

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Сега ще разровят с.***-шари като Сливен в търсене на нечия диплома...

182

Продаде се и тя

преди 11 години

Щом едно от най-добрите ни и любими момичета, златната Станка, която ни докара до рев на олимпиадата , СЕ ПРОДАДЕ НА ГЕРБ, значи наистина нямаме бъдеще и надежда в тази фалшива и робска държава .

181

nedjlko.grozev

преди 11 години

Мило момиче,ако с маскара на тепиха излезеш - ще го смачкаш,но ако с маскари на маса седнеш - ще те оцапат!!!

180

Дядо от село

преди 11 години

Добро, ама много, много глупаво, даже не може да се омъжи. има да спи с медалите си. Не може да съобрази, че я използват като тоалетна кърпичка след коитус.

179

Тина

преди 11 години

Само Станка ни липсваше.Едно добро момиче и нищо повече.

178

краси

преди 11 години

За депутат е необходимо все пак и малко ум,освен висше образование.От Станка може вече да стане добра ку..трошачка!

177

Анонимен

преди 11 години

Лечков се опита да направи Сливен като след паднала атомна бомба. Успя отчасти и все още е на свобода. Станка е едно глупаво и необразовано момиче имащо успехи в един непопулярен спорт, който ще бъде изваден от олимпиадата.Българската практика е да хрантутим спортистите цял живот за някакви спорни отличия, докато в цял свят те се оправят сами.И стига с тази глупости, че били славели страната - никой не взема тези неща сериозно.

176

тцЪ

преди 11 години

И ти ли бе, Станче!

175

Анонимен

преди 11 години

Успех на Станка! Успех!Злословниците да нямерят начин да затолят стаите си, да хапнат топла и вкусна храна, да се къпят редовно. Пожелавм им работа и доходи за ракиика в тенекиената кръчма.

174

Анонимен

преди 11 години

Ако Станка е малко по-умно момиче ще седне и ще прочете коментарите на хората за нея! Да си прецени сама става или не става.Стига с това плюене.Специално пък за нея ме боли,като чета някои коментари.Тя е с много чиста душа и сърце.Като знам как се бореше истински за треньора си и за несправедливоста спрямо него.....за мен тя е много точна и почтена

173

бай Марко

преди 11 години

Да я прекрати, да се задоми както се полага , ако иска да се поограмоти защото това не е смогнала да направи и да не занимава цяла България със себе си. Данчо Йовков не го прави момчето. Пък повече се е напъвал.

172

да

преди 11 години

Достаъчно се блъскала, сега да си поживее.Толкова тутманици, АКТЬОРИ законотворстваха. Златка поне се е трудила.Да стане и министър.Данаилов като беше министър?

171

до Георги

преди 11 години

Не мисля че я плюят от злоба или завист! Може би е реакция на хората да я опазят по някакъв начин.Никой не оспорва успехите и труда и !! Но да си политик трябват и други качества,където хората от форума не ги виждат в нея.В повечето коментари долових загриженост към нея да не би да я използват и после да напусне омерзена като Калинки и пр.

170

мама

преди 11 години

божкеееее по просто и инфантилно девойче скоро не бях гледала бойко няма ли кадри ако това му са кадрите масово да си спретнем харакири

169

Анонимен

преди 11 години

Станка З. е много мъжко и готено момиче,но не мисля че там ще се почуства в свои води! Гледал съм я по състезания и съм оценил крехката и чувствителност и чувството и за справедливост.Нека да опита ,но ще бъде тотално разочарована от очакванията си! Дано само да не стане като Стоичков и Лечков,които вече са станали като нарицателни!!

168

Анонимен

преди 11 години

Гледам предаването "Челюсти" на Диана Найденова със Станка Златева и......."мъка,голяма мъка,че чак трагикомедия" с кандидат депутатката.Жалко за Станка ако не разбира как ще бъде използвана,едно.Второ,ако бъдат издигани и други такива личности(хубави хора ,но не за тази работа) в кандидатските листи независимо от коя партия,по-добре да няма избори,защото няма да има кой да гласува.По-добре да се отиде за гъби или за риба.