79

Анонимен

преди 11 години

За 45 години БКП ни на направи овце,а 23 години ни стриже и краде.Но 45 години поне имахме какво да ядем, а сега и залъка ни взеха социалистите, станали капиталисти.

78

Анонимен

преди 11 години

Логиката е проста. Докато избираме на принципа "по-малкото зло", добро няма как да видим. Но за това се иска ние като общество да сме добри. Но явно става нещо и всичко се обърква по пътя.

77

Анонимен

преди 11 години

Другари,кажете какъв ви е сценарият след като загубите катастрофално изборите?Ще започнете да взривявате отново църкви или ще пуснете въоръжени партизански отряди?

76

Анонимен

преди 11 години

Много ви моля,обяснете ми как активните мероприятия на другаря Смешнишев със ванове с антени на бенджи закс и звездния принц ще доведат до прилив на гласове за БСП?

75

Анонимен

преди 11 години

БСП мафията е октопода владеещ държавата. Управляващите са само пионки, които си въобразяват,че управляват.

74

до 131

преди 11 години

Но нали все някой трябва да го направи. Да обяви нови конкурси и назначения. Иначе които и да дойдат на власт ще излизат некадърни. Да не говорим за съдебната система, която е основната сила на БСП.

73

до 120

преди 11 години

ПОЗИТАНо те е пратило да РАЗСЕЙВАШ с КОКТЕЙЛ НЕВЯРНА инфо.КОСТОВ НИКОГА не е бил агент на ДС.МНОГо се страхувате от Костов, защото е умен, отличен финансист, политик и държавник, уважаван и признат от цял свят.Сега виждате, че се ОПЛЕСКАХТЕ с лъжи- апаратурите за подслушване са ВРЪЧЕНИ на хора от ДС за подслушване на СДС от онези години, след това са си ги "приватизирали" за подслушване на всяка власт- така е свикнала столетницата 45+24 години.СЕга при РАЙКОВ не вървят тези "номера", той разби

72

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО НЕ ПОЖЕЛА ДА ИЗЧИСТИ ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И МИНИСТЕРСТВАТА ОТ ОКУПИРАЛАТА СЕ ТАМ ЧЕРВЕНА ***.ДОКАТО ТЕЗИ ЗАЛОЖЕНИ БОМБИ ОТ БСП СА ТАМ, НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.

71

ДО 118

преди 11 години

ИНФОРМИРАЙ СЕ, ПОСЛЕ ПИШИ. ПРИ ТРОЙНАТА БЕШЕ ПРОСТО СЛУЖИТЕЛКА, КОЯТО ПИШЕШЕ ДОНОСИ ДО ОЛАВ И ПЛЮЕШЕ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, ЗА КОИТО ЗАСЛУГИ ЛИЧНО БОЙКО Я НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ, ЗАЩОТО БИЛА ДЪЩЕРЯ НА НЕГОВ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ ПОЖАРНИКАР.

70

хитри

преди 11 години

Подслушвателни апаратури, куфарчета с пари, връзки с външнотърговски предприятия, оръжейна търговия, наркоканали от времто на социализма за "подронване устоите на гнилия капитализъм"- всичко това бе в ръцете на столетницата и кадрите и. Сега сеща да плаче, защото вижда ПРАВИТЕЛСТВЕОТО на РАЙКОВ- човек , който въвежда нАИСТИНА ЕВРОПЕЙСКА политика- а не - замазване на социализъм с "бизнесмени от столетницата".Може и да са загубили влогове в Кипър- и сега искат да всяват "отклонение на вниманието"!

69

Анонимен

преди 11 години

СЪВЕТНИК НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ПО НАЦ. СИГУРНОСТ Е ГЕН. СТОИМЕН СТОИМЕНОВ- БИВШ ЗАВЕЖДАЩ АГИТАЦИЯ И ПРОПАГАНДА НА ЦК НА БКП. ТОЙ ИМА ДВЕ ДЪЩЕРИ, ЕДНАТА ОТ КОИТО И ДО ДНЕС Е ЖЕНЕНА ЗА САМИР ФРАНСИС- АРАБИНЪТ, КОЙТО БЕШЕ СЪДРУЖНИК НА БОЙКО БОРИСОВ В ПРАНХАЙМ ООД, А СЛЕД ТОВА ПОЕ БИЗНЕСА НА УБИТИЯ БАЙ МИЛЕ. ДНЕС ОСВЕН ТОВА Е СЪДРУЖНИК НА БАРЕТАТА. ТЪНКА ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ !

68

Анонимен

преди 11 години

И ГЕРБ НЕ СА ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ, НО БСП НАПРАВО СМЪРДИ.

67

ДО 115

преди 11 години

ВИЕ ТАКА ВИКАХТЕ И ЗА КАЛИНКА ИЛИЕВА, И ЗА МИРО МЪРШАТА, И ЗА ОНАЯ КАКА НА ДКЕВР, И ЗА БОЙКО, АМА ВСИЧКО ИЗЛЕЗЕ ВЯРНО.

66

ХА ХА ХА ХА

преди 11 години

ПАК ПОВТАРЯМ АКО В БЪЛГАРИЯ ПРИБИРАХА ВСИЧКИ ПСИХИЧНОБОЛНИ В ПСИХИАТРИИТЕ, ГЕРБ НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА И НЯМАШЕ ДА УБИЯТ ТОЛКОВА МНОГО БЪЛГАРИ И ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ

65

столетницата знае

преди 11 години

Годините 1990-1992 и по-нататък.Просто тогавашното МВР е "заделило" няколко такива апратури за подслушване на СДС( тогава нямаше друго).След това, са се прехвърляли на тоз- на оня( пак хора от столетницата).Но ВИНАГИ се е МЪЛЧАЛО, защото Винаги е имало ХОРА на СТОЛЕТНИЦАТА в тези 'гювечи" !!! СЕГА ИДВА НОВО Правителство на Райков, човек необвързан , интелигентен, вижда се , че за СТОЛЕТНИЦАТА ще се разкрият много неща от "ИГРИТЕ Й" и тя ПУСКА един по КОЗОВЕТЕ, на които е залагала 45+24 години.

64

анонимен

преди 11 години

Безсмислено е да пишат коментари в сайта.Нека да оставим отявлените привърженици на ГЕРБ да си се самославят! Да си се надлъгват помежду си. Освен глупавите им и обидни коментари друго не виждам. Явно акцията е налазила жестоко сайта!

63

ДО 106

преди 11 години

ТЪЙ КАТО ЗНАМ, ЧЕ НЕ ЖИВЕЕШ В БГ, ДА ТИ КАЖА- ПОВЕЧЕ ОТ 1 МИЛИОН БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ ПОД ЕКЗИСТЕНЦ МИНИМУМА. 6 МИЛИАРДА СЕ ПРЕВЪРНАХА В АСФАЛТ, ЗАЩОТО ТАМ АДСКИ ЛЕСНО СЕ КРАДЕ. ЗА ХЛЯБ НЕ ОСТАНАХА.

62

един

преди 11 години

Стихотворението е велико!

61

Анонимен

преди 11 години

ДНЕС НЕ Е ЗАДУШНИЦА , НО Е ДОБРЕ ДА СИ СПОМНИМ ВЕЧЕ УМРЕЛИТЕ ПАРТИЙНИ ТРУПОВЕ- КОСТОВ, ЯНЕТО, ЦАРЯ, БОЙКО. RIP !

60

до 102

преди 11 години

да това трябва за всички герберасти които убиха над 1 000 000 българи и още толкова изгониха в чужбина