248

гого

преди 11 години

десет прокурори да ровят 2 седмици и да не намерят нищоайде бе

247

Анонимен

преди 11 години

Това е вярно, всеки един началник в полицията си има информатори-служители в офисите на мобилните оператори от които вземат разпечатки на разговори

246

уточнител

преди 11 години

ПРОПАДАНЕ И СМЪРТ НА КОМУНИЗМА, СВОБОДА ЗА НАРОДА!ДОЛУ РУСКАТА АГЕНТУРА И НЕЙНИТЕ БЪЛГАРОГЛАСНИ СЛУГИ (деца и внуци на АБпФК...)

245

гешев

преди 11 години

ЦИРК! ЕЕГАТИ И КЕФА! който и да е пуснал мухата на станишев, го закопа! бсп и пес трябва незабавно да го изгонят, иначе политиката за тях приключи!

244

Г-н Цацароооооооов

преди 11 години

Г-н Цацарооооооооооооооооов, аз като почтена гражданка на държавата ИСКАМ ДА ЗНАМ: Защо пращате 10 прокурори по АНОНИМЕН сигнал? Значи ли това, че когато Станишев го досърби, цялата прокуратура ще се втурне да обслужва предизборните му малоумия???

243

Анонимен

преди 11 години

Кво си гугукате бе, герберюжки?

242

bg

преди 11 години

SUPER MI E INTERESNO DA GLEDAM ONIA BOKLUCI OT BSP KAK GERBERITE GI RABOTIAT I GI PREEBAXA TOTALNO IZPOLZVAIKI TEXNI STARI XVATKI I VE4E PREKIPIAXA OT IAD BRATO EX KEV

241

2

преди 11 години

Станишев щеси умре *** вижда че неможе да спечели изборите и се чуди какво да измисли нещо дае в негова полза но до сега несме видели нищичко дае казал и дае така или дае в негова полза просто е един ***,виждаме че баща му го учи на интриги но несе полочава нищичко просто модерни лъжи и нищо друго стари комонистически маимондюлуци.Само ГЕРБ.Бойко щеги смачка всичките на изборите защото са некадърни.

240

Анонимен

преди 11 години

Под темите за новите компромати от Позитано има мн слабо комунистическо присъствие. Защо така срам ли ви е, комунези??

239

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен че станишев има правоСърГЕЙ ако имаше право и беше сигурен в думите си, защо се потеше и приличаше на човек, страдащ от клаустрофобия??? Така ли изглеждат хората, които не лъжат? И защо не застана зад думите си като Цвъ???

238

Анонимен

преди 11 години

за 54 години трябва да ти щрака повече акълчето, че станишев има право цвъцко си го каза по телевизията, било в защита на държавата (на ББ)

237

офф

преди 11 години

Разочарован съм малко. Като видях Цецко как влетя в ефира очаквах, че ще отвърти 1 тупалка на съселчо и ще летят цайси, ама не. Пак дипломация. Тц тц.

236

от БСП

преди 11 години

Стига, моля ви! Стига гавра с лидера ни. Вие го направихте на посмешище.Няма да издържи психически. Моля ви, престанете. Умряло куче ритате.

235

Анонимен

преди 11 години

Ако изборите бяха днес за кого бихте гласували:Сивият ван +Съсела -

234

Анонимен

преди 11 години

Ивайло обясни, че е паркирал и на ул. Позитано много пъти. А антените нямали абсолютно никаква функция, а били за красота.Ето го и багажника да видите подслушвателните уредби - една *** газова уредба и на дъщеря ми самурайския меч, обяснява софиянецът. Ивайло вози в тази кола децата си и се притеснява за тях.Никога не съм бил член на партия, не съм работил в структурите на МВР и съм на светлинни години от тях. Занимавам се с индустриално разрушаване - най-вече заводи, стари постройки, споделя собственикът на прочутата вече кола.

233

Анонимен

преди 11 години

До брат МУ на винетужалко за станишев ,намазаха му ските Даа, жалко. И на мене ми стана жал като го гледах. Няма такова наакване.

232

брат МУ на винету

преди 11 години

ЩЕ ЗАМОТАТ ВСИЧКО ,КАТО УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ,жалко за станишев ,намазаха му ските

231

Анонимен

преди 11 години

Днес bTV откри автомобил с точно това описание в квартал "Надежда".Ивайло Койчев ни потърси сам, часове след като неговата 15-годишна кола стана медийна звезда. Снощи в новините лидерът на левицата описал едно към едно неговата кола.Тогава направо паднахме да се смеем. 20 човека, цялата фирма - ето го сивия, същия сив крайслер, който броди по София, разказва Ивайло.

230

Анонимен

преди 11 години

Имах по добро мнение за Станишев, а той излезе много слаб артист. ПР агентите му са гола вода.Първо трябваше да се обади на Бойко и да иска спешна среща на 4 очи и да сподели с него информацията и тогава да ходи при Гл. прокурор и медии.Две мнения няма че е истина подслушванията от Цвъ Цвъ. Някой да каза дали е законно подслушван премиера и Ваньо Танов преди години... от Цвъ...?Ако излезе заек то Станишев трябва да черпи. Но с тези негови съветници не вярвам.А може да се поиска и от Мтел.

229

Анонимен

преди 11 години

Този Крайслер Вояджър е подарък за Цецо от Барак Обама.