27

Анонимен

преди 11 години

До Калина-Еее,най накрая един адекватен коментар !

26

До Vesso

преди 11 години

Ами когато обявят човек за издирване е нормално да публикуват снимката му. Иначе 3 пъти можеш да я видиш на улицата и даже да не подозираш, че я търсят! Така, че в случая е необходимо да има възможно най-много информация, за да могат хората по-лесно да я разпознаят и да се обадят в полицията.

25

Vesso

преди 11 години

Браво на журналята.Не знам как не сте й публикували снимка в цял ръст и данни за кръвната група.Думата"морал"какво ли означава?За"уважение"не питам.

24

Анонимен

преди 11 години

Е, радвам се, че са я намерили жива и здрава, но защо занимавате цяла България с някаква начинаеща к..ва? Толкова ли е важно в кой хотел с тея я намерили и с кого?

23

Тя

преди 11 години

Цялата простотия на българина, се е изсипала в коментарите. Явно вече не е модерно да се мисли. Дано момичето, да е добре физически и психически, а дали е следствена тайна какво е правила тя там и с кого е била или просто се премълчава, не е ничия работа!

22

Анонимен

преди 11 години

тая не ми прилича на 15,по-скоро на 30

21

112

преди 11 години

До Анонимен -Абе *** много лесно слагаш епитети. Та това е само едно малолетно момиче.Само хора които нямат деца могат да бъдат толкова зли.Иот къде знаеш какво точно се е случило. Радвам се за родителите. Това което им се е случило е ужасно .Сигурно са мислили че няма да я видят жива.И ТОЗ КОЙТО Е БЕЗГРЕШЕН НЕКА ПРЪВ ДА ХВЪРЛИ КАМЪКА.

20

Анонимен

преди 11 години

Йоана-Джулия, името... ИМЕТО! Спрял мозък кръщава така детето си. После се чудим защо 12 годишната Елизабет-Глория Петканова или 13 годишния Джон-Стивън Прокопиев са хванати на калъп от учителката си нейде...

19

за 21

преди 11 години

Най-голямата Бг уроспийка е оная дето е родила

18

до Калина

преди 11 години

Винаги сме били злобен и завистлив народ...никога не сме доволни и никога не казваме Евала или браво....ревем само когато въпроса стане личен, а иначе само сеир гледаме ....

17

До Калина

преди 11 години

Е, ако "полуделите и от тревога" родители я бяха възпитали нямаше да се стигне до тук!

16

Към Ружа гражданката

преди 11 години

Явно тая статия не е интересна! Поздрав за Ружето с нейния коментар! За да не се мъчиш повече, ето и отговора на въпроса ти - " На козите и овцете лактити са им на задните крака, а колената на предните"

15

Отеца

преди 11 години

Въпрос: Къде-Й-Бети?!Отговор: Из градоветИ ...

14

Анонимен

преди 11 години

"За последно я бяха забелязали на територията на град Хасково около 18.00 часа вчера.""15-годишната софиянка е под полицейска закрила от вчера в 19.00 часа в РУП-Кърджали"Значи един час след като е забелязана за последно в Хасково, вече е намерена в хотел и поставена под закрила в Кърджали, а един ден по-късно МВР - София обявява, че все още я издирва.

13

Анонимен

преди 11 години

В компанията на някой батко или на някой чичко. Е, така е, то за да напреднеш в занаята трябва да се учиш от рано.

12

SS

преди 11 години

E, dobre de no za6to ne pi6ete kak i koi ia e nameril, ne6to konkretno, otvle4ena li e, ili dobrovolno e oti6la da si pravi kefa????

11

Анонимен

преди 11 години

Имала е нужда да нормализира хормоните, че бая пъпки са се показали като гледам.

10

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

Според мен се е била в незакони мачове. Трае си защото е паднала с нокаут и е вън от турнира. Инъче нямаше да я намерят така бързо.Като гледам снимката повече е отнесла от към левия фланг

9

Анонимен

преди 11 години

Дали го е лапала в тая хотелска стая, как мислите?

8

Анонимен

преди 11 години

Радвам се, че момичето е намерено живо и здраво, но ми стана странно как така е "под полицейска закрила от вчера в 19.00 часа в РУП-Кърджали",а МВР София пуска снимката и по медиите днес...Това значи, че РПУ-тата в страната нямат АБСОЛЮТНО НИКАКВА КОМУНИКАЦИЯ! Щом не могат да си създадат организация за намирането на човек, смятайте как ще открият откраднатата ви кола примерно...