9

D-R CIC

преди 11 години

До Анонимен 3- AMI POMACITE SE SBILI POMEJDU SI ...

8

13!

преди 11 години

Като са против "възродителния процес" защо се съюзяват с тези които го извършиха?Отговор: защото и едните и другите са наследници на злодеи-терористи.

7

BAY PANDEL

преди 11 години

I KOLKO GODINI OT ATENTATA PRI GARA,, BUNOVO,, ??? TAM TURCITE UBIHA MAYKI I DECA ..... STRAHLIVI GADJALI !!!

6

гешев

преди 11 години

да им е честит празника и много здраве на мазните им представители, активно участвали в предателството на убитите по време на събитията! няма такива хора, дето да лижат задниците на предателите и убийците на своите близки! халал да им са и дпс и доган и местан! те пак ще ги предадат! а да бъде картинката по-арогантна и пошла, трябваше и Станишев, или друг нагъл комунист да присъства на събитието. Не знам как не си дават сметка горките жители на Корници и Брезница, че това което правят е гавра с паметта на жертвите!

5

ПИТАМ

преди 11 години

А защо не палят свещи за избитите майки с деца от терористите, на гара БУНОВО !!

4

ясен

преди 11 години

Дано и някой български Брайвик се завърти към тях!!

3

Анонимен

преди 11 години

Ама и вие сте едни журналисти, направо нямам думи. Как пък драскачът на тази новина не се сети да сложи поне 3 изречения какво точно се е случило в Брезница и Корница и защо е имало жертви.

2

Анонимен

преди 11 години

Абе те ДПС може да отбелязват как комунистите ги били гонели, но днес са коалиция с тях. Значи народа гледат да го делят, но политиците си се събират и е ясно кой печели и кой губи в тази игра.

1

Анонимен

преди 11 години

Защо пък "възродителен" процес кого възраждаме и за какво - пълни глупости.Пак повод за предизборни сбирки с кюфтете от телешко кючеци и моабети.Затягане на редиците и оплюване на другите.