217

Ха-ха-ха

преди 11 години

На всеки е ясно че в момента БГ туризма и недв. имоти разчитат само на руснаците. Но да се твърди че без Русия няма прокопсия?! Та нали 45 г. бяхме с тази прокопсия. Това който го пише или е просто платен дръскач или не е говорил дори и с един руснак...Всички до един казват при вас е зли но при нас е още по-зле. Неприятелите на Путин просто изчезват...дори и да са в Великобритания...И който твърди обратното ..чемодан за Магадан...

216

Патриот

преди 11 години

Без Русия няма прокопсия!Запада фалира и е на доизживяване ,а Русия и останалите свободни народи тепърва ще дърпат напред ,стига хамериканците да не започнат 3та световна от яд ,че изпуснаха кокала !

215

работещ

преди 11 години

До Анонимен 224:Лъжеш, съветска гад, лъжеш, типично, по комунистически. Средната заплата в Русия е МНОГО ПОД 1000 долара. А 50% зависимост на приходите от суровини се е пълна трагедия (да, в сравнение с катастрофата 90%, е напредък, но данните за 50% достоверни ли са?). Ами, я да ми кажеш, останалите 50% откъде идват? А освен суровини, *** и бандити, друго какво изнася Русия?

214

НЕМА СТРАШНО!

преди 11 години

РУСИЯ НИЩО НЕМА ДА ИЗТЕГЛИ ОТ КИПЪРСКИТЕ БАНКИ!!!БАНКИТЕ В РУСИЯ СА ОЩЕ ПО-НЕСТАБИЛНИ И ПОДЧИНЕНИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА И ОЛИГАРХИЧНАТА КОНЮКТУРА В РУСИЯ!АКО БЕШЕ ТАКА --ПАРИТЕ ОТДАВНА ДА СА В МОСКОВСКИТЕ БАНКИ!СЛУЧАЯ С БЕРЕЗОВСКИ Е ПОКАЗАТЕЛЕН И СЪВСЕМ ПРЕСЕН!МИСЛЕТЕ МАЛКО И НЕ ДРЪНКАЙТЕ ГЛУПОСТИ ....ПОЛЕЗНО Е!!!!

213

ник

преди 11 години

Със заголени *** са отишли при руснаците да ги молят за пари пазари и суровини!И много западни и американски трошляци се произвеждат в Русия,че има евтини матеряли и голям пазар!

212

троямския кон

преди 11 години

какво ще правим задава се нов съюз седесари голям мамул демек царевица ще ядете ами другите дето скачахте срещу РУСИЯ БОКО КАЖИ ЦЕЦКО КУМЕЦКО ШЕСТАК ХОДИХТЕ В АМЕРИКА НШИБАХА ВИ ГО АНИ СЕГА ОСТАВИ АМА ОНЯ ЩЕ ГО ЯДЕМ И НИЯ ДЕТО ПОДКРЕПЯХМЕ ТИЯ ГЛАВОЧИ КАТО БОКО ЦЕЦО КОСТОВ

211

The Eurazian

преди 11 години

Путин..., Медведев..., "... в случая с Кипър Евросъюзът е направил всички възможни грешки." Бих казал, че и по други поводи е направил много големи грешки. А най-големите му са, че след неуспешната "Европейска Конституция" и след неуспешния "Лисабонски Договор", станал по-късно "успешен" на патерици, не се саморазпусна. Да спре да се мъчи и да мъчи!

210

Анонимен

преди 11 години

30dumi.eu/2012/04/vashata-zaplata-v-sravnenie-sa-s-srednata-v-sveta/"Средната работна заплата в долари, изчислена от Международната организация на труда. Това е приблизителна стойност, въз основа на данни от 72 страни, с изключение на някои от най-бедните държави. Всички данни са коригирани спрямо цената на живота в съответната страна." # Русия 1215

209

Анонимен

преди 11 години

Дойде време руската мафия да "поучава" Европа !

208

Анонимен

преди 11 години

226 В Google го пише , и то независими източници , просто си направи труда и поразрови

207

Анонимен

преди 11 години

пардон 225

206

Анонимен

преди 11 години

255 а ти прочети дядо си Шумпетер.

205

Синонимен речник

преди 11 години

Комунист - крадец; безродник.

204

Анонимен

преди 11 години

от 10 години процентът от БВП формиран от продажбата на нефт и газ устойчиво намалява .От 2011 год.вече е по-малко от 50% а десет години преди това беше близо 90 процента.През 2000 г. заплатата в Русия бе 10 долара, сега е 1000.В момента безработицата е 5 процента.

203

Анонимен

преди 11 години

По-добре си кажи, че си туркофил. Няма българофил плюещ срещу Русия. Също така много грешиш за товарните автомобили, но явно скоро не си излизал от село.

202

men

преди 11 години

гоуеми сте разбирачи бе смешковци тука из форума. руснаците с много пари ги изнесоха миналата седмица от кипър въпреки затворените банки, така както и мутрите в бугаристан ще си изнесат кинтите и ви кажат на вас че няма ликвидност. финансовите центрове на света като лондон ще им гледаме скоро сеиреца и бих искал да чуям големите европейски сили с много продуктивните икономики джу ес ей и великата британия какво друго произвеждат освен единици и нули?

201

Анонимен

преди 11 години

БРИКС е съюз, който спомага за развитието на споменатите държави и спомага за руското влияние по-света. Да не забравяме, че русия започна за пръв път от няколко години насам да продава оръжие в Южна америка.

200

до 215

преди 11 години

Ами проблема е, че в Кипър няма само пари на олигарси, а както ясно каза Медведев - там има и голямо количество ДЪРЖАВНИ руски пари. Схващаш ли? :-)

199

Българофил

преди 11 години

При толкова "много" любители на руското, е учудващо, че не се срещат никъде вече руски автомобили(леки, товарни и пр.).Преди да ни вкарате в поредната заигравка с раша е хубаво да вземете поне да им ползвате техниката, а не да искате да се возите на западни "таралясници".Седенето на два стола никога и никъде не е било уважавано. Всички знаем какво означава това. Като точите толкова лиги по раша, ходете си там и ни оставете на мира да работим и живеем тук, така както на нас ни харесва.

198

Анонимен

преди 11 години

Учете се - така се прави - първо им съдираш кожата, прибираш им парите, после отиваш и ги потупваш по рамото най-приятелски.