83

Тревоман

преди 11 години

Още от осъзнаването на човека като личност в главата му са започнали да се въртят перверзни мисли и дори неосъществими желания.Всеки мисли за секс, а нормите и границите, за които всички плачат, са наложени от видовете религия с цел изграждане на самосъзнанието на идивида. Самосъзнание! Ха! Как да имаш нещо такова, като генетично е ти е заложено.

82

Анонимен

преди 11 години

И ТЕ явно ги приемат...

81

Ариана

преди 11 години

***, а не "родители".

80

Кулезич

преди 11 години

За западняците пола няма значение. Те самите се считат за "метросексуални" и много държат на "толерантността". Единственото им желание е да правят секс с деца до 12 г. Затова толкова обичат да си купуват имоти в Източна Европа, както и да ходят на екскурзия до Виетнам, Филипините, Бангладеш и т.н.

79

Анонимен

преди 11 години

Родители... т.е *** "родители"

78

Zoro

преди 11 години

Така ми се *** 12 годишно пиче :)

77

Анонимен

преди 11 години

То при сиганския етнос не може да се разбере кои са родителите и кои са децата! Там така са се омешали, че брат и сестра често са сексуални партньори, а чичовци и племенички си правят тройки и четворки до сабайлем по ранина, както се казваше едно време! Виц: Разговарят баща и 5-годишната му дъщеря. - Тате ела довечера да ме вземеш от детската градина. - Кажи на мъжът ти да те вземе, щото аз съм на училище!

76

Анонимен

преди 11 години

Сотирова,Ти нормална ли си *** ***?

75

Анонимен

преди 11 години

Е па ово е стандарт.....нОрмалнО.При Премиер-пожарникар и Зам.-Физкултурник що сакате?

74

anonimen

преди 11 години

TEZI OVA SA DECA NA ***.TE NQMAT SARCA I DY6I .*** .NQKOI DEN SVETA 6E SE OSAZNAE ,KAKVA GOLQMA GRE6KA E DOPYSNAL S TEZI POLYSA6ESTVA ,NO 6E BADE KASNO.TE 6E SA SE NAPLODILI DOSTATA4NO.JALKO ,4E NQMA DA SME JIVI DA VIDIM KAK 6E SE IZBAVQT OT TQH .

73

АНОНИМЕН

преди 11 години

До ПАЗАРДЖИК Някой не е ходил на училище и си е останал неграмотен: от коя етническа група е, става ясно веднага!

72

Анонимен

преди 11 години

eiiii stiga ni zanimavahte s tezi primati,da si prodavat 4eveta ako iskat da si gi qdat prestanete da ni zanimavate s tqh ve4e !!!

71

Анонимен

преди 11 години

Тия наши измислени партйики дали си дават сметка че БГ не е Африка,та дори в Африка това отдавна го няма.И после се чудят защо не ги икаме

70

Анонимен

преди 11 години

Трафикантите и Поръчителите ррябва да са осъдени и в затвора, без право да обжалват !Е то за кои престъпници има закон в България . Къде са законите от преди и кой ги смени и пусна криминалните от затвира ?

69

Анонимен

преди 11 години

Aло, нещастните ''журналистки'' ***, махнете тази глупава статия! Разбрахме се, че не всички са на долното ви ниво, нали?

68

valya.doncheva

преди 11 години

Нито децата могат да проституират, нито родителите им или други престъпници да ги продават, ако няма кой да купува. Така че нека западняците си признаят нелицеприятната истина, че ползват деца като секс играчки. Това, че са платежоспособни, не ги прави по-малко престъпни. Дори обратното.

67

vladi

преди 11 години

doktor mengele, te i da govoriat ne mogat mnogo dobre....

66

Стар хъш

преди 11 години

..."сериозно организирана група от престъпници, които трудно влизат в затвора" изгони през последните две десетилетия над 1,5 млн. българи от родината им !

65

Анонимен

преди 11 години

През миналия месец 15 наши просещи деца в Солун са върнати от Гърция, съобщи Каменов.

64

сатана

преди 11 години

ия това не са родители това са дяволи за които е отредено казана с катрана ,закони те трябва да са отсичане на атрибута на мъж които не си гледа децата и продава и само тогава ще остане чиста и разумна нация,показното наказание е наи доброто наказание.,децата и животните са наи близки на господа и те трябва да бъдат защитени,а другото е ***