23

иванчо

преди 11 години

до 25,ти явно не разбираш от изкуство,затова не харесваш Пепито!Затова и не можеш да пишеш правилно,та от кино и жени ли ще разбираш!Щом не харесваш Пепи,ще ти люля кован заек с дървена жилетка!

22

до иванчо

преди 11 години

иванчо аз не съм марио и не плювай в гащите и не са заливай с бензин, просто нахрани кокошките пък дори и да са заспали туй шъ та успокои, не мисли и не пийповече, утр стани и отвори дама и в селската кръчма , айде с здраве

21

иванчо

преди 11 години

Тая вечер сигурно ще сънувам кошмари! Тоя, Марио-37,много ме уплаши!Какви лоши и страшни неща говори,та и ги предсказва-сигурно е внук на баба Ванга!Няма значение,че не познава препинателните знаци,пак си е страшен!Не харесва и Пепито!Да не би да харесва.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Пу-пу,от страх!

20

до иванчо

преди 11 години

скъпи иванчо ти нахрани ли кокошките? браво на теб чвно у ваше село нямате цифрова тв и компот / коомпутър/ у читалището нема, аз мноо съм съгласен и моматамноо я ъресвам, айде наздраве и да се сватосате,,

19

иванчо

преди 11 години

тоя пръдльо,20,да се научи да пише правилно,пък после да дава акъл на другите!Явно много се дразни,че Пепито е хубава и симпатична жена,даже и без грим!Аз си я харесвам,а който не я харесва,просто не разбира от изкуство!

18

до 21

преди 11 години

извини ме , просто се водя от идеята,прав си

17

от селяните до 20

преди 11 години

съвършенни се пише с 1 Н, познайте защо/иначе посочените са традиционно добри/

16

до селенията

преди 11 години

скъпи съотечественици, народ и граждани,/ според други просто матрял/ ако искате да гледате красиви и секси жени има порно за това, не си хабете мисловната дейност за неща които и без друго нито разбирате нито ви еня, за останалите азиатското кино и руското стават все по добри , направо съвършенни..

15

иванчо

преди 11 години

***!Пепито си е хубава жена и на мен ми харесва!И като актриса си е добра,просто попадна в лоши за българското кино години и на бездарни и *** режисьори!

14

edno kuni

преди 11 години

Изключително красива жена с прекрасно излъчване!!!

13

bobix

преди 11 години

Отново ми звучи като поредния елементарен и простеещ филм гледащ единствено до върха на носа. Исками се да видя поне една фантастика или нещо различно от битовизъм. Нещо, което да покаже фантазия, полет на ума, възвишени цели и ценности, пък било то и направено с малък бюджет. Но все от някъде трябва да се почне. Но това, че погледа ни стига не по-далеч от настоящето трябва да се промени ако искаме да имаме и бъдеще!

12

Анонимен

преди 11 години

не знаех , че на киното му пречели мутрите , на крива ракета , космоса и крив , то и до преди година , две , на всички"певци" в България им пречеше чалгата , само не разбрах , защо не направиха хитове в Европа както румънците дори , дали за това им пречеше чалгата или им пречеше "талантът" им , защо на бездарниците все нещо им "пречи"

11

!!!1

преди 11 години

Дамата е красива!Що се отнася до филма....-не съм го гледал!!!

10

Джоко

преди 11 години

Кифлата Джукелова не може да играе в някой филм и да не покаже цица или дъртия си пърдялник голи.Тя може да играе супер, когато играе ***, долна джанта и всякаква женска ***.За нищо друго не става.Не съм гледал филма, но не очаквам чудо.Като всеки съвременен български филм предполагам, че ще е калпав.Те и "Мисия Лондон" се утрепаха да го хвалят, а излезе едно голямо л.. но.Головодници, *** ***, слаб сценарии и смотана игра - това е българския филм след "демокрацията", вече 23

9

анонимен

преди 11 години

Българското кино приключи след 89-та. Сега разбираме чак колко добри творци сме имали.

8

до7

преди 11 години

ами те порнофилмите са друг раздел тук става въпрос че тя мисли че говори за кино..

7

мили боже

преди 11 години

стига простотии, българско кино последните 20г няма, има селски елементарни простотии на които се хващат *** дето въобще не са гледали и не гледат кино, / исками се да напиша още не знам какво но как да критикуваш или да поощриш нещо което го няма особенно тая нещасница/

6

иванчо

преди 11 години

Пепито е готина,чаровна,секси и има хубави гърди и крака!Да,готина е!

5

Анонимен

преди 11 години

филмът не е много добър, има места, в които като че ли нищо не се случва, но Параскева играе много добре :)

4

Анонимен

преди 11 години

Хубаво сте се разделили с мутри и ***, ама ако може да играете и говорите без да преигравате, чудно ще стане. Киното е друг жанр, не е театралната сцена, където свръх емоционалната игра върви.Вземете пример от старите ни кино актьори. Жалко че си заминават един по един, които оставят празнина след себе си.