572

Анонимен

преди 11 години

На някой български политик пука ли му, че избирателите му се самозапалват?

571

Анонимен

преди 11 години

И каква е ползата от самозапалването? Като е решил да се самоубива да убие поне един БГ политик пък после да приключва със себе си.

570

764

преди 11 години

Ако сравним действията на нашите политици с законите на страната ,ще установим простата истина,че тези хора или са за съда или са за лудница.Трябва протестиращите да си намерят адвокати,юристи и да се борят с тия мафиоти чрез закона.А не по улиците и площадите.Има международен съд,където може да се подаде иск.

569

654

преди 11 години

Ако Рони не знае аз ще ти го кажа.Има смисъл да живееш,защото си дошъл на тази Земя за не повече от 70-80г за да създадеш нещо,за да се научиш на нещо и да си тръгнеш спокоен а не омерзен.Никой няма право да ти предлага такъв мизерен живот.Щом ни управляват умопомрачени от алчност и злоба хора,просто трябва да се борим.Да унищожиш една нация и да не се чувстваш виновен за това,вече тук се крие болна психика замаскирана зад висше образование.Никой не може да ме обори че не е така.

568

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 11 години

ВИЖТЕ ЕДИН МЪНИЧЪК КИПЪР, ПОЧТИ НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ .......... ОСТРОВЧЕ ! МАЛКО ТУРИЗЪМ , МАЛКО ПОМИНЪК И МАЛКО СУВЕНИРЧЕТА НААААААААЙ-МАЛКАТА ЗАПЛАТА ТАМ Е 600 ЕВРО ЗА БЪЛГАРИН/КА ЗАЩО ? .......... ЗАЩОТО НЕ ЛЪЖАТ ! ЗА ТОВА !БЪЛГАРИТЕ ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧАТ ДА НННННЕ ВЯРВАТ НА МАФИОТИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ ИИИИ ДА СТАЧКУВАТ ДО КРАЙ ......... НЯМА ДА ИМА ПОДОБРЕНИЕ НА ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ

567

Анонимен

преди 11 години

Кой е луд- политика или народа му?Ако чуете политик да каже,че избирателите му не са стока за какво ви е да му обръщате повече внимание.

566

Анонимен

преди 11 години

Момент само ...да го преместя.

565

Анонимен

преди 11 години

Политиците са тези които докараха народа до полуда и сега му се присмиват.

564

Анонимен

преди 11 години

До Рони О'Съливан Абе Рони де да имаше кои да му сложи тая усмирителна риза,ти не разбираш ли ,че когато човек в България изпадне в немилост никой,ама никой орган не му помага да се изправи на крака.Няма такава държава като нашата.Тук се нахвърлят като хищници върху жертвата-грабят и това е.За какво тогава е нужно да оцелееш.Какъв е смисълът.Знаеш ли отговора?

563

643

преди 11 години

ЛОШ МАТРЯЛ СТЕ ВИЕ?? ТОВА ВИ ГО КАЗА И ЕС,КАТО ВИ ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ.ХОРАТА КОИТО ИЗЛЯЗОХА ПО ПЛОЩАДИТЕ,ИЗЛЯЗАХА НА МИРЕН ПРОТЕСТ,НО ДЕПУТАТИТЕ ПЛЩАХА НА ТЕХЕН ПРЕСТЪПЕН КОНТИНГЕНТ ДА ВСЯВА СМУТ В ПРОТЕСТИТЕ.ТЕЗИ ЕВТИНИ НОМЕРА СА ЯСНИ НА НАРОДА И ЗАТОВА СЕ РАЗДЕЛИХА НА ГРУПИ ИЛИ ПО ТОЧНО ВИЕ ГИ РАЗДЕЛИХТЕ ДАМОЖЕТЕ ДА ЛАЕТЕ.РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!! НО НАРОДА НЯМА ДА ВИ ГО ПРОСТИ

562

Ал Пачино

преди 11 години

"Няма хляб"?!?! Това е причина да се самозапалиш? Много модерни станахме нещо. Това означава всички клошари било то българи, било то от други етноси да си драснат клечката. Поредния откачаняк, който не знае къде се намира, в буквалния смисъл. Лека вечер и помнете "Да оцелееш след самозапалване....БЕЗЦЕННО!"

561

25 годишен

преди 11 години

Много е страшно , на хората им писна от тази немотия. 3 години съм работил в щатите и се прибрах , отказах и работна виза ... не искам да мия чинии и тоалетни , но пък и тук няма светлина в тунела . Затриха ни милата родина тези , плаче ми се като гледам какво е положението. Дано не се мъчи човека.

560

654

преди 11 години

Абе не разбрахте ли като се самозапалвате правите политиците още по-силни и нагли.Това ги кара да не спират да повтарят,че народа са ***,умопомрачена *** и т.н.Плащат на психолози и психиатри да доказват,че народа е изкукал.Престанете!! Изкукалите са те и трябва да им го докажем без подобни прояви,а чрез закони и слова.

559

Рони О'Съливан

преди 11 години

Вече стават банални с тези самозапалвания...Дайте се всички да се самозапалим. Айде стига глупости..винаги има начин да се реши даден проблем. По тази логика нашите прабаби и прадядовци (за някой баби и дядовци), от които повечето са живеели наистина в немотия...какво да кажем?!? Тогава цели села е трябвало да се самозапалят накуп. Айде малко по-сериозно. Ясно е, че ситуацията в страната е плачевна, но да стигнеш да си драснеш клечката...на такива им трябва усмирителна риза и в отделна стая!!

558

Анонимен

преди 11 години

sdfg

557

баба гичка

преди 11 години

пури да пушат синджири на пръста да въртят ,дрогирани и с пиянски погледи искат света да променят. стегнете се българи и почнете да живеете а не да се запалвате това е грях пред бога ,никого няма да уплашите а само вие ще се затриете

556

от баба гичка

преди 11 години

абе българи как така ще се палите и си причинявате болки и смърт ,като маиката земя чака да я обработвате да засадите я картоф,я лук ,хляб ще вземете и ще се наядете и няма да умрете а то колкото е малка българия хептен ще остане без българи ,как едно време нашите бащи и маика ,баби и дядовци са прекарвали с едно парче хляб и лук и не са се запалвали и и са отглежрдали своите деца ,срам и позор за младите само по кафетата и бирариите стоят и искат като американците кадилаци да карат и пури да п

555

вотан

преди 11 години

Да се забрани със закон самозапалването.

554

Анонимен

преди 11 години

Откакто руските продажници БСП ,ДПС ,АТАКА свалиха правителството на ГЕРБ , хората изпаднаха в отчаяние и започнаха да се палят. Мисълта за новата тройна коалиция ги довежда до безнадежност за един по-добър живот. Живот свободен , живот без комунисти - като всички нормални държави.

553

Stefan_1_Tcholakov

преди 11 години

МОМЧЕ,НЕ СЕ НАДУПВАЙ НА ЗАКАНИТЕ НА ЮДЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИСТИ ЩЕ ГО ОТНЕСЕШ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.-Асен Василев: Започнахме преговори с EVN, няма да се стигне до съдМинистърът се надява международният одит в енергетиката да даде възможности за маневриране с цените-blitz.bg/news/article/189206-СМЪРТ ЗА ЧУЖДИТЕ ПРИВАТИЗИРАНИ ДРУЖЕСТВА !СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ НА ГРАБЕЖ В БЪЛГАРИЯ !РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ УБИИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !--СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ И ТЕХНИТЕ ТАЙНО ОРГАНИЗАЦИИ !-Татяна Дончева: Масоните и плевенският кръг упра