97

Анонимен

преди 11 години

Стига с тоя ГЕРБ,смешни сте !Другите какво направиха за вас,бъдете малко поне обективни !Просто сега пълната горчива чаша преля,факт.Ама,че се е пълнила 20 и кусур години-това го забравихте,нали!Че Борисов има грешки,това и той си го признава,за разлика от другите,но поне има добри намерения!И,да не забравяме,че за негов лош късмет,пое управлението във въжможно най-неблагоприятния момент,в навечерието на развихряща се световна криза!л Европа се тресе,световната икономика е на колене,ненормалници

96

Анонимен

преди 11 години

Нали ходиха по площадите да вдигат ръцете с двата пръста?!

95

Анонимен

преди 11 години

132, абе от централата ви не могат ли да ви измислят думичките, та се налага да преписваш от тук? Това много пъти е казвано за вашите. И никой няма да им забрави мизериите, бъди сигурен. Номерът не мина!

94

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ донесоха най-голямата мъка на хората в България - в днешния ден, и при тази статия, ми напомня да кажа, че на ГЕРБ не може и не трябва да се прощава, никога!И до 113 - вие сте или *** (в смисъл на патологични отклонения), или в момента сте бил пиян като сте написал тези отвратилени думи за една човешка трагедия.

93

бедният обикновен

преди 11 години

бедният, обикновен , българин , него го няма , останала е снимката ,довчерашни дрехи сега обгорели дрипи а най чистотото место е останало картата и името на това коет вече не е , българия..мир на праха му, а за лъжците тиквуняци и осталная ***, нещо друго..

92

Анонимен

преди 11 години

Ти не виждаш светлината, аз не виждам тунела.

91

Анонимен

преди 11 години

126, не, нямаше да е касапница, а просто много по-малко хора биха посмяли да прецакват другите. Защото ще знаят, че веднага ще им се върне. Не може религията да е потъпквана повече от половин век, а ние да очакваме, че някой гад ще се въздържи да прецака някого от страх, че Бог ще го накаже и ще го застигне възмездие. Няма такова нещо. Затова възмездието трябва да го осигуряваме ние.

90

Анонимен

преди 11 години

125, разбирам те, но с политиците кво правим? Не върви все да им прощаваме, а те все да се гаврят с нас. Няма да се вразумят и да станат по-добри ей така изведнъж. Нито пък става цял народ да се жертва да им е опитно зайче докато им дойде акъла. Така че за мен прощаването е до 2 пъти - един път е грешка, втори път - случайност. Ако после продължиш да прощаваш просто доброволно се обричаш. Границата между доброта и глупост е много тънка.

89

М21

преди 11 години

Не плюйте и не бъдете непрекъснато недоволни!Човек сам гради съдбата си!Не чакайте Държавата и политиците да ви оправят живота!Слава Богу вече не сме в социалистическата диктатура, когато не можеше да правиш друго освен да слушкаш Партията и Държавата майка, когато не можеше да минеш Калотина!Бъдете граждани и господари на живота си!Полесно се живее тогава!Горе главата!

88

Анонимен

преди 11 години

122, кво искаш да кажеш с това "Ако си злопаметен..." Да не помним какво са ни причинили политиците ли? Много удобно би било за някои... Но, както се казва "Който забравя историята си, е обречен да я повтаря.". Мисля, че ние твърде много забравяме, затова позволяваме на политиците, едни и същи при това, да се гаврят с народа!

87

Анонимен

преди 11 години

Хората се самозапалват щото всички българоубиеци от герб ги оставиха безработни ,гладни и бедни

86

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен е той бойко тиквата си е за лудницата.Българския норд го възхвалява ама другия път .Като на 12 май българоубиеците от герб и техните *** губят изборите и мухобойко бойкотира пресконференцията от яд ще народът го е изгонил от власт

85

до 116

преди 11 години

Аз правилно съм го написал?!? Ти явно имаш нужда от очила..?

84

Анонимен

преди 11 години

Балона на безразборните кредити от станишево време се спука. Чак сега ли загряхте? Няма как да се живее добре с чужди пари. Това само политиците го могат. На останалите като им свършат и нямат един цял народ, от който да си краднат още, нито банки, които да им дадат кредит за нищо и кво друго да направят, освен да се отчаят...

83

Анонимен

преди 11 години

115 е за 111

82

Анонимен

преди 11 години

до 113.пише се ,,данъкоплатец,,-от данък.

81

Анонимен

преди 11 години

112, о, моля ти се! Не сме толкова ***! Червените грабеха и с г*за си! Просто е минало малко време и се надяват да сме забравили.

80

Анонимен

преди 11 години

до 111.пише се,,окупирана,,.

79

писна ми

преди 11 години

От къде на къде данъкоплатеца ще плаща нежеланото спасение на този самоубиец? Защо не се направи закон че всеки, който умишлено иска да си отнеме живота и натоварва данакоплатеца после наследниците му да са задължени да покрият дълговете му към болничните заведения?! Нека който иска да се самоубие да го извърши със сигурност че ще стане и без циркове, има много начини без да се натоварва обществото с парични средства и с медийно внимание! Ако не - искаш внимание, децата ти ще плащат!

78

Анонимен

преди 11 години

Атака -Победа ,*** за всички гнусни *** и продажни седеруги с меки китки!!!