40

до дядо петър

преди 11 години

според мен протестиращите знаят кой е каракачанов, но те не са там заради него. вмро е кауза, както и априлското въстание и не принадлежи на даден човек; не може да се идентифицира само с волов например. каракачанов съществува благодарение на вмро, а не обратното; иначе си прав, че колкото по-малко агенти, толкова по-голям шанс за България.

39

Анонимен

преди 11 години

Патриотът ВОЛЕН Сидеров, също и Каракачанов, никога НЕ СА нападали или преследвали Руско-Съветската мафия у нас, групировката ***, Лукойл-Златев и др. подобни, никога НЕ Е протестирал против Паметниците на Съветската армия окупаторка в центъра на София, в центъра на Пловдив и останалите градове, които от над 60 години са унизителни за Българския народ !!!Защо ТВ-тата ги канят ??? - Поръчка от ДС !!!!!!!

38

въпроса за евреите

преди 11 години

Сърбо-Хърватско-Словенското Кралство е под Българска АДМИНИСТРАЦИЯ, а не управление през 1941-45 г.; Македония не е имало до '45г. В България хората спасяват евреите, а във Вардарско никога не им е пукало особено. След като толкова крякат днешните фиромци, че не са българи, е време да им се каже - точно заради това българското население спасява евреите, а вие ги оставяте да измрат. Само че нямаме политици на място. Въобще кой остави Шуменския президент да се занимава с Македония, не знам?

37

до 35

преди 11 години

ако беше слушал повече дядо си, щеше да разбереш, че вмро казват същото от 100 години - може да си тракиец, македонец или от пиротско, но преди всичко българин. Няма значение каква партия си, има значение колко обичаш Родината си!

36

до 31 анонимен

преди 11 години

Дали са 300 или 30 души, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! Ако искаш, специално заради теб да премахнем и Ботев от учебниците и да го отречем, понеже четата му е била под 200 души? Въобще да не го отразяваме, а? Какъвто и да е лидерът, самият факт, че тези млади хора не лежат в леглото си, криейки лицето си зад поредната *** компютърна игра и не са излезли да мият колите си, както правят 80% от 'героите' на днешно време, вече е достойно за уважение. Не гласувай за тях, поне оцени, че протестират пред съда!

35

Анонимен

преди 11 години

Останаха само БКП изцепките на протест. ВМРО и Атака.

34

Анонимен

преди 11 години

каракачанов беше в коалиция със сдс, герб и рзс и им заби нож в гърба, с което доказа генезиса си - бкп и дс

33

Анонимен

преди 11 години

Дядо ми е преселник от Солун 20-те години миналия век.Той казваше,че сме първо българи и след това македонци!

32

до30

преди 11 години

по това време македония е под българско управление, но живеещите там не са български граждани, а граждани на окупираната от хитлер югославия,това е причината, поради която не е могло да бъдат спасени

31

Дядо Петър

преди 11 години

До кога ще търпим потомственото ченге Каракачанов свободно да си развява байрака?А протестиращите знаят ли кой е той в действителност, та се водят по свирката му?А знаят ли, че най-големите монополи, от които страдаме, са Газпром и Лукойл?И че такива като Каракачанов и Сидеров са колкото български, дваж повече РУСКИ АГЕНТИ.

30

Жорж

преди 11 години

Еййййй, НАРОДЕ, не монопола ти е виновен, ти си протестирай те си не крадат и какво като протестираш, какво от това на никого нищо не правиш - видя се , че правителството падна, цените са си същите, идат избори, пак ще ги изберем, защото няма други и после Ви питам какво ще правите ако пак дойдат БСП или ГЕРБ на власт пак ще ги сваляме и пак на улицата ама вие нещо не сте у ред. Не искаме да политизираме протестите ок.....протестирайте си така никой не ви чува такааааааа......

29

Анонимен

преди 11 години

"Над 300 души се събраха пред Съдебната палата в София на протестен бунт, организиран от ВМРО."- Много хора бе това , защо се отразява изобщо??

28

.

преди 11 години

Гръцки *** вдигат аларма , в Израел се разрушават паметници , а в САЩ се правят филмчета , които твърдят , че от така наречената днес смешка Македония са депортирани евреи и , че българите сме сътридници на нацистите и че самите ние сме нацисти , за 50-те хиляди спасени не се казва нито дума , доколкото аз съм запознат Македония по това време не е била под българско управление и не е било възможно да се направи нищо. КОЙ И КОГА ЩЕ КАЖЕ ИСТИНАТА !???

27

Анонимен

преди 11 години

след оттеглянето на доган вмро остана единствената партия, на която лидера е от 1989 на тази позиция, единственото,от което се интересува агента на дс, е да дава под наем имотите на партията и да ги усвоява

26

valya.doncheva

преди 11 години

Каквото и да цели подставеното ръководство, младежите са си прави. Излезли са с национални носии и знамена, за да искат справедливост и по-добро бъдеще. Всеки, който милее за България, трябва да бъде подкрепен, всички българи трябва да бъдем единни.

25

ПЕШКО

преди 11 години

ДОБРЕ Е ЧЕ ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА,НО ТАМ ТРЯБВАЛО ДА ОСТАНАТ ЗАЩОТО ТАМ СЕ КОРЕНИ ЗЛОТО.АКО НЕ Е КОРУМПИРАНА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,ЩЯХА ДА ИМАТ СТРАХ ВСИЧКИ И НЯМАШЕ ДА СЕ ГРАБИ ТАКА НАГЛО НАРОДА.

24

Анонимен

преди 11 години

мн добра снимка :)

23

Анонимен

преди 11 години

22 - Армейското знаме или военното знаме е вид знаме, използвано от суверенни държави за техните сухопътни армии.Някои от държавите (като България, Великобритания, Русия и Нацистка Германия) имат уникални военни знамена, с различен дизайн от този на националното знаме. Такива знамена лесно се идентифицират като военни флагове.Други страни като САЩ и Швейцария нямат военни знамена и използват вместо такива своите национални флагове. По време на война това знаме е обърнато надолу.

22

Анонимен

преди 11 години

Това ВМРО няма много общо с ОНОВА ВМРО освен имотите на хилядите патриоти, умрели за свободата ни. Старото ВМРО не е било политическа партия, но за сметка на това е имало членове във ВСЯКА бг политическа партия - установи ли се, че някой краде или работи срещу България, и му се тегли ножа, в т. ч. и на съпартийци. А на *** No 2: дядо ти най-вероятно е жив и ти съществуваш благодарение на 'тъпите националисти' - попитай дали родът ти не идва от тракия, македония, зап. покрайнини или добруджа

21

Българската пролет

преди 11 години

Защо се заблуждавате? Службите създадоха "демократичните" партии.Създадоха "синдикатите" които им изгориха документите уличаващи ги в престъпление към всеки български гражданин.След 25 г БКП и нейните агенти са на власт и се задушават от откраднатите народни благинки.Ленин го е казал" Безкръвна революция няма"А ние ги оставихме да си развяват байряка 25г и направиха децата ни роби на чужди държави.На оръжие братя.....