276

/////

преди 11 години

Неубедително е 100 души да искат заплащане на нощния труд и този в почивните дни, а другите служители от МВР да не ги интересува и да не подкрепят синдиката.Това означава, че същите ценят това, което получават за труда си и знаят, че извън системата положението ще им се влоши и за това не са съпричастни със синдикалната организация.Изглежда, че на този синдикат проблема е прекратеното споразумението с МВР, затова излизат в градинките до симулират някаква синдикална дейност.

275

4ENGETO

преди 11 години

TRIABVA DA GI SAKRATIAT TEZI BOKLUZI

274

Анонимен

преди 11 години

До 322, колко е заплатата на един работник или служител тук и в нормалните страни?

273

Бейтула

преди 11 години

Тези полицаи не са ни виновни за проблемите, които са натрупани в обществото. Станах неволен свидетел на разговор между двама полицаи на служебния паркинг пред НС. Тезата бе, че ще се оправим кат оправим онези 240 ***, които в момента слизаха пт автобусчетата. ТЕ СА ЧАСТ ОТ НАС И ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ. а за тези 2 месеца ние ги побъркахме, по скоро провокатори, които бяха пуснати целево сред протестиращите. С изключение на една пукната глава, неясно от кого кръв по улицата НЯМА.

272

Някой

преди 11 години

До Анонимен 321- В БГ колко е заплатата на полицая и колко е заплатата в ЕС на същият служител???Естествено че с такива заплати ще вземат рушвети,и ти да си и ти ще вземаш,ако не ти стигат парите и не можеш да свържеш двата края и да си изхранваш семейството.Я да ги стимулират с високи доходи,дали ще вземат,а?!Един полицай в БГ взема 600-700 лв заплата в ЕС по 2000-3000 евро!!!!Ако и тук бяха така заплатите им,всеки щеше да си върши съвестно работата!!!

271

Анонимен

преди 11 години

БГ е страната в ЕС с най много полицаи на глава от населението и най-голяма престъпност!!! За какви пари и доплащания говорите тук?!?!

270

Анонимен

преди 11 години

Някой тук не може да разбере,че полицията ще е добре когато икономиката работи и цялото общество е добре! Не може държавата да се тресе от икономически и социални проблеми, а някой да си позволява да иска още от данъкоплатеца!

269

Анонимен

преди 11 години

313,аз съм юрист със защитена правоспособност и не е проблем да изляза от структурите на МВР,кога ще го направя ще реша само и единствено аз.Когато се пишат глупости и неграмотници си разтриват егото върху жестокия труд на колегите ми -ме засърбяват пръстите.Запомнете труда на ПОЛИЦАЯ е много тежък и стресиращ-в световен мащаб е признат за пети по риск,затова и категорията труд е първа-но това не е превилегия,а тежест,Изпуска се и друго-ние сме служители-работно време-винаги когато те извикат.

268

Някой

преди 11 години

Съжалявам за объркването исках да посоча 313 номер!!! 310 на дали ще ме разбере с неговата некомпетентност по въпроса

267

Някой

преди 11 години

310- Браво,само да има кой да те чуе и да го прочете,ама тук като гледам само некомпетентни по този въпрос и не работещи в системата коментират.Все полицаите им виновни,ама като не са от тази страна,нищо не разбират.Вярно че има и черни овце,ама тези който кадърно си вършат работа,защо не ги коментират?!Всичко една завит... като толкова много си мислят че полицаите имат привилегии и се в супер положение,защо те не станат полицаи,а?Само могат да плюят и да псуват!!

266

Анонимен

преди 11 години

купете си винетни стикери за личните коли.

265

Анонимен

преди 11 години

Някой долу беше споменал 70 000 полицаи-28 000 са назначените по данни на МВР,а останалите са пожарна,жандармерия,телефон за спешни случаи,бедствия и аварии и всичко друго-справка сайта на МВР-до 70 000.В много Европейски държави пожарна и бедствия и аварии са към общините,те имат и големи структури общински полицейски служби-с високи заплати и добри социални придобивки,но там данъците са високи за богатите-около 42-49%-висока социална защита,добра и наситена полицейска защита-така е в Европа.

264

До 313

преди 11 години

Решението е много просто-като не ти харесва вече да си полицай, напускаш и отиваш в частния сектор! Тогава ще ти стане ясно как плащат извънреден труд!

263

Анонимен

преди 11 години

310,лъжеш като дърта ***-прав си само за 20 заплати-засега-другото не са превилегии!Кой не взима пари за дрехи,за 13 заплата да не те чуе жена ми,че ще си замине-аз лично не съм получавал,отпуската е по закона за МВР,ама извънреден труд не плащат,та компенсират с някой ден отгоре,обаче и отпуската не дават,защото няма кой да бачка,това,че не се пенсионираме на 45 години,как не си го разбрал,Обаче и това не си чул,че полицаите не са 70 000,а 31 000-щата,а фактически са назначени около 28 000.

262

Анонимен

преди 11 години

Системата на полицията на България е най-нереформирания сектор! Той спешно се нуждае от дълбоки структурни промени, а не от заплати и привилегии!

261

Анонимен

преди 11 години

305,Високо КАДЪРНИТЕ от Тройната направиха инфлацията за 2008г.12%,а некадърните от ГЕРБ-инфлация за 2012г-2.6%,за януари 2013,2,6,ръст на икономиката за много тежката 2012 г,1,5%,и оценка на международната агенция МУДИС -стабилен-справка ЕВРОСТАТ-инфлация.Това говори,че което и правителство да дойде след ГЕРБ и вземе заеми-ще бъде с нормална лихва.ЕТО ТОВА ГОВОРЯТ ФАКТИТЕ,ЧИСЛАТА.НАПРАВИХМЕ ГО ВСИЧКИ НИЕ С ЛИШЕНИЯ,А МОНОПОЛИТЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ НИ ИЗПИХА КРЪВТА.Долу енергийната мафия и майка

260

Анонимен

преди 11 години

Стига привилегии! Малко ли е,че не плащат осигуровки, имат големи отпуски, вземат пари за дрехи, 13 и пр.заплата, пенсионират се на 45 г.!!! Който не му харесва спокойно може да напусне, и без друго 70000 полиция е непосилна за издръжка!!!

259

ЦАЦАРОВ Kога

преди 11 години

А кога хората ще излязат срещу БАНКИТЕ?Г-н Главния Прокурор ЦАЦАРОВ кога ще повдигне обвинения на 5 000 души!?В Исландия, която е с население 320 000 души, 200 души бяха вкарани в затвора, виновни за разоряването на страната.Няма ли да повдигнете обвинения срещу Бойко за фабриката му за нелегални цигари? А чадъра над Мишо Бирата? А рекета над бизнеса?Това е пътят към спасението на България!

258

МАТРЯЛА

преди 11 години

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ИЗПРАЩАТ НА ПОЧИВКА НА МАЛДИВИТЕ - ТОВА СА ДОБЛЕСНИТЕ ПОЛИЦАИ НА ЦВ.ЦВ. И Б.Б. - ЗА СМЕТКА НА ДЯНКОВ - И БЕЗ ТОВА ОПРЕДЕЛИ НАЙ ВИСОК БЮДЖЕТ!!!ЛОШИЯТ МАТРЕЯЛ СИ ОТИДЕ ИДВА КАЧЕСТВЕНИЯТ!!!НА КОЙТ НЕ МУ ХАРЕСВА ДА НАПУСКА МОМЕНТАЛНО

257

Бай Мангал

преди 11 години

Да напускат като не им харесва! Не стига, че и след пенсия изяждат работни места /за охрана МВР и МО с предимство/ , ами и още искат. Сборкали са църквата където да се молят. 90% от българите не ги подкрепят.