125

банкеръ

преди 11 години

Че то всички показни убииства са с протекция от полицията.Няма начин да стреляш с автомат и после да си идеш по живо по здраво.Наркотрафикът също се ръководи от държавата.Ако не е така нямаше да се продават безнаказано по улиците.

124

dnm

преди 11 години

Пак занимавате цялата страна със един някакв си там човек АП ли е МРСЙРОЙ ли е спирайте със глупостите че сте пълен цирк.

123

Lyaskov

преди 11 години

240 bg deputati sa se skrili pod zemyata ot bg mafiotski medii, koito otklonyavat vnimanieto na bg beden narod ot bg ogromnite politicheskite izmamnitzi i kradtzi na bg naroda - bg partiinite mafioti . mladite bg internet informatori sa v stapkite im s lupite za uvelichenie - 240 bg exdeputati prodaljavat da kradat bg naroda, bg kapital i da zloupotrebyavat s doverieto na bg narod. ste ima publik jestoki nakazania na partiinite mafioti i na bg deputati za naglite im krajbi! Levski gi vijda!

122

до 140

преди 11 години

Ама точно тези хора са във властта. Я се замисли малко, колко калинки колко чудо се извървя.

121

Анонимен

преди 11 години

Борисов е Капо ди тути капи и той е виновен за мутризацията на България!Трябва да го изметем и затворим този ***.Народе,мисли когато гласуваш за да не се върне пак ГРОБ на власт!

120

Анонимен

преди 11 години

Боко Тиквата е наредил отвличането на Лара и всички знаят,че той е мозъка на наглите.Сега когато дойдем на власт,първото нещо което трябва да направи Станишев е да осъди *** и да национализира ЕВРП-тата!Само така ще се оправим.

119

Българан

преди 11 години

До 127! Браво! Простичко, ясно и логично!"Лара е отлечена от хората на Борисов за да даде сигнал към Брендо да не се разприказва пред Миланския съд, че тогава не само Банкя и България, а и ЮАР ще му се видят тесни."Как можаха да хванат НАГЛИТЕ, подслушват куцо и сакато пък да не знаят нищо за това отвличане и за стрелбата срещу Баретата! "Земя като една човешка длан" не мога да повярвам че нещо такова би станало без знанието на службите!

118

Мислител

преди 11 години

До 131 "Само прекалено *** и ограничени хора без морал и твърде ограничен ум биха се разправяли с дете. Да търсят между жалките страхливци в престъпния свят." Емоционалните изказвания показват липсата на логическа мисъл! Просто баща му знае прекалено много и власт имащите явно са замесени! Не може да подслушват половин България и хабер да си нямат кой и за какво я е отвлякъл! Ако бяха "жалките страхливци в престъпния свят" досега да са ги опандизили!

117

Българан

преди 11 години

Та значи ГДБОП го извикали да го питат по случая! Значи знае нещо, но не е замесен, ако има данни да е замесен би трябвало да го задържат поне за 24 часа. Бойко вдигна кръвното, Цветанов е нервен явно нещата се затлачват! Ако вземат че загубят изборите и властта в МВР се смени може и да вземе да изкочи заек! Ама де да видим.

116

Боливар

преди 11 години

Моето мнение съвпада с Петров Трактора по повод похищението на Лара.

115

бг

преди 11 години

тоя *** един 4ас ако е на свобода и некои умира....незнам що прокоратурата се прави на ощипана и приема лажи в негова защита знаеики 4е вси4ки са подкупени и народа не им верва

114

ГМ Димитров

преди 11 години

До Mob Ти за Запалката ли говориш?А Сумиста,баш бандит,съветник на БСП и на президента Гоце,оня,дето все беше по лов,когато хората горяха във влака София-Кардам?Че БСП вкара в игра всички престъпни *** за да свали Бойко,е повече от ясно.Трактора им е ударната бригада.Има опит,пали собствената си редакция.Беше им на служба.Той вече два пъти предупреждава Брендо чрез медиите:говори това,което чуваш от мен.Оня не разбрал,няма дете.Стига с тия латино картели!Смешно е.Наши бандюги и БСП са!

113

bolka

преди 11 години

до 130 - я прочети отново коментара ми. Някъде да намираш пристрастие към някого в него? Опитай се да мислиш!

112

Анонимен

преди 11 години

Сестра галева и румен петков знаят за детето.

111

Анонимен

преди 11 години

Само прекалено *** и ограничени хора без морал и твърде ограничен ум биха се разправяли с дете. Да търсят между жалките страхливци в престъпния свят.

110

Анонимен

преди 11 години

До bolka:Ти пи ли си хаповете днес?!Много лошо!Изпий ги веднага,че ще започнеш и розови хипопотами да виждаш!И ще ти вземат лаптопа,и от хотела радомирски право за Курило ще те пратят!Кирето не се шегува,ей!!!!Нищо,че си в тракторовия сайт!!!

109

bolka

преди 11 години

Определено казуса с виновността/невинността на А. Петров е много интересен. Прилича на играта на котка с мишка.Кой какво знае и кой стои зад обвиненията и кой го защитава засега не е ясно. Ясно е само, че знае много, но за кого се отнася може само да се гадае. Изискват се здрави нерви. Най-вероятно се изчаква да бъде ликвидиран и така един куп неизречени неща да потънат заедно с него.Най-интересното по неговия случай все още предстои.

108

Анонимен

преди 11 години

От думите на Алексей Петров е видно, че отвличането на Лара е негова работа. Нали твърди, че има информация? От къде може да има информация, освен ако той е организирал отвличането??? При това има богат опит в отвличания, изнудвания, рекет и тормоз.....

107

анонимен

преди 11 години

Ако на трактора беше доказана вината отдавна да е осъден, но обвинението досега е само на Цветанов и Борисов а не на съда, известно е, че трактора преди е бил съдружник с Бойко и след като стана премиер поиска да му вземе бизнеса и да го натика в пандиза но не успя: Ами ако трактора се окаже че е невинен и докаже истината за тях, тогава не виждам какво би станало с Бойко, Цветанов и Флоров, ще дочакаме да видим и това !

106

Анонимен

преди 11 години

ДА ДЕ .....,НАИСТИНА СА ---ВАШИ !За 20г.,само това тренирахте!