60

До 68

преди 11 години

Ти си милиционер, нали? Бивш. Сега си от ГЕРБ. Познах по правописа - нищо не ти се разбира.:))) Но има хъс в теб, ставаш за министър на МВР.:)

59

ффф

преди 11 години

плувец до плувеца мила моя майно льо, милиционер до милиционера...

58

z

преди 11 години

Много ясно че ГЕРБ ще спечели,но и много ясно че БСП ДПС костов неудобните на гн Борисов щесе хванат за единственото нещо да брощулевят да казват че изборите са маниполирани,и да се опитват да надигат хоръта.Но колкото и пъти да има избори никога в скоро време друга партия нито БСП нито ДПС нито костов неможе дасе добере до власта освен ГЕРБ.Не искаме разбойници на власт,искаме превратажиите на Бойко в затвора.40 години ни управляваха разбойници стига толкоз СТОП.Правителството на Бойко беше законно и него хванаха в никаква издънка.

57

до 64

преди 11 години

Ако имаше малко мозък у главата си и разбираше написаното по-долу, щеше да разбереш, че практически няма човек от пишещите, който да не уважава двамата именити наши спортисти. Тревогите ни са в друга посока, ама да не ти обяснявам неща, които без друго не са за твоята главица. Така, че плюй си на воля, мила госпожо, предполагам, че в това само ти е силата.:))

56

Аз

преди 11 години

бесрамникОСТАВКА!!!!

55

До 64

преди 11 години

И аз те мисля за храчка.:) Нямаш мнение по темата, но определено имаш желание да охрачиш някого.:)))

54

госпожа

преди 11 години

Мили българи, вие които пишете по форумите сте големи плюнки . Друго освен да плюете май не знаете, няма угодия.

53

НЕДЕЙ

преди 11 години

НЕДЕЙ БЕ ЙОВЧЕВ...СЕГА И ТЕБ ЩЕ НАМРАЗЯТ ТИКВИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ.....НЕДЕЙ СТОЙ И ТАКА С СЛАВАТА ОТ ГИМНАСТИКАТА НЕ СЕ БУТАЙ В ПОЛИТИКАТА...*** И ТЕБ ЩЕ НАМРАЗИ !

52

45 до 56

преди 11 години

Това, че Станишев, Доган, Б.Борисов и стотиците политици от т.н. преход , управляваха и управляват страната се дължи на факта, че българите сме невероятно *** хора. Мълчахме когато ни крадяха страната, а сега плачем, че ни високи сметките за ток. Иначе нямам нищо против Стойчев и Йовчев - направили а невероятно много в сферата, в която ги бива. Гордея се с тях! Просто не мисля, че в този момент имаме нужда от министерство на спорта в правителство, което ще има живот 2-3 месеца.

51

Анонимен

преди 11 години

Сега остава оная кощрамба Сираковата невеста да пита и тоя кой е......Наглост дърта и грозна

50

Анонимен

преди 11 години

trqbva da e komunist ne sportist kaza Sergei

49

самодеец

преди 11 години

Още един самодеец!

48

Анонимен

преди 11 години

zna4i ne stava ne e ot BSP

47

Анонимен

преди 11 години

Какъв е този раздут щат в министерството??? За какво е нужно заместници и техни заместници сигурно...Те докато се назначат всичките и ще трябва да си ходят. Скапана държава сме и това е! Няма оправия!

46

яя

преди 11 години

До 45,Добре де Сергей Дмитриевич като е учил за красно армейските шинели, за къв *** беше премиер.Жаба и гьолове , дрън дрън няма нищо по-логично спортисти да са министри особено такива с опит в чужбина и с характер на победители като тези двамата.

45

ПОВТАРЯ СЕ

преди 11 години

Ако е вярна новината , този човек зачеркна всичките си успехи за България .От този момент той влиза в новините като слуга на Мафията , Политик .Не вярвам да е толкова Алчен за Пари .Използват го .

44

Несъгласен

преди 11 години

Е то ние нали имаме много спортни успехи у нас и навсякъде по света та ни трябва министър на спорта,че и заместник-министър, а сигурно и той си има заместници......Щатите дето са световна величина във спорта си имат "съветник по спортните въпроси",ние дето медал не взехме от Олимпиадата а и не само ,в какъвто и да е спорт кой то ни хване ни бие,после търсим друг виновен....та ние си имаме Министерство на спорта,министър на спорта и заместник-министър и още куп други заместници...Смешници!!!

43

il_cho

преди 11 години

До 42... не думай... който и *** да си... щото дори не знаеш да се подпишеш!

42

аа

преди 11 години

И що да не става Данчо за министър.От 100 години е президент на федерацията,управлява частен клуб в щатите, известнен е по цял свят, пари има, добър човек е, кво му е?

41

БРАННИК

преди 11 години

Само мир да е и всички да сме щастливи, живи и здрави. Видяхме, че можем.