80

до 104

преди 11 години

Ти си истинско потвърждение на написаното от тебе. Не съм "преживял" онова време, а съм живял достоен и сигурен живот, в който отгледах двете си деца.

79

Анонимен

преди 11 години

Извинение на 93.Отнасяше за писаното от 100

78

до 100

преди 11 години

Абсолютно не си прав, прангите за които говориш си ги слагаме ние българите. Защо другите източноевропейци макар и трудно стъпка по стъпка вървят напред само ние и румънците се оплакваме от всички останали но не виждаме по никакъв начин собствените си грешки, съвсем закономерно е с такива разбирания за околния свят да сме на опашката на ЕС. А ние дори и днес сме по напред от ОНОВА ниво за което говориш но лично не си го преживял.

77

Анонимен

преди 11 години

До до 93 Може би си 18 год .и не знаеш как живееше народа преди 1989г.Престъпноста беше сведена до минимум.А сега ни обират ,изнасилват ,умираме от глад .Затова че не пиши глупости!!!!

76

до 93

преди 11 години

Даже и да имаме културата и манталитета на ниво, ние сме от другите. Никой няма да ни даде да мръднем на см от мястото, което са ни отредили. Чехия, Словакия, Унгария, Полша , Словения къде бяха и къде са сега ?Защо не са на европейско ниво ?! Че те дори и от ОНОВА ниво са назад .А мързеливите гърци си щракаха с пръсти и всички вкупом им опростихме половината борчове. Но те явно са от "техните".

75

макето

преди 11 години

Я отдвна думам за реципрочни мерки не моат само да ни плашат требе да ги зарежем и да си гледаме кефа да си гледат наркоманската демократия

74

до 93

преди 11 години

Ако имахме културата и манталитета на нация , нямаше да допуснем постоянно да се възхвалява домораслия диктатор Тодор Живков. Сигурен съм че господинчовците които говорят с такъв възторг за него не са по големи от 30 години и ако бъдат поставени и за 3 месеца в условията на прехваления комунистически рай ще запеят обратната песен.

73

ехо

преди 11 години

Браво!Най-накрая чета умни коментари!Израстваме в мисленето си!

72

Анонимен

преди 11 години

След 1989г. непрекъснато разни нови витии ни обясняваха, че било мит, че България е на кръстопът и затова е ценна за някои геополитически интереси. Толкова ни го повтаряха, че ние повярвахме. Обаче бързото ни политическо приемане в ЕС заедно с Румъния ни накара да се усъмним , че всичко е било прах в очите. Настоящето го доказва, наистина им трябва територията, а народа ? Друг ще дойде.

71

правоверен

преди 11 години

Българина и Румъница ,са опитни мишки на Е.С.В момента гледат колко ще издържаме на глад,на заболяване.Не разбирам защо отричате годините преди 1989г.тогава имаше безплатно лечение ,храна за всички.Вече имате право свободно да се изказвате,но ви подслушват.

70

до 88

преди 11 години

Ами как щяха да окрадат държавата, ако беше така, както го казваш ? Японците са предлагали на бай Тошо през 1988-89г. план ,по който да преминем постепенно към пазарна икономика и според който сега щяхме да сме много напред с материала. но гадината Горбачов и бъдещите наши "нови капиталисти" са го стопирали и провалили. Може би повечето от нас знаят ,че японците много уважаваха и сега уважават България и в частност Тодор Живков.

69

Българин

преди 11 години

До Защо отричаме всичко 88Поздравявам Ви за позицията. Бих бил спокоен за България ако сте млад и ако повече от младите хора мислят като Вас.Искам да посъветвам младите хора. Не се подавайте на внушенията на политическите лидери.В неистовото си желание на всяка цена да се докопат до властта ,те противопоставят стари на млади ,пенсионери на работещи ,болни на лекари бесепари на гербери,българи на ***...Внимавайте.Готови са да провокират дори гражданска война.

68

Анонимен

преди 11 години

България и Румъния-страни на злото!!! 21.02.2013"Хърватия приета в ЕС без мониторинг"????Как се приема в този ЕС страна извършила етническо прочистване на територията си през 20 век,визирам Крайна,където десетки хиляди сърби и мюсюлмани бяха подложени на геноцид-избити или прокудени от родните си места!!! Приемат Хърватия,защото имали доверие в демокрацията им!!Хахахааааа!!! ДЕМОКРАЦИЯ наложена с геноцид!! Позната за нас схема,нали?????

67

Анонимен

преди 11 години

Протестите бяха наистина спонтанни първите няколко дни, след това бяха яхнати от червени тикви като Ангел Сл. Чегеваров и Янко Петров който предпочита да се представя с нелегалното име на Тодор Живков вместо с фамилното си име. Сами разбирате че всичко се *** и опорочи след намесата на такива извратени болшевики като споменатите двама. Файненшъл таймс би трябвало да се притеснява ако и на запад има такива *** в такива ненормални количества като у нас.

66

до 86

преди 11 години

Прав си. За човек като Живков вече можем само да си мечтаем. Това което другите го грабеха 23 години беше построено от него. Представете си колко е било построено за 40 години щом 23 години го грабят и още има. България не е страна за демокрация и пазарна икономика. Просто трябва да си признаем, че тръгнахме по погрешен път и да преосмислим цялата си политика.

65

Анонимен

преди 11 години

Извергите управляващи ЕС искат нещата да са точно такива каквито са Мизерията не е случайна а нарочно създадена и подържана

64

до 80

преди 11 години

Омръзна ми от такива като теб: евреите са виновни, *** са виновни, турците ще ни поробят, гърците са подли...и т.н. Това е рефрена на всички които искат да си продължи както и досега. Т.е. нищо не можем да направим ако: примерно не избием евреите , ***,гърците ...Такива са желанията на мафията която ни управлява да насъсква хората и те озлобени един към друг да не виждат реалността...Но и вашето време ще дойде!

63

тфгд

преди 11 години

Да се приеме закон за минимално почасово заплащане на труда както е в Англия и в САЩ,за да се гарантира,че човек като работи може поне да се изхранва.Това е-просто и ясно!

62

Анонимен

преди 11 години

До Новата Ами не знаем!Обясни ни я!

61

Прозорец на Йохари

преди 11 години

У нас провеждат обществен еьсперимент - колко най-малко пари да дадеш на някого за да не протестира.Резултатите от него (200-300$) ще приложат повсеместно.