535

Анонимен

преди 11 години

Къде сме ниееее, къде са те? Не може нито Плевнелиев да разбере обикновения човек в какво състояние е, как свързва двта края, нито било то Бойко ,Станишев , Костов, или пък Дянков. Аз предлагам да хванем един от тези и да го оставим няколко месеца на минимална заплата да го "отглеждаме някаде", А Дянков ,понеже е много разбира от финанси ще го оставим на минималната пенсия:) и ще им гледаме сеира като в Биг брадър.Какво ще кажете? Ще оцелеят ли?

534

Ива

преди 11 години

Мъм - мън бе поредната реч на президента!

533

Ей

преди 11 години

"Или санираме панелките, или 3 милиона "...с безплатни билети за чужбина...

532

Анонимен

преди 11 години

Кукуригуууууууууууууууууууууууууууу!!!Свърши се асфалтиадата,започва се панелиадата.Аман от дюлгери-пожарникари и дюлгери-шмекери!Камъни ли ще ядем?На следващите избори е добре да си изберем управник готвач,че да ни призове-"Всички прасета на мезета!" коко-*** и гладен,един от раята

531

Анонимен

преди 11 години

До ? Все пак Щанков камък е построен и работи, а в Белене са построени фундаментите и са купени реакторите и въпреки това Станишев намали външния дълг с 2 млрд евро и остави 8.5 млрд фиск. резерв. А какво направи мутренската банда на рапоня с 4.5 млрд от фискалния резерв и с още почти 5 млрд нови дългове? С толкова пари не саниране на панелките, а нови жилища за 200 000 семейства можеха да се построят.

530

Майа

преди 11 години

Факт е,че жилищата ни остряват и ако не санираме,ще изтече срокът на годност на панела.Трябва да го удължим,чрез санирането,но пари наистина няма,да не говорим цял блок да се организира да намери пари и да го направи.Пак говори,колкото да не заспи...

529

ХХХ

преди 11 години

До АнонименВсичко опира до пари, де. Искат ние да вземаме кредити, а не държавата /икономиката се движи с пари, а не с лозунги/ А който не може да ги изплаща, банките ще му вземат санираното жилище. Нещо като испанска история. Аз лично, ако живея в панелка и ме притискат, бих си купил масивно жилище със заем, а то е равностойно да излезеш под наем, но в никакъв случай не е ИЗЛИЗАНЕ НА ПАЛАТКИ. Ама който има Плевня не му трябва палатка.

528

Анонимен

преди 11 години

Добре, де. Да санираме, та да санираме. А пари откъде? Колко сгради ще се санират с европейски пари? А останалите? Като санирането на един апартамент струва хиляди, а заплатата ми е 600 лева? И не само моята. Да не мислите, че хората не искат да санират и зимата да са си на топло? Искат, ама няма пари.

527

?

преди 11 години

2,5 милиарда лева са изхарчени за АЕЦ Белене и хидровъзела Цанковкамък.С тези пари държавата можеше безплатно да санира всички жилища вцялата държавата, пресметна икономическият министър в оставка ДелянДобрев в предаването Студио с Диана Найденова по ТВ7.

526

ХХХ

преди 11 години

До AtinapalaЕксплоатационният срок на панелките е по - къс, затова. Досега никой не е вземал решение за саниране само като топлоизолация, защото би гарантирал по този начин сеизмичноустойчимост. По времето на Плевнята беше така. Той обаче не е наясно явно, че вече това включва разкриване, чрез разкъртване и ревизия на всички връзки, освен топлоефективността. Вече има и наредба за лицензиране на лицата, които я извършват. И никой не се интересува че цената, както тази на тока расте ли расте.

525

Анонимен

преди 11 години

Още един се самозапали в София пред президентството. Толкова за санирането.

524

Atinapala

преди 11 години

Относно санирането трябва да има равни условия за всички, които искат да го направят, а не само за панелите. Защо се прави разделение между хората при положение, че 95% процента от жилищата са лична собственост!? Или трябва да се плаща на едни за сметка на други! Сигурна съм, че подобни сметки ще имат сериозен отпор.

523

Анонимен

преди 11 години

До ех ХХХРазликата м/у българите и американците е точно тази. При -те контролът е морален /това дето не се пипа по твоему/ и законов при -е. Лошо е, че нашите "политици" не го разбират, или се правят на луди. Има и друго обаче - борба с инакомислещите и евентуалните лидери. Затова сега в Америка Обама започва курс към укрепване на семейството, а тук по американски програми въвеждаме законова рамка на американския начин на живот. За останалото можеш да се досетиш и сам.

522

ех ХХХ

преди 11 години

В момента в България закони -НЯМА!Държавата е просто маша за отбиване на номера и 2-3 интереса!Има как да го кажа - неща дето не се пипат -ДОм,Семейство ,а и Препитание!Пипнеш ли ги обикновенно всеки си взима нащата в свои ръце и почва да си търси справедливоста по свои си начин!Казах ти го силата на цялата ни държава е под 11 -тюлена ,а ти искаш да буташ блок на военни!Момчето росенчо не си е пило хапчетата ,с тая незакона вила да говори за палатки е просто самоубииство!

521

ЕвроПси

преди 11 години

До джиджиХората станаха лоши!Да не знаеш,от алчни роднини ли да се пазиш или от лоши съседи!

520

Данаил

преди 11 години

Визиите на нашите политици за зашеметяващо ***. Боко ,Меглена К. и Р.Плевнелиев говорят едни и същи безсмислици - ще оправят България като строят магистрали,спорни зали и санират панелки???Тези хора не са чували ни за структура на икономиката и връзките между отделните отрасли, енергетика, селско стопанство, промишленост ни за това как се постига икономически ръст, ни за суровинна обезпеченост, ни за отрасли със значение за националната сигурност, ни за традиционни пазари ,ни нищо..!!!

519

ХХХ

преди 11 години

Щях да забравя: Има и понятие дете в риск поради бедност....Поне да имахме армия еничари нямаше да е лошо, а? И то в 21 век. Когато ви говорят за интеграция на ***, чрез образование, като последна мярка, имайте предвид иничарския закон за предучилищното образование от 4 годишна възраст. Оттам до агенцията за закрила на детето, панелките и т.н. има само една крачка /и то в 21 век/Те военните затова и почнаха да си гърмят семействата.

518

Анонимен

преди 11 години

До 612. А ти за Швеция да си чувал? /и то в 21 век/ В Русия сега прокарват закон за забрана за осиновяване на деца в Америка /пак в 21 век/ У нас второто четене на закона за предучилищното и училищно образование не мина, но опасността от новото еничарство за което говориш си остава /пак в 21 век/ За хапчета не знам дали пиеш, ама е време да почнеш поне с яки успокоителни. Имаш нужда, точно щото си в 21 век. И не е лошо да почетеш повече, ама не платените драсканици.

517

джиджи

преди 11 години

До 600За жалост не мога да се съглася. Хората в България вече не са добри. Поне повечето в градовете. Не че искам да ме обичат и да ме прегръщат по улиците :) Но поне може да се поздравяваме в магазините. Или някой като падне и се пробваш да му помогнеш, той да не си дърпа чантата, все едно, че искаш да му я отмъкнеш.Абе, много е тъжно, няма вече много хора, които да са добри или просто учтиви ей така, с непознати.

516

до 612

преди 11 години

Колко неща има да видите,при Еврейското управление,свят ще ви се завие!