11

Пенчо

преди 11 години

Пълна профания и простащина. Някой от т.н. 'протестиращи' дали знае, че НС пердставлява народа в неговата цялост и такива *** акции са подигравка срещу всеки нормален човек? Едва ли, като ги гледам все повече избива червено-кафяв отенък.

10

Анонимен

преди 11 години

Това с хвърлянето на неща някак не го одобрявам. Ако хвърлят храна - има хора, които нямат какво да ядат. Ако хвърлят неща като хартия - първо е отвратителна гледка, второ - има хора, които можеха да се зарадват да им подарят такива, трето - тези предмети са похабени за едното нищо.

9

Ново лице за Депутат

преди 11 години

Разберете не всички свирим на флейта и в чужбина.Аз с моят Духов Оркестър свиря на Флигорна.Ама къде свирим?По селата около Габрово-Търново.А там знаете ли какво е ?Дават ти 2 лева бакшиш с 20 лева надник за 15 часа свирене като ти наливат и ракия в гърлото като побеснеят от кеф веселящите се.Аз викам нещъ...те наливат в гърлото ми насила и друго казват шъ пиеш инак жив от селото няма да излезеш.Сега разбирате ли защо искам Депутат с заплата , а колегата музикант на Флейта не иска?!

8

Анонимен

преди 11 години

Флеитистът раздавал ЦВЕТНИ ОЧИЛА - ЗА РОЗОВОТО БЪДЕЩЕ.

7

Анонимен

преди 11 години

Флейтистът посещава Жорж Ганчев на ,.....Ул.Екзарх Йосиф-7 ,ет.4,там е и седаличето на Жоржевата партия---НПО/НАЦИОНАЛНО ПАТРИОТИЧНО ОБЕДИНЕНИЕ /.

6

Анонимен

преди 11 години

Тези не са за оплакване ЩОМ ИЗХВЪРЛЯТ ПАМПЕРСИ И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.

5

Ново лице за Депутат

преди 11 години

*** луд ли си да не искаш да ставаш Депутат.Аз съм от Габрово на 34 години и искам да стана без значение дали от Герб-Бсп или Кунева.Костов няма да влезе и там няма да си гърмя патроните.В Габрово няма работа.Родителите ми ме издържат защото имат пенсии и аз с техните кинти по цял ден вися по кафенетата.Можете и да ме познавате като минете през центъра аз съм си там в кафенето.Имам висше както съм възпитан,лицемерен и изпълнителен качества за войник на партията .Искам заплата и в НС.

4

Анонимен

преди 11 години

А тоя пък флейтист иска ли го някой, та да отказва. Да се яви на избори да го видим ще събере ли някакви гласове или ще обере гласовете на 2-3 футболни агитки.

3

Анонимен

преди 11 години

Тези са готови Камериери за хотелите на мутрите!

2

Анонимен

преди 11 години

Разбирам да протестираш, но защо трябва гнусотия? Дано поне после да са почистили - иначе язък за това, че ги подкрепяха зелени и еко активисти.

1

Анонимен

преди 11 години

Ще се изменят законите,както народът ги иска!