46

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 46Ако и лекари, зъболекари и т.н. са на мнение, че трябва да работят спрямо заплатите си... е тогава ни чака голяма гибел! Просто не съм на мнение, че учителите заслужават големи заплати, защото трудът им не е кой знае колко тежък. Така мисля, какво толкова!

45

неграмотен

преди 11 години

Не ги харчете наведнъж

44

Анонимен

преди 11 години

Инфлацията за тези 3 години е около 12%. "Скокът с 79 лева" е около 12%. Къде скокът при ГЕРБ?

43

Анонимен

преди 11 години

До ТТАми те затова са останали некадърните учители... щото кой можещ ще се продаде за 500 лева? Когато заплатата стане 1000 лева, тогава и конкурси да обяват и тогава родителите да имат претенции...Щото за тия пари, такова качество...

42

До 38

преди 11 години

Защото министъра беше "готин" затова така готино го зачука на учителите с делегираните бюджети - края на българското обществено образование.

41

Хараламби

преди 11 години

Лъже

40

kotarak

преди 11 години

Учител да си това е нещо Велико!Ама няма много учители! Е то на някой от тях може и да не им се дава заплата! На други пък може да им се взема данък, без да получават заплата. Частни уроци? Ако се преподава добре в училище няма да има нужда от тях. И там е изнудване, скубане. Да не описвам какво е , то се знае и бие на очи.

39

Анонимен

преди 11 години

Стига с тези учители!!! Аман от техните искания и претенции!

38

учител

преди 11 години

Знаеш ли колко ми дреме за средната след като моята не е мръднала и няма да мръдне!

37

стефанова

преди 11 години

УЧИТЕЛСКАТА ЗАПЛАТА ДОБРЕ, НО ЗАЩО ДРУГИТЕ ЗАПЛАТИ НЕ СЕ ПОВИШАВАТ. ОТ 4 ГОДИНИ. А ТОК, ПАРНО, ТРАНСПОРТ и ДРУГИТЕ РАЗХОДИ СЕ УВЕЛИЧАВАТ!

36

чукче

преди 11 години

Естествено, през това време минималната заплата от 240 през 2009 стана 310 сега. Това е цялото увеличение на фонд работна заплата. Увеличили са заплатите на чистачките и естествено средната се е увеличила.

35

Анонимен

преди 11 години

При тройната коалиция, поне министъра беше готин - всички знаеха кой е министър на образованието. Тази сега я чувам за първи път, надявам се и за последен.

34

Анонимен

преди 11 години

Има увеличение....ама то е заради години прослужено време....70% от учителите са над 50 г. възраст ...Млади учители няма, няма и да има в скоро време при геноцидната политика към образованието.

33

Анонимен

преди 11 години

Аз пък имам пряко наблюдение върху качеството на образованието и преди и сега (защото имам малки деца) - и преди и сега си е ужасно. Голяма част от учителите (не всички но повечето) са абсолютни комплексари и неудачници, които не са успели да се реализират в живота, хванали са се като учители, защото никъде другаде не са ги взели и сега си избиват комплексите като тормозят родителите и децата!!!

32

Анонимен

преди 11 години

Хубаво, ама цените с колко скочиха?

31

valya.doncheva

преди 11 години

До Сори....относно, че в всички отрасли било така, та учителите да бъдели по-скромниАко все още не работиш за правителството, кандидатирай се. Ти си безценен кадър.

30

valya.doncheva

преди 11 години

Много високо скочила таз заплата, да не вземе да се пребие.

29

Анонимен

преди 11 години

Да ама в средната заплата влизат бонусите и заплатите на въпросното министерство!!! И хайде стига с тази средна заплата!!! То е същото като да вляза в ресторант с приятел,да поръчам за мен порция мръвка,той да си поръча порция кисело зеле и да излезе,че средно ни се пада по порция мръвка със зеле!!!!!

28

Анонимен

преди 11 години

ЛЪЖКИНЯ !

27

ТТ

преди 11 години

Не мога да ги разбера тези учители, само реват, само протестират. А като получават 13-та заплата, и още ред други бонуси, почиват цяло лято, че даже не работят и всеки ден от седмицата. ами нагли стават! А да не говорим, че стават все по-некадърни, и децата може да не са примерни ученици, ама то и учителите не са като едно време, все по-деградирали и все по-некомпетентни. Вместо да реват по стачки да вземат да си гледат по-съвестно работата, че да си заслужат парите!!!