20

протестиращ

преди 11 години

Пламен беше ЧОВЕК с лидерски качества, които му изиграха лоша шега. Мир на праха му.

19

Анонимен

преди 11 години

Българинът все пак явно е жилав. Щото по всички показатели е на дъното, а по самоубийства по средата. Че то ако додат швейцарците на нашето място, за десетина години ще се свършат.

18

Анонимен

преди 11 години

Като чета напоследък, коментари започвам да си викам: Ех, че хубаво беше при Сергея, при царя, при Доганя, при Костов............ Но дойдоха ГЕРБ и ни развалиха рахатя.

17

тиквун

преди 11 години

Гарантирано от Герб !

16

Варненец

преди 11 години

От какво беше недоволен Пламен, че се самозапали? Той не е живял във Варна. Той е от Добрич. От къде на къде ще иска оставка на варненски кмет, а не на добричлийски? Имал е неплатени метки, а в същото време е щял да ходи на екскурзия? Нямал е работа, занимавал се е с хоби. Обяснете за какво става въпрос!!! Умните хора ще разсъдят веднага.

15

Анонимен

преди 11 години

"Неговата многопластовост и обвързаност с редица фактори го прави труден за анализ и за превантивни мерки..."Кое му е трудното за анализ, то е ясно като бял ден - ГЕРБ са виновни (ББ, ЦвЦв, ЦцЦч, ИФ...). Превантивните мерки също са ясни - никога повече ГЕРБ!

14

Анонимен

преди 11 години

Едно нещичко ме гризе от вътре и то е кога по-дяволите ще видим самоубийство на известен български политик, президент или министър заради неуспешното му управление?

13

Анонимен

преди 11 години

Пламен Горанов не искал да се самоубива, а да привлече внимание. Смъртта му е нещастен случай.

12

9

преди 11 години

11, аз работя, бре. Къде ти време за мислене?

11

Копнато

преди 11 години

Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите. При него лекарствата се увеличиха с над 500%, а храните с близо 50%. Средният и малък бизнес бе унищожен. За първи път в българската история млад мъж се самозапали в знак на протест срещу управлението на ГЕРБ, техният кмет и варненската групировка ***. Според безпристрастните икономисти България трудно ще се възстановя през следващите 4 години. В почти всички сектори положението е катастрофално и тепърва ще научаваме жестоката истина за състоянието на държавата.

10

до 9

преди 11 години

Заради такива като елементи теб с такова мислене държавата е на тоя хал.

9

Анонимен

преди 11 години

Трудно е, но то кога е било лесно за обикновения човек? А най-трудно е за мързеливия, не-адаптиращия се, врънкащия и мрънкащ, търсещи вина във всичко друго, но не и в себе си.Работа, работа и пак работа се иска, за да излезеш от блатото. Натиск към институциите за поемане на персонална отговорност при несвършена работа, а не келяви, разнопосочни искания с цел - мъглявината и резултат - едно голямо нищо пак за обикновения човечец. Статистите ще оберат дъното пак, за каймака има абонирани.

8

ФАКТ

преди 11 години

Самоубийството чрез поливане със запалителна течност и запалване не е характерно за България. Вече е!

7

анонимен

преди 11 години

абе как не се самоуби един министър щото му е ниска заплатата или е безработен долни фашисти хитлер ако управляваше нямаше да е така правилно са ни наричали германците че сме варварски народ и то си пролича не трябва да се предаваме трябва да ги смажем до краи геноцита унищожител трябва да го искормим

6

Анонимен

преди 11 години

Ами хората избират да умрът в пламъци -бавно и мъчително, пред това всеки ден да са подложени на психо-физическо изтребление.Избират най- болезнената смърт, пред живота! А политиците ако не се усетят за какво става въпрос , ще се пържат в пламъците на ада !

5

гюбрето

преди 11 години

А гладо е....Значи всичко е нормално, пък ние се притесняваме.

4

Y

преди 11 години

Статистиката не е съвсем права. От 30 г. насам ние сме най-големите самоубийци в света. Злато газим бедни ходим. Избираме си все душмани за глави и все света ни крив; и това ако не е самоубийство?

3

Салахадин

преди 11 години

То не е характерно за България да има слаба армия и политици, ама ги има!!Като знам хановете как са управявали със здрава ръка,а като знам армията как е воювала, а не за 2 сребърника да мие дирници,се отчайвам!!Но нищо,от фаровете съм ви казал,че като си ги не сваляте ще ядете хурката!!

2

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

Абе това са битовизми бе кой ти ги броиА тия дето те първа ще се запалват са си просто скрити лимонки

1

ясен

преди 11 години

А сега в последните два месеца , самоубийствата минаха 200 !! Живот в България няма !!!Мизерията и безработицата убиват най-много!!