302

До 370

преди 11 години

Ти май си от телевизията-*** на властта.Карбовски го уважавах докато беше в НОВА ТВ.Но след като отиде за много пари в телевизията-*** ТВ 7 и след като гледах изумително *** интервю със сестрата на премиера,която в захлас разправяше как е спал,какво е ял и какво е ср.л нейния брат,престанах да уважавам този иначе добър журналист.Журналистическата професия е и въпрос на чест,г-н Карбовски.

301

Анонимен

преди 11 години

Нямам пари за кабелна!Гадни политици!

300

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига с тези монополи.Монополите са такива,каквито ги създадоха и ги търпят вече толкова години държавните институции,които трябваше да се грижат не за комфорта на всички монополи в страната-ЧЕЗ,Топлофикация,ВиК,Лукойл и др.а за по-добър живот на хората които избраха управляващите да представляват техните интереси.Случи се точно обратното.Затова уважаеми съграждани,смятам,че погрешно сте адресирали протеста си.ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРАМЕ СЕГА Е ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

299

Анонимен

преди 11 години

Видяхте ли последните дни какви хора надигнаха глави?Трактори ли,багери ли ремаркета ли бяха, през тези год. натикани там,където им е мястото,а изведнъж започнаха да изпълзяват.

298

пред избор

преди 11 години

ОТИВАМ НА ПРОТЕСТА! Поставени сме пред избор: Да паднем окончателно в ръцете на полическите и милиционерските мафии, на мутри и олигарси или да се опитаме може би за последно да изградим държава, отговаряща на стандартите за модерно европейско развитие!

297

Тез са циркаджий

преди 11 години

Защо не протестират:-срещу монопола на руссия в атомната ни енергетика;;-срещу монополиста Лукоил ,влязъл в Гинес с единствената рафинерия в света ,която е на загуба - бургаската;-срещу монопола Газпром, който ни изнудва с най-високата цена в на газ в ЕС ;Дали защото са платени, или защото са прости пръчки?

296

Анонимен

преди 11 години

Оставете ги да протестират.Като нямат работа,какво да правят?Така поне някой лев,ще изкарат,други в чужбина ще отидат да учат и работят.Помним ги тези времена.А на 12 май,ще се види кой,кой подкрепя и кой,какво иска.Още от сега да си купят вазелин.

295

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ:

преди 11 години

ПРЕДАВАНЕТО НА КАРБОВСКИ , ДНЕС!ЩЕ СТАНЕ ИЗМЕСТНА СХЕМАТА ПО КОЯТО ИСКА ДА НИ ЗАРОБИ ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ И НЕЙНИТЕ *** ...ОВЧАРОВ, МАНЧЕВ И КР.ГЕОРГИЕВ!ПРЕДСТОИ ПОКАЗВАНЕТО НА ВЪЗЛОВИ ИЗОБЛИЧИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОКУРАТУРАТА!ЩЕ СЕ КАЖЕ , ИСТИНАТА ,ЕДИНСТВЕНО ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА...И, ТО ЦЯЛАТА!ЩЕ ВИ ПОКАЖАТ , КАК "КОМУНИСТИЧЕСКИ ГРАБЕЖ"---СЕ ПРИКРИВА С "УЛИЧЕН МЕТЕЖ"!НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!)!!!

294

Анонимен

преди 11 години

Ауууу тука бълва от евреи, мишки от Шимон и други комунисти, които ви манипулират по следния начин, чеПротестите били вече с политически отенък, че ''хората са били осетили'', че НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТа е комунизъм, което е безмозъчно!!!Да ми галите патката! Ей сега отивам веднага на протеста !!!

293

турчин

преди 11 години

Да им има акъла на българите, ама онзи дето им идва след това.......май проумяхте,че платени медии и 15 млади цоциалисти от хотела край Радомир ви юркат ,като сводник магистраладжийка

292

ммммда

преди 11 години

Протестиращите защо не се насочат към Факултето.*** са най-големите търтей и цуцачи на държавни пари,но недоволството на улицата не се насочва към тях.Много интересно ммммда.

291

Анонимен

преди 11 години

А не, Сидеров ако иде на митинг на червени бабички,ще го разкъсат.Недей,че тогава ще плаче за родната полиция.

290

za 349

преди 11 години

лъжеш, 200 души са и са разделени на 2 групи

289

Анонимен

преди 11 години

Бъди логичен, бъди българин, гласувай Атака или ВМРО !!!

288

Анонимен

преди 11 години

Сега чета във фокус 100 човека в единия град,50 в другия,80 еди къде си и т.н..,но носят лозунги България се събуди.Е аз ще ви кажа,че България се усети,затова сте толкова.

287

Анонимен

преди 11 години

Очаквам на протест да тръгнат СерГЕЙ, Доган, Местан, Костов, Кунева.....Протеста ще е срещу народа затова, че не ги е избрал за следващия парламент :-)

286

МНОГО ЕМОЦИИ

преди 11 години

До платените от политическите и милиционерските мафии, мафии на мутри и олигарси форумни драскачи- МНОГО ЕМОЦИИ, ДА НЕ ВДИГНЕТЕ КРЪВНО!

285

Анонимен

преди 11 години

във форома си личи ,че вие сте като тези ,който ни докараха до това положение,само си гледате собствените интереси ,че България загива това не ви интерисува ,защото колко е по зле толкова по лесно се краде

284

до 347

преди 11 години

За да е един добре-друг трябва да е зле!От работа се става гърбав в БГ!

283

Варна

преди 11 години

Вече над 5000 варненци протестират в града. Полицията отклонява трафика по обходни маршрути. Участниците в протестното шествие във Варна блокираха Аспарухов мост.