433

Отвратеняк

преди 11 години

Е пък точно Михаил Миков като каже нещо си погледни джоба, дали не те е ОБАЛ И ОКРАЛ като фокусник, като цялата му КРАДЛИВА ПАРТИЯ!!! Или точно казано, тези *** комунистите изобщо да се сврат в миша дупка или директно за СИБИР, за да не замърсяват въздуха на децата ни!!!

432

НЛО

преди 11 години

Ама е хитрушка като Кума Лиска!!!

431

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ТАЯ ЛЕЛЯ А ОДИ ЗААТВАРА КУМПОТИ...!...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА А ***...!

430

Анонимен

преди 11 години

ДКЕВР ценообразува, а не сменя бушони и релета. Там трябва да работят икономисти. А фалирали инженери има бол.

429

ПРОБЛЕМА

преди 11 години

ПРОБЛЕМА КАКВО НАПРАВИ ТОЗИ МИШОК,ЕРПТАТА ГЪЛТАТ ОТКАКТО *** СЪЩЕСТВУВАТ ДОБАВИХА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ ВСИЧКИ ДА ПЛАЩАМЕ НА ТЕХНИТЕ ХОРА СЪЗДАЛИ ТОВА,НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА РАЗРАБОТИ ПРОЕКТИ САМО КАТО ТРАЙЧО,СОФИЯНСКИ,НА КАЦАРОВА МЪЖА,ДОРИ НЕЗНАЙНИ И ЗНАЙНИ ВОВОДИ.

428

НЕ САМО

преди 11 години

не необходимо *** михов да ни известява,а това е заложено от раждане да бъде пръв във всяка задкулисна игра затова му плащаме всички,комуниста е готов да убие,това е негова кауза,мръсни ,долни гадини това ли е обиденение на нацията ни?

427

666! СУПЕР...

преди 11 години

....А БАЦЕ ПА Е БАСИ ВИШИСТА...!

426

рм

преди 11 години

Проблема не намаляването на цената на тока, което реално ще бъде САМО на цената на тока, и не касае зелени, кафяви, невъзвращаеми и др , които увеличават цената двойно. Проблема е в договорите, които Шулева и Н.Василев са сключили за продажбата на ЕРП-тата. Борисов опита през 2010г. да ги развали, но не можа, защото са сключени изцяло и в полза на ЕРП-та. За същите договори през 2012 г. Шулева беше оправдана от "независимия" гоцевски съд, тъй като договорите били засекретени от тройната коалици

425

ониясимислидруго

преди 11 години

Не знам с какво образование е, но ми е много симпатична ;) Не си падам по по-възрастни, но специално с тази ще се постарая да ме запомни с добро )))

424

Анонимен

преди 11 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ОНИЯ ДВАМАТА ДЕ Я НАЗНАЧИХА КАТО ИМАТ ВИШО ,КВО НАПРАВИХА ЗА ТРИ ГОДИНИ ,ЗАБИХА ДЪРЖАВАТА КАТО ПИРОН У КИСЕЛО МЛЯКО

423

прост народ

преди 11 години

Аз сьм *** и всички вие от ГЕРБ сте прости! - беше казал ..?Бойко ББудата! това е истината за да се краде ефективно трябвва *** да ни ...........!

422

Палячо

преди 11 години

До ГелеВерно си матр'ял геле. За сведение, въпросните са с 0 (нулев) принос към човечеството и познанието, а електро доларите им замайват само твоята и подобни глави. Зад всички тези "гении" стоят всъщност ВИСОКО образовани хора!!!

421

Палячо

преди 11 години

До ЦИРКДо где има "свободни" и "нови" "университети" ще се бълва мат'рял, и това което си написал, тоз мат'рял нито ще приеме, още по-малко разбере.

420

до 544

преди 11 години

Не е задължително да е електро, там е и топлофикация така че може и друга специалност да бъде председателя на ДКЕВР.

419

Анонимен

преди 11 години

До Манипулират виГрешката не е в аритметиката, а в политиката на държавата. Защо ЕРП-тата да изнасят печалбата, която имат от нас, а не остава тук?Работят българи, плащат българи, а парите - в чужди джобове.Вероятно и за нашите лапачи е имали (или има и сега), за да не наказват тоя, който е виновен за безобразието

418

Анонимен

преди 11 години

"...Юлиана Иванова не била висшистка..."Да, ама е била сгодна женица!

417

Сиси

преди 11 години

552, ако хората бяха направили последно усилие да си отворят очите щяха да прозрат, че с протестите, които продължават нищо добро не се постига. Къде е президентчето? Нещо нищо не може да измисли. Това управление е управление на НИЩОТО! И продължава да носи нищо за хората, държавата. Всички облаги отиват по сметките на тиквите!

416

Протестиращ

преди 11 години

Това е новата класа проспериращ. Следващите празноглавци точат зъби за властта. Ходете и викайте с тях. Тиквите по тъпотата се познават.

415

Анонимен

преди 11 години

Хората нямат работа и пари да си платят сметките ,а те тръгнали дипломи да търсят.

414

encho184

преди 11 години

Вие не знаете какво искате Объркахте държавата с тези протести и сега се чудите как да се измъквате по единично!!!!