64

Средния път

преди 11 години

Неофите прочети: номер 60 за монасите номер 54 за ГМО номер 50-53 за огледалото номер 40 за спящата красавица номер 17-23 за прасетатаНаучи истината!!! Време ти е Неофите. Като я научиш има два пътя. Или избираш пътя на папата или заставаш пред народа!!! Казват ,че няма трети път но за Сатаната не е така. Третия път е среден път и е под лявото крило на Деница.

63

Неофите виж Евтимий

преди 11 години

Неофите, колко пъти чете житието на Евтимий в столовата? Спомняш ли си? Забравил си Неофите, но ние си спомняме. Време е пак да го прочетеш, за да си припомниш. Днес пак ни управляват чужденци. Не са турци, а са по-страшни и от тях. Вземи пример от СВ. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ. Нима днес политиците ни не се разбягаха, когато преди векове царете ни се изпокриха. Време е да избереш страна. Не може пред Деница да седиш кротко. Ти избираш. Христос изгони ли търговците от храма? Евтимий поведе ли народа?

62

do 60

преди 11 години

Що се отнася до Константин и Еленна-те са канонизатори на религията"Гръцкия козел/Византия,която е религиозна империя/,но учредител Пилат Понтийски-грък,а сегашните "отци" са служители на "звяра",описан в Новия завет!

61

do 60

преди 11 години

До разяснителят на предметните "светини"-N60.Господ Бог ако искал би направил чрез волуята Си да се запази краста за поклонение ! Но Господ Бог Исус каза,че не краста е светиня,но проклетия, а светостта е у Него и само чрез Него.Още това е потвърдено със Заповедите Му,като навсякъде в Новия завет е казвал,че земените неща,най-малко предметните имат общо с Небесните.Така,че попчета и вие,които още искате да се шири идолопоклоничествот,наяма да стане,понеже е описано В Новия завет как ще падне "Великия Вавилон" на религиите,така,че вие няма ,колкото и да искате да промените това ! Що се отнася д

60

Хасан паша

преди 11 години

Утре му е сюнета на патриарха,не му вярвайте!!!

59

Неофите

преди 11 години

Следвай примера на Иисус и дай живота си за българите. Не виждаш ли, че чужденците насилват нашите дъщери. Защо не ни защитаваш. Ти българин ли си? Защото всички политици в България не са!!!

58

Затвор

преди 11 години

Неофите затвориха те в твоя патриаршески затвор и запушиха уста ти и ушите ти.На очите ти сложиха парцали.Сега не чуваш хората и не виждаш неправдата, която става по тази земя. Всичко започна от момента когато българските царе се скараха и разединиха. От тогава до ден днешен ни управляват чужденци(турци, руски комунисти, английски демократи и американски мутри).Ти български патриарх ли си? Стига спа? Защо не излезеш на улицата при българите, където ти е мястото.Исус обича хората и живота си даде

57

казепа

преди 11 години

ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ КОГАТО ВИДЯЛ ,ЧЕ ЦАРЕДВОРЦИ И ЦАР ИЗБЯГАЛИ СТРАХЛИВО ОТ ТЪРНОВО ЗАПРЕТНАЛ РЪКАВИ И САМ ПОЕЛ КРЪСТА НА НАРОДА СИ!?НЕ РАЗНАСЯЙТЕ ИКОНИ, А СЕ ЖЕРТВАЙТЕ ЗА НАРОДА СИ БИ ВИ ПОСЪВЕТВАЛ ГОСПОДА НАШ ИСУС ХРИСТОС.ИМАШЕ ЕДИН АРХИЕПИСКОП МАКАРИОС ,КОЙТО ГО СТОРИ. СТОРЕТЕ ГО И ВИЕ !

56

Неофите

преди 11 години

Нека Бог да ти разкрие цялата истината по-скоро. Когато политиците ни са подкупни е време за нов Цар. Неофите , защо не ги питаш дали не са подписвали договор, с който ни задължават да купуваме скъп ток? Защо не ги попиташ за милионите, които се изляха в устата на змея. Ти ходиш ли да гледаш какво става на трудовата борса. Виждал ли си опашките в социалното. Стотици хора нямат работа. Неофите, защо не ги питаш, дали не ги е страх, че ще се задавят с Европейските пари за Батко, братко, вуйчо,чичо

55

Константин и Елена

преди 11 години

Царицата дава едно парче от кръста на сина си, а второто го оставя в храма, издигнат от тях над Голгота. Почти сто години по-късно Йерусалим е завладян от персите. След няколко века 40 български монаси искат да придобият парче от светинята. Те събират всичкото злато, което имат, и отиват в Турция при богат паша, от когото купуват кръста. Сега частицата от Господния кръст се намира в българската Кръстова гора, а България с превърна в енергиен център на Вселената

54

Анонимен

преди 11 години

Помирение? Ние от помирение сме стигнали дотук,непотребно старче. Християнството проповядва робски, "помирителен" морал. Трябва бунт - само така се стига до промяна - помирението е за робите!

53

e

преди 11 години

Запомнете,че християнството няма нищо общо с идолопоклонничеството на православно-католическия "звяр" ! Прочетете Писанията,като започнете от Новия завет за да видите как ви завеждат в плен* чрез "прибавяне и изваждане" от Божията истина и карайки ви да се кланяте на нечист религиозен бесовски дух.

52

Анонимен

преди 11 години

България е свята земя. Кръстова гора, която пази частица от Господния кръст, излъчва много силна енергия и превръща родината ни в енергиен център на Вселената, твърди руската графиня Катерина Билай. Всяка държава си има свои вибрации, но българите може да се гордеят с произхода си, защото няма друг народ с толкова светла енергия

51

e

преди 11 години

Запомнете,че християнството няма нищо общо с идолопоклонничеството на православно-католическия "звяр" ! Прочетете Писанията,като започнете от Новия завет за да видите как ви завеждат в плен* чрез "прибавяне и изваждане" от Божията истина и карайки ви да се кланяте на нечист религиозен бесовски дух.

50

2

преди 11 години

народа да запази традициите, културата и обичаите. Да възвърнат в тях загубеното, да се обърнат към духовното и тогава ще тръгнем към добро. България е свята земя, но колко ще страда - зависи от нас. Докато не се променим, не ни чака добро.

49

Бог вижда

преди 11 години

Очакват ни глобални изменения. Земята по такъв начин ще ни се отплати. Тя страда от замърсяванията и войните и вече е на критичната си точка. Много неща зависят от нас и природата ще ни отмъсти за всяко зло, което сме й сторили. Америка страшно много ще пострада, защото причинява много не само с ГМО храните и на екологията, ами и заради невинната кръв, която са пролели.

48

Неофите и огледало 1

преди 11 години

Неофите, знаеш ли колко много неща не знаеш. Еми така ще да е като не караш Цветанов и Бойко да ти се изповядват. А знаеш ли, че ковчега на завета все още е в една пещера под кръстта, където е разпнат Христос?

47

Неофите и огледало 2

преди 11 години

Сега ще кажеш какви ги бръщолевят тези глупци. Добре! Сега ще ти разкрия малко бъдещето пък ти само стой и спи. Когато Деница седне на трона и каже, че той е месията и обърка всички народи и хората се зачудят на кого да вярват. Камъните ще проговорят. Земята ще се повдигне и ще изкара скритите истини. Ковчега на завета ще излезе от земята точна пред кръстта Христов. Ковчега ще бъде счупен от единия края. По ковчега ще има кръв.

46

Неофите и огледало 3

преди 11 години

Генетици ще определят че това е кръвта на Христос. Сравнение ще направят от плащаницата. Тогава израелтяните ще разкъсат дрехите си, защото Сина освети заповедите на Своя Баща. Истината за 7 седена ще обиколи цялото земно кълбо. А, Деница така ще се ядоса, че реки от сълзи ще се стичат от болката на християните. Тогава и ти ще се събудиш. Тогава и огледалото ще се счупи и земя ще се разтресе и от небето Той ще дойде да съди и живи и мъртви

45

Неофите и огледало 4

преди 11 години

А, папата в оставка като разбра това, което му казахме си подаде оставката. Искай и ще ти се даде. Чукай и ще ти се отвори. Време е да разбереш цялата истина. Искай я от Бог и той ще ти я даде. Питай бедните. Питай гладните. Питай жадните за правда.