458

Анонимен

преди 11 години

Исках да кажа, че ако не бяха *** раждаемоста щеше да е много отрицателна

457

Анонимен

преди 11 години

Така е, добре че са ***, че да вдигат прираста на населението иначе ако не бяха те раждаемоста щеше да е огромна .Българите явно не са готови за такъв живот, нямат място на този свят само *** се адаптират .

456

до 596

преди 11 години

Мойто момче, планът Ран-Ът действа само върху тия които бездействат и чакат държавата да им осигури всичко. За тези които работят и имат достатъчно акъл Ран-Ът не действа, а държавата им пречи дотолкова, че не е създала еднакви условия за всички и не ги е защитила от мафията и монополите.

455

Анонимен

преди 11 години

до 592 на пръв поглед логично, но тук всичко се приватизира и техниката и всичко, планът РанЪт си действа, накрая ще останат само *** в България, те и от най демократичната стана Франция ги изгониха

454

до 593

преди 11 години

Много си прав, вземаме предимно китайски ***, щото това е най-евтиния ***.

453

buntar

преди 11 години

до 590- ето какво казва професор Гергелчев, който е открил мината в челопечжпрез 1996г, където има около 72т. злато-Канадската фирма Дънди печели на година 1.154 млр. $, а България получава 6.6 млн. лв, от което следва, че таксата е паднала на 0.19%.При Тройната Коалиция е била 3%, при ГЕРБ-0.19%. А, тогава интелектуалците да ми обяснят как така става.

452

Анонимен

преди 11 години

Произвеждаме си енергия. Произвеждаме си най-чистата храна. Имаме все още природа. Какво точно вземаме ние от чужбината!? ***. Какво вземат те от нас!? И кожата ни.

451

до 591

преди 11 години

Не казвам че работят на загуба, но хората си имат подходяща технология, а ние какво имаме? - една шепа вълна на задните части и затова, ако ние се захванем всичко ще е на загуба.

450

Анонимен

преди 11 години

До 590 ,да само пръст има :) за това тази канадска фирма още си обработва находището :) те са глупави и работят само на загуба :)

449

до 584

преди 11 години

Стига с това злато бе. От 1 тон пръст от 1 до 2 грама злато. *** ти да го промиваш, още на втория ден ще захвърлиш копанята и ще се откажеш. Ама иначе дебело ги сeреш по форумите.

448

Анонимен

преди 11 години

Волен е луд, кой нормален политик гледа интереса на хората :). Големите чорбаджии повече пари дават от народа :))

447

Анонимен

преди 11 години

Волене , Волене поведи А така в нелегалност , опушкайте 2-3 депутата , пък тогава народа може да ти повярва . За сега само красиви , вярни , но кухи думи !Аз имам питане - Къде е Легия Раковски - гръмко име си имате , а кой ще поведе народа бе господа военни ,милеещи за Родината ?

446

Анонимен

преди 11 години

Не Сидеров, не ни трябва Чавес, на България и трябва Мадуро, за да подобри кофтия матрял.

445

Анонимен

преди 11 години

На досегашните партии политиката им е една и съща да съсипят бавно страната тоест БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС е една партия. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

444

Анонимен

преди 11 години

И в България ни трябва един Уго Чавес, за да я довърши окончателно и безвъзвратно.

443

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов умислен гледа протестите по новините. Замисли се: "Е, протестират, но не е проблем. Мразят ме само тези, които използват електричество. Всички останали още ме обичат."

442

До Веселинчо

преди 11 години

Казвам ти че си ***,но ти си и упорит!Кипър бвп на човек-28 300$ .България бвп на човек-13 600$.Мога да ти обяснявам часове,но ти си *** и ще е загуба на време!Лай си просто човече!

441

Анонимен

преди 11 години

До Veselin заплатите могат да се вдигнат само ако безработицата стане 5 процента така за да задържат своите работници работодателите ще трябва да им предлагат все повече и повече като намалят нормата на своята печалба. ще се получи недостиг на работна ръка и саморегулиране на доходите. ролята на държавата е да привлече повече инвестиции които ще разкрият работни места и също така да образова необазованите а не да регулира пазара и заплатите

440

Анонимен

преди 11 години

- Експерти твъдят, че народът е почнал да живее по-добре.- А хората казват, че нищо такова не усещат.- Но те не са експерти.

439

Анонимен

преди 11 години

Ако някой мисли, че с "огромната" минимална заплата от 1000 лв икономиката ни, ще се срине се заблуждава :), но ако са прави нека да направим минималната заплата на 100 лв или защо не 50лв :) по тази логика, ще изпреварим за няколко месеца всики развиващи се страни :)))))