64

Анонимен

преди 11 години

Нона Фекалиева

63

Sony

преди 11 години

I ti si edna rabotnichka niama shto ,po-dobre stoi si u doma i plashi maja si sas tazi piandurska fizionomia ,a moje i ot vreme na vreme i BOKO da plashish.

62

Анонимен

преди 11 години

Нона-кокона, така някога я наричаше сливенския бивш кмет от Герб Йордан Лечков. И тя като кръстника си си отива безславно от поста.

61

Vodka "Smirnoff

преди 11 години

Нонке,наздравееее...

60

БМ-13

преди 11 години

20% са изплатени за 5 години, а другите 80% трябва да се усвоят и платят за година и 10 месеца. Не мисляИначе договорени може да са и 300%.Точно по тази програма имаше страшно много проблеми и забележки и затова прехвърляха една пари предназначени за канализация, ВиК, пречиствателни станции за закупуване на техника на МВР и пожарната, за да могат да се усвоят. Иначе липсва капацитет почвайки от Нона по веригата надолу.

59

Какво се гедаш

преди 11 години

Едни *на не можахте да управлявате, а искате държава с икономика, ред законност и справедливост.

58

ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ

преди 11 години

Не сте права. И сега оценяваме, че благодарение на вашата дейност, нямаме фекалии в хола...

57

до 43

преди 11 години

Нона направи едно голямо аки,ама от сърце.Супер вонящо,защото е от разстроен стомах. А, и за капак ни пробута номера с торбичките,като че не е виждала магазин в европейски град,в който ти слагат покупките в найлонова торбичка.Щеше да ни храни с ГМО и много пръски и слюнки хвърля да ни го пробута като нареждане от ЕС,ама не хвана декиш.Остави и диря от алкохолни пари и много батаци.Абе отвсякъде е супер Нона,гледано отзад напред

56

OMG

преди 11 години

Нагла, като БИВШИЯ СИ ШЕФ БАТ БОЙКО. Омръзна ми да се хвалят кооооооооооолко много неща са направили. Или аз живея в някаква паралелна реалност или тая с алкохолните торби още не е изтрезняла от властта, с която се е опиянила. С наглостта си искат да изгонят всичко що годе читаво и разумно от тази държава.

55

123

преди 11 години

Да не би тая да ми е направила канализацията?

54

хййгф

преди 11 години

Въпросът е, че някои като си изпълняват ЗАДЪЛЖЕНИЯТА(и то нескопосано) си мислят, че правят чудеса и целият свят им е задължен.

53

Анонимен

преди 11 години

сега са гласували закон банките да взимат задълженията си преди всички , ако е завод дори преди работниците да са взели заплатите си - ЕТО ТОВА СА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ - ПРОДАЖНИ ЦИНИЧНИ И КРАЙНО ДОЛНА *** ! Докато обявяваха деня за траур - ТОЛКОВА СА ЖАЛКИ !!!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НАЙ _ КРАЙНИЯ НАЦИОНАЛИСТ , БАРЕМ ЛИКВИДИРА ТОЯ *** !!!МОЯ ГЛАС Е ЗА ТОЗИ КОЙТО ОБЕЩАЕ РАЗТРЕЛ НА ВСЕКИ ПОЛИТИК БЕЗ СЪД !!!

52

САЛИТУ

преди 11 години

ОООО,ЕТО Я БЕ, БРЪТЧЕТКАТА ОТ ФИЛИПОВЦИ. АМА УБУУ ПАРЧЕ СТАНА ЕЙ. Е, МАКУ КАЛИНКА ПАДА ЪМЪ ШЪ Я УПРАИМ

51

Анонимен

преди 11 години

ТИ СИ ЕДНА ГОЛЯМА ФЕКАЛИЯ ***,АРЕ БЕГАЙ, ЧЕ УМИРИСА !

50

Анонимен

преди 11 години

Ще кара колело и ще плаши хората които срещне с тази ***.

49

Анонимен

преди 11 години

Отвратително неграмотна и нагла комунистическа креатура. Да върви да удари една ракия, вместо да приказва глупости. Същата като шефа си куха и лъжлива.

48

Анонимен

преди 11 години

Алкохолиците имат отявлени симптоматични проявления в областта под очите. А ПЪК ТАЗ НАПРАВО СИ Е ЗА .....ОТРЕЗВИТЕЛНОТО.

47

Анонимен

преди 11 години

30 и кусур процента от София е без канализация! За какво говорим!

46

Анонимен

преди 11 години

"Хората ще оценят какво сме направили само ако останат без вода, ако канализацията им връща обратно и имат фекалии в хола."Е до сега не знаех че водопровода и канализацията са я измислили от ГЕРБ. То бива самомнение бива ,ама това граничи с дебелоочие.Светът започва и свършва с тях.Аиде сектер

45

курецА

преди 11 години

тая торба с фекалии кой я назна4и