38

Анонимен

преди 11 години

dostaty4no e jalko, 4e jenite po sveta TRIABVA da rabotiat, za da izdyrjat semeistvoto si, za6toto myjete ne polu4avat dostaty4no pari. drugo e, kogato vsi4ko e to4no i jenata raboti za sobstvenia si lux.

37

Анонимен

преди 11 години

Все съм се питал защо шахмата е разделен за мъже и жени.

36

Алис ин Чейнс

преди 11 години

Жените получават по- малки заплати защото смятат, че 14.02 и 08.03 са празници. Когато се осъзнаят, че това не са празници, тогава ще започнат да получават адекватни трудови възнаграждения.

35

Анонимен

преди 11 години

До 42Не е само в България, драги. В западните общества проблемът се задълбочава със всеки изминал ден. Докато един ден цялото общество колабира.

34

Анонимен

преди 11 години

> Разликата в заплащането между мъжете и жените у нас е било около 12 на сто в полза на > силния полТова е лъжа! В България има инверсна дискриминация. Жените получават по-големи заплати от мъжете.

33

Анонимен

преди 11 години

абе не знам как е по другите сфери, но сред програмистите жените са пове4е за красота...вършат много по малко работа отколкото вземат :)

32

Тиквеник

преди 11 години

И как ги изчислихте тия 12% ? Със заплатата на Цветелина Бориславова и Моника Йосифова ли ?

31

Анонимен

преди 11 години

ЗА ЗАЕМАНА ЕДНАКВА ДЛЪЖНОСТ СЕ ПОЛУЧАВА ЕДНАКВА ЗАПЛАТА!дРУГОТО НЕ Е ИСТИНА!

30

Факти

преди 11 години

Знам, че не обичате когато се говори с факти, но нека се пробваме за момент. Малко продължение от един друг мой пост. Погледнете статистикат за безработицата сред младите. Какъв процент е безработицата сред мъжете, и какъв сред жените. Не е тайн, че към жената същесвтува изключителна социалн толерантност, дали оправдана или не, вие ще кажете. В момента в Анлия например има 250 000 млади момчета, които дефакто са "unemployable". Нека спрем иазкарваме жените жертви, защото фактите друго говорят.

29

Анонимен

преди 11 години

Според анализ на Евростат за разликата в заплащането между половете в страните на ЕС се регистрира сериозен дисбалан между заплатите на мъжете и жените. Разликата в заплащането на работещите мъже и жени в ЕС в повечето случаи е във вреда на нежния пол, показват данни на европейската статистика....... Така ! А пък разликата в тежестта на труда на тези места в повечето случаи е във вреда на силния пол !!! И за това силния пол живее по-кратко !

28

Анонимен

преди 11 години

Е, нали знаете защо до българския казан няма пазач? Само си вижте коментарите и ще ви стане ясно защо! Мъже, жени всички сме в кюпа, ама се заяждаме като за световно. Пък в това време мутрите си разиграват коня както си изкат подхвърлят ни трохи наречени заплата и ни гледат сеира.

27

xxl

преди 11 години

Където работя в момента жените взимат повече от мен. Не знам кой е писал тая статия но да си провери фактите...

26

Анонимен

преди 11 години

До 31Да не говорим каква част от социалните разходи на една държава се отделят за жените, и каква за мъжете. Както казах, тази статия е до болка лицемерна. Явно *** се опитват да прокарват феминизмо-нацизма и в Източна Европа. Да видим дали ще им се получи. Успяха да разрушат каквито и да бяха останали семейни ценности и уважение в западните общества като щатите и Англия, сега е ред на останалата част от Европа ;-) Също коментар номер 16 за повече инфо.

25

Анонимен

преди 11 години

Е да ама от жените не се очаква да си купят автомобил ,апартамент и да салят мъже нали?Няма такава жена... Всъщност жените получават доста повече предвид,че почти нищо не харчат за някой друг.Като излязат на заведение-момчето плаща.Като ходят на поход из моловете обикновенно мъжете им дават пари а те си кътат техните за тях си. Хах- европейски ценности.Еманципирани жени на прага на лесбийството ,и метросексуални мъже.А да а нормалните са с по-малко права от доста видове животни.Its soo fucked up

24

До 26

преди 11 години

До 26Аз съм се обидил? О, драга моя, има голяма разлика в това някой да се държи като инфант по форумите в Интернет, и това някой да му се обижда. Ние тук говорим за случай номер едно. Не вменявай несъществуващиа вина, действия и чувства у другите. Знам, че това е коронен номер при вас, но се сдържай.

23

Тей Ама

преди 11 години

Тей, ама аз съм учител и такова нещо в тази сфера няма. Само мъжете сме около 15 % от персонала. Честит осми март на всички дами!

22

Анонимен

преди 11 години

До БургасСлед като се научиш поне да пишеш грамотно, може и да си намериш работа. Но се съмнявам, явно проблемите са по-дълбоки.Същото важи и за Анонимния с многото коментари.

21

До 25

преди 11 години

А ти що се обиждаш? А, да припозна се в образа на бай ***. :-))

20

До 24

преди 11 години

До 24Когато не може да спориш с факти, е най-лесно да креснеш и обидиш. Обикновена женска логика.

19

Анонимен

преди 11 години

Ех, даже на 8 март Бай *** пак успя да си покаже простотията! Е, с такъв манталитет не се очудвам, че ще видим Шенген през крив макарон. Хората искат европейци, не ориенталци.