115

Анонимен

преди 11 години

Нямаме никакъв статут в Европа...всички ни се подиграват и не ни зачитат.Излизаме от ЕС и толкова!!!!МНОГО СТЕ *** БЕЕЕЕЕЕЕ!!!!МИШКИ СТЕ,СТОИТЕ ПОСЛУШНИ А ТЕ СИ ОТЛАГАТ ЛИ ОТЛАГАТ!!!!!АКО ГИ ЗАПЛАШИМ ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕМ ОТ ЕС,ВЕДНАГА ЩЕ СЕ РЕШИ ВЪПРОСА С ШЕНГЕН....

114

СОКРАТ

преди 11 години

Ами да излезне от ЕС тогава....не могат да си правят каквото искат с нас!!!!Никаква позиция нямаме...Излизаме от ЕС и толкова!!!!Тъкмо ще го разтърсим така и може и да се срине целия!!!При една заплаха че ще излезнем от ЕС веднага ще се реши всичко,но имаме ли хора които ще го направят!!!

113

Учуден

преди 11 години

Колкото и нелогично да звучи за някои, но и аз се чудя защо ни е този ЕС. Нима държавите, които са извън него се фалирали. Защо например в добрата стара Англия от доста време се коментира напускането на ЕС. Или ние сме най-хитрите в Европа /в което дълбоко се съмнявам/ или има някаква голяма далавера за управляващите и мафиотите на БГ, които всички наричат лицеприятно "бизнесмени".

112

Анонимен

преди 11 години

Хората са напълно прави! Никой не иска мърльовци и *** в страната си! България беше приета в ЕС заради изключително сервилното си поведение към Запада.Каква е нашата полза от ЕС? Получените пари са малко повече от вноската ни,а цените на всички стоки и услуги задминаха техните.

111

Анонимен

преди 11 години

"ШЕНГЕН ГЕРБ ШЕЙК"

110

.

преди 11 години

За кого да гласувам?!ГЕРБ - мафия - бивши/настоящи мутри и комунистиБСП - мафия - бивши комунисти и ДС, руски подлогиДПС - мафия - политически чадър на корпоративни интересиСДС/ОДС - мафия - уж дисиденти, ама бивши комунисти; продадоха България по времето на Костов, самия той защитава американски лобитаАтака - смахнати националистиЯне - мъжка к*рваТрактора - мафиотза кого да гласувам, за КОГО?!?!Ще ви кажа за кого - аз НИКОЙ! Вземам си шапката и отивам в цивилизования свя

109

тенкю баби

преди 11 години

Това е чудесна новина за България!!!!Така ще бъде спряна вълната от измета, която се носи от Африка и Арабските страни - и причинява големи проблеми, като висока престъпност, отнемат работни места, трябва да ги храним, поим, да им осигуряваме жилища, мед. обслужване...Да благодарим на сенилната баба Европа за доброто, което ни стори.Искаха зло да сторят - а сториха добро!

108

НМ(народна милиция)

преди 11 години

Използват ни само за да минават по-лесно от тук.Не бил готов Българския народ.Даваме всичко от себе си повече не може.ЕС е вреден за нас.

107

Анонимен

преди 11 години

Шенген .......... ама през крив макарон.На обикновените хора не им трябва Шенген.За Шенген драпат мутроолигарсите , за да могат безконтролно да си въртят парите и контрабандата.

106

Стоян

преди 11 години

Ако бяхме нормалене народ, заедно с румънците, правим бойкот на всички стоки и фирми от "съответните ни братски държави" и въпросът се решава на следващото събрание!

105

Анонимен

преди 11 години

Тези *** от Евросъюза трябва да знаят че когато се е създала Българската държава техните предци още са били из пещерите и горите-*** и дегенератите!Бързо да се махаме докато не са погубили напълно нашата красива Родина.Я после ще ги чакаме и цакаме яко по нашите курорти!

104

Е - Ник

преди 11 години

Колкото по-бързо се махнем от тоя Евросъюз, толкова по-добре!И да си отворим 4-те спряни реактора!Чуваш ли бе, Кунева - кривоусо?

103

Анонимен

преди 11 години

ако не се махнем от нато и ес българия няма да съществива .23 те години безумие го доказаха

102

яй

преди 11 години

Отказът е защото ГЕРБ,Борисов-Цветанов-Правителството просто лъжеха ЕС за постигнатите "резултати".

101

емо

преди 11 години

много благодаря на *** от германия холандия и подобните им европейски недоносляци.българия понесе поредната национална катастрофа наречена нато и европейски съюз.дано се осъзнаемза да можем да се съхраним като държава

100

хаха

преди 11 години

Помня преди две години как Цвъки Пуделски обясняваше че трябвало да белосаме две стени и сме били готови за Шенген.Бах тва белосване,две години не са го завтршили и не се знае кога ще го свършат,хаха!!!ама то май не е смешно а тъжно...Ужким БиБи много го ценят,ужким сме били отличниците на ЕС,а то какво стана?И за това ли Станишев е виновен,ве,тикви ГЕРБераски?По--ясна оценка от това за корумпираното ви управление,едва ли някой може да даде!!!

99

Анонимен

преди 11 години

загубена кауза е ес !нямаме място там!

98

Анонимен

преди 11 години

ХАХАХАХААААААААААААААААА-А ОТ НАТО НЯМА ЛИ ДА НИ ИЗГОНЯТ...ХАХАХАХАХАХА.ЕС Е ЕДНА ПОРНОГРАФИЯ..КЛУБ НА БОГАТИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ.....

97

Анонимен

преди 11 години

"Влизането ни в Шенген се отлага за неопределено време"Т. е. НИКОГА!

96

Анонимен

преди 11 години

Аз лично не виждам нещо положително от това да сме в EU. Защото първо ни имат за втора ръка хора. Второ, помощите, които изплащат са с реална стойност по-малка дори от задължителната ни вноска за съюза. Да не говорим, че това си е изпитана схема за допълнителна корупция и облагодетелстване на опр. кръгове, защото един път плащаме парите на EU, после част от тия пари се връщат под формата на евросубсидии, а всъщност знаете кой се добира до тия евросубсидии, нали? Изкупуването на земи с цел тия па