119

ТИМ

преди 11 години

Собствениците на *** се считат за най-богатите и най-влиятелните бизнесмени в страната. Към тяхната империя принадлежат авиокомпания България Ер, банка ЦКБ, химическият холдинг Химимпорт и няколко медии. Имотите на групата са оценени на между един и два милиарда евро. В повече от 150-те фирми на групата работят около 30 000 служители.

118

ТИМ

преди 11 години

Тридесет и шест годишният Пламен Горанов се запали пред кметството на черноморската Варна, където е седалището на ***. Горанов се превърна в човешка факла в знак на протест срещу корумпирания кмет на Варна Кирил Йордания, който е свързан с ***. България протестира срещу високите цени на електроенергията. Това, което се случва във Варна, е нещо съвсем различно. Тук протестират срещу мафията , казва Чобанов.

117

ДУЛО

преди 11 години

ВНИМАВАЙТЕ;В НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ КОЯТО ПРЕДЛАГАТОЗИ Б Е З Р О Д Н И К ,ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ДЕФИНИЦИЯТА;БЪЛГАРИЯ Е ЕДНОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА!И ТОВА Е КРАЯ!ВНИИИМАААВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙТЕ!

116

ТИМ

преди 11 години

До неотдавна за дейностите на *** обикновените българи нямаха много възможности да научите нещо, защото медиите не пишеха много за групата. Това бе променено от Българския Ян Палах млад мъж, който се самозапали през февруари в знак на протест срещу дейността на ***. За медиите, че това беше повратна точка, казва Чобанов.

115

ТИМ

преди 11 години

За групировката *** предупреди още през 2005 г. тогавашният посланик на САЩ в България Джеймс Пардю в тайна грама, която преди две години Уикилийкс публикува. *** Груп през 2005 г. се характеризира според Пардю като една от най-опасните престъпни организации в България, занимаваща се с пране на пари, трафик на наркотици и проституция.Българският Ян Палах освети ТИМТе се промениха, опитвайки се да се изчистят. Пренасочиха се към престъпността на белите якички , казва днес Чобанов. Редакцията на bivol.bg вероятно разполага с доказателства, че *** използва пари от пенсионните фондове за соб

114

ТИМ

преди 11 години

Елитни войници станаха предприемачиНеформалната групировка *** е създадена в началото на 90-те години, първоначално като фирма за охрана. Основана е от бивши членове на елита военноморска част Тихомир Иванов Митев, Иво Георгиев Каменов и Марин Великов Митев. От началните букви на техните първи имена се състои името на първоначалната компания. В началото на 90-те години управляват охранителната фирма, която също така се занимаваше със събиране на дългове , казва Атанас Чобанов за E15, редактор на bivol.bg.

113

ТИМ

преди 11 години

Чешки сайт: Част от българската ЧЕЗ е в ръцете на най-голямата престъпна организацияЗначителен дял от българския клон на Чешката енергийна група ЧЕЗ е собственост на компания, принадлежаща на скандална бизнес империя с името ***. Неформалната групировка *** според български разследващи журналисти е най-голямата престъпна организация в страната.Групата *** контролира 25-процентния си дял в българската компания ЧЕЗ Електро и 5% дял в ЧЕЗ Разпределение. Това се разбира от финансовия отчет на ЧЕЗ България за последното тримесечие на миналата година. Чрез своята компания Химимпорт и други св

112

гуци

преди 11 години

Колко по-рано ни уврат главите ,че Яне е най подходящ за служебен премиер толкоз по добре и по леко ще се стабилизираме.То затова и някои кръгове не го искат.

111

Анонимен

преди 11 години

Няма здравеопазване в България иначе до сега да са го прибрали тоя. Вече не е смешен опасен е да не зарази някой.

110

Анонимен

преди 11 години

Ми то на Яне дистанционното сега е в ББ.Квото му каже ББ тва пее Яне.И как го предлагате като той парламентарната си група не можа да командва и тя се разпадна,а вие държавата ще му давате.

109

Анонимен

преди 11 години

Ех Яне ми то ти май си вай-подходящия.

108

стела

преди 11 години

Еврофондовете могат да бъдат спасени от отговорно правителство начело с некорумпиран политик като Яне. Огледайте се бе хора! Той е връзката между старите парии и новото което иска промени. А Яне говори за тези промени отдавна.

107

илиан

преди 11 години

Големи наивници сте *** с *** толкова дет мръзнахте попротести,сега ще се чудят всички как да спасават положението щот работата отива на *** и на още по голя,*** беднотия Утря и ток няма да има както сте я подкарали Замириса на виденоа зима. Дано си съберат акъла умниците и сложат Янката Янев че го закъсахме....... Той поне като му дадат възможност работи не е да се спотайва в кръчми около парламента...

106

Анонимен

преди 11 години

Само Яне Янев знае как да ни измъкне от блатото.

105

Анонимен

преди 11 години

Много сериозно ме въздържа да му повярвам-преобръщането му като фурнаджийска лопата, но има и друго. Има избирателност в справедливостта му. Това е съмнителното.Плугчиева винаги ми е правила впечатление на некадърна селска кмитица.Боко знае, защо я прати и каде я прати за "посраник".Имам спомен за една с един сантиметър между очите, Кирчева,която беше на същото място, но от СДС .Нещо там се пази.В Швейцария могат да се пазят само пари и частни интереси.Плугчиева от БСП, посланик на Боко?

104

есил

преди 11 години

Какво сега, Бойко като си отиде кой ще дойде на власт, Пръмова ли ??? Абе да ви ш..бам в мръсните комунисти !!! САМО РЗС МОЖЕ ДА ИЗВАДИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ КРИЗИСНА СИТУАЦИЯ

103

сиси

преди 11 години

Не мога да поварвам че в България може да се случи нещо такова Ами браво на Яне

102

пепи

преди 11 години

Така ли Това е интересно знам че има такава практика в Исландия Явно Яне от там е видял

101

Анонимен

преди 11 години

Има тук мижитурки , които поради липса на свои мисли и обща култура, преписват чужди такива. Плагиатството е много лош признак. Който знае, че краде, ще знае, че има и други Божи заповеди.Особено, ако наистина е прочел НЯКОЛКО пъти Библията.За това сме на този хал-от мижитурство, от липса на ценности и собствени мисли.Елементарни прави черва!

100

мечтател

преди 11 години

Аз пък разбрах че в саита на РЗС записвали за кандидат депутати имало 60% гражданска квота някои знае ли нешо такова