54

Таня

преди 11 години

До СССъгласна съм с всичко което пишете с изключение на мястото на което са ни върнали .Смятам ,че сме върнати много по назад във времето- може би до военните години.Преди 23 г. имаше корупция но не и на тези нива.Преди 23г. нямаше гладни и безработни,имаше образование,здравеопазване, машиностроене и т.н. Имахме социална политика.От 23г. насам политиката ни е анти-социална,анти-Българска.Българи осъществяват геноцид над българи.Решение: Народен съд за всички управлявали ни от 23г. насам

53

Анонимен

преди 11 години

Засрамете се господа от ЕС. Това което казвате за корупция и престъпност е гнусна лъжа и долна инсинуация. Ние сме оазис на честност и сме преборили организираната престъпност. Даже такава няма!Четири години ни управляваше Борисов, той отчете пълна победа и обладяване на корупцията и организираната престъпност като лично започна да я ръководи. Верно е че се *** накрая и хвърли оставка,но това е временно,на изборите ще се появи чистичък, не ***. Засрамете се господа от ЕС, така да го оплюете.

52

Анонимен

преди 11 години

darjavnia aparat ot chevena oligarxia =smychkane na kravta tryda na naroda.

51

ф-1

преди 11 години

Единственото фундаментално нещо, което направи това правителство през мандата си беше да БЕТОНИРА статуквото на мафията в България.Безработицата и мизерията са на нивата от преди 20 год.

50

СС

преди 11 години

"Междувременно Финландия и Германия заявиха, че нежеланието на Румъния и България да се бори със схемата на подкупи е основната причина те да не са съгласни двете нови членки на ЕС да влязат в Шенген. " - там сме, откъдето тръгнахме! Има ли корупция нищо друго няма....факт!

49

Анонимен

преди 11 години

chervenata oligarxia v balgaria dokade moje da ni dokara ,24 god ni ypravliavat targashi i to selski ,prosti partiini chlenove biznesmeni seliani kradlivi .89 tia triabvashe po dryg nachin s kyrshym .

48

Богат –Беден

преди 11 години

Заслугата да сме първенци по корупция е безспорно на другаря Бойко Борисов , който се сети , че без реален ляв завой няма да оцелее защото народът е гладен , гол и бос ....

47

anonimcho

преди 11 години

S BKP napred ! Ot 1944 do 1989 biahme na nivoto na Germania, doide toia Boiko i obarka neshtata stanahme izvednaz mnogo bedni, BKP shte ni varne na nivoto na zapadnia standart! Triabva da ni upravliavat samo hora deto sa ziviali v Rusia nai razvitata demokracia v sveta!

46

Дядо Петър

преди 11 години

Брюксел ни отписва още 81 млн. евро за селските райониЗа втора поредна година страната ни не успява да усвои договорените средстваЕС губи годишно 120 милиарда евро заради корупция, България е сред "първенците"Гаф в Брюксел покрай престараването на властта да "почита" Пламен ГорановСтроителят на Тракия търси кредит да се разплати с подизпълнителитеВ групата на ГЕРБ в парламента има представители на ТИМЯВНО МУТРИТЕ ОТ СИК И *** ВЕЧЕ СА НИ ДОВЕЛИ ДО ДЪНОТО.АКО ИМА ТАКОВА.

45

ecos

преди 11 години

В Белгия назрява нов скандал. Този път един евродепутат се изказа, че страните от еврото незаконно свалят правителства под натиска на САЩ и предлага излизане от Евросъюза и НАТО Толкова откровено и твърдо изказване отдавна не бях чувал от европейските политици.

44

Анонимен

преди 11 години

Ами взкаеми една пачка с маркирани банкноти 1000 и тръгни в администрациа,кат,дай и бат бай кой няма да е прибере.Снимай го с скита камера и го дай на полицията.Питам се къде ще изчезне филма и ще има ли ефективно осъдени?Според мен ще го обере скритата камера...

43

до 51

преди 11 години

А бе ,братле , коментара си го написал като неграмотен ***. Аз нищо не разбрах.Само разбрах що работиш в склад.

42

Анонимен

преди 11 години

Глупости, няма такова нещо. Тея са се объркали. Тва ,че на боко му викат мистър 30 % няма значение.

41

Анонимен

преди 11 години

До някойПодозирам, че си някой неграмотен ***-гастербайтер, който е отишъл в Германия, дори си е купил компютър, че да може и да бълва глупости из форумите.И какво трябва да казва коментара ти? Че Германия е като България ли?

40

Самоковеца

преди 11 години

Кратуната скоро чукна 2 милиарда,може и да е набарал семето ми за компири.

39

Напуснал България

преди 11 години

До някойГосподине, дълбоко се съмнявам че знаете къде се намира Германия, а за работа в склад го разправяйте на мат'ряла. Стига глупости.

38

някой

преди 11 години

аз работя в един голям склад в германия и в склада са краде като за световно хем главните склададжии са германци като питах един по-отдавнашен колега как може толлкова да се краде тои ми каза каде се краде кадето има в германия има най-много краде се най-много в българия има намалко краде се най-малко но не върви да се оплюва германия оплюват нас

37

Гейбър

преди 11 години

Боко? Бащицата? Вожда и Учителя? Корумпиран? Не го вярвам !

36

Анонимен

преди 11 години

Да бе? Сериозно ли?

35

Анонимен

преди 11 години

V JOBA MI IMA 7 TAKIVA BANKNOTI I SA ISKARANI S ??? TAINA