329

Анонимен

преди 11 години

С покачване на температурите Волен се активизира

328

Анонимен

преди 11 години

Атака е фаворита на нацията!

327

българин

преди 11 години

моля, всички хобаво да погледнат постинг 378 по-долу И ПЕТТЕ (към момента) плюсчета, които са му писани. СТРАШНОТО СА ПЕТТЕ ПЛЮСЧЕТА, защото не вярвам писалите ги да схващат написаното като черен хумор, а буквално.

326

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 378:Не знам, дали си същият анонимен, който по-долу заля форумчето ченгенайско с комунистическо-арабска агитация, защото 378 звучи като черен хумор или сарказъм (надявам се), а ако не е, значи авторът страда от неизлечима олигофрения в много напреднала и опасна форма.Все пак се надявам да е демонстрация на чувство за хумор.

325

Angel

преди 11 години

До Анонимен:Добре, че беше ти да ми обясниш как се управлява света, ти кога за последно го управлява ????

324

нацист

преди 11 години

Ако Волен беше нацист - щях да гласувам за него, НО той не е !!! Поредния клоун с голяма уста и без дела!

323

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 371:Разбрахме, ***, органически ненавиждаш демокрацията, евреите и САЩ. Обичаш Либия на Кадафи. Това ли е управлението, за което агитираш с пяна на уста? Това ли е "национализма" ти. Как така става, че си адвокат на най-изостаналите, прости и мързеливи тълпи по света? Атака сериозно ли си мислите, че някога нещо ще управлявате? Ами, вие даже не знаете значението на тази дума. И даже за миг не спирате да бълвате лозунги. Не използвате даже и миниатюрните си мозъчета. ***.

322

Анонимен

преди 11 години

Само след 2 месеца ще настъпи нашето време, на истинските българи-патриоти.Правителството на Атака веднага ще национализира поголовно всичкикомпани, заводи и фабрики и ще отнеме имуществото на всички предатели, турци, евреи и ***. Аз дори вече съм си харесал къщата на еднии с подкрепата си за Атака ще си я заслужа.Който иска да благоденства да гласува за Волен и Атака и да си избере имот на някой предател,тучрин или евреин.България за българите-патриоти, всички други в газови камери

321

НАМАЛЕТЕ ИМ БРОЯ

преди 11 години

70 ГЛАСУВАЛИ И 25 С МНЕНИЕ???? ЕТО Я ЦИФРАТА - 25 ДУПЕТАТА! хора без мнение и хора дето не идват на работа не трябват. ВСИЧКИТЕ СА ***!!! - БЕЛЕНЕ ЗА ТЯХ/о.Персин/

320

Хайнрих Химлер

преди 11 години

Напред расова чиска в парламента....

319

Анонимен

преди 11 години

Волен е чисто луд, да не говорим, че не е никакъв националист, а е 1 към 1 с другите ***! Света мили братя знаете ли как се управлява? Сега ще ви обясня! Има истина и лъжа! Светът се контролира като лъжата се разбие на няколко други лъжи и ти се дава да си избереш в коя лъжа да вярваш! Peace маняци и мислете с главата си!

318

Хайнрих Химлер

преди 11 години

Напред расова чиска в парламента...Вънка ДПС....

317

Хайнрих Химлер

преди 11 години

Напред националната борба. Расова чиска в парламента напред ...

316

иха

преди 11 години

Аз познавам една *** дето вика понякога да не съм *** че......Ама си я знаем махлата колко струва.Аиде атака да не писка много.

315

Анонимен

преди 11 години

А бре умници,дето защитавата демокрацията-нали "демократизираха" Либия с война,тоест я ограбиха и свалиха "лошият Кадафи"-да сте чули нещо за Либия по новините,по медиите-наши и чужди???Не сте,няма и да чуете,защото има повсевместно информационно затъмнение по темата "Либия".Защо?Нали сега там са демокрация,даите да видим как живеят,какъв им е стандартът,кой и как ги управлява?Не става въпрос за демокрация,комунизъм а става въпрос за марионетно правителство!!!В България имаме такова и виждате!!

314

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 363:Налага се да повторим: *** СИ КАТО ***. Идеологиите не хранят никого. А евреите на никого по света още не са взели земята. Не обичам нито евреите, нито американците. Просто констатирам, че добре са си уредили обществото. Факт е, че и вие, пишман националистите от Източна Европа, дупе давате да отидете в САЩ или Израел и да останете. А в Русия и Украйна още нито един от вас не е отишъл. Нито пък тук в България сте направили нещо полезно. Лаещи *** сте - червени мекерета.

313

Анонимен

преди 11 години

Плюещите като мене плюят всички чужденци,които управляват в България!Ама *** нямат доводи против няколко коментара,те не се побират в добрият стар спор "Запад-Изток","империализъм-комунизъм" и продължават да плюят!А бре умници,като демокрацията е най-доброто управление по света,защо се налага с военна сила по света.Странно защо в държави,желаещи банките им да са независими,да имат собствена икономика,да не са западни и евреиски слуги?Преди нали комунизмът се е налагал пак със сила???

312

Анонимен

преди 11 години

НИКОГА В БЪЛГАРИЯ ЕДНА ЗАПЛАТА НЯМА ДА СТИГА ЗА ТОК ДОБРА ХРАНА ТО И БЕЗ ТВА НЯМА ОТ ДЕКА ДА СИ КУПИШ КАЧЕСТВЕНА ХРАНА И РАЗНИ ДРЕБОЛИИ СЕЛСКА НАЦИЯ НАСТАНЕНА НАСИЛА В ПАНЕЛКИ

311

Анонимен

преди 11 години

Всякакви съюзи ще се разпаднат и всякакви близачи на чужди *** ще се изпарят от България!И ще светне истината за това кой е заповядвал да ни мачкат,кой ни е крал и ни краде,кой ни прави геноцид с невоенни средства.В 21 век трябва да се пипа тихо.Знаете ли ***,че извън България за нея се пише или само лошо или нищо???Знаете ли,че дори Гърция ги хвалят по СNN,защото за едни е предвидено да има за други да няма!НАТО,ЕС...всякакви съюзи,за да сте зле,не да сте добре!Но ще го проумеете!!!

310

Гошо

преди 11 години

И за тези селяци и простаци ли да гласуваме после - НИКОГА! По-добре ГЕРБ или Кунева