38

Анонимен

преди 11 години

Направо са вбесени - ние, българите да имаме права с полу-божествата? Тяхната работа, техните помощи, техните жилища... и това при положение че те са спечелили войната ( тяхната уникална гордост ). С какво сме заслужили това ? Знам, че много боли, но е крайно време да се примирят. Ние идваме, да са готови да ни посрещнат с "добре дошли", трябва да ни направят този жест.

37

Тъпи англичани

преди 11 години

На ***-англичани да им се напомни следното:-В Испания безработицата е минимум 30-35% и половината Испания е в Обединеното Кралство.В Испания има цели провинции,които са чисто *** на 100%-например Малага и Андалусия;-Почти половината Гърция,Италия,Португалия,Словакия,Унгария,Полша и Чехия са вече преселени и заселени в UK;-Индия,Бангладеш и Пакистан са почти изцяло пренесени/изнесени в UK.

36

IVo_1

преди 11 години

Тия пък що решиха, че някой иска да им ходи в мирилзивата, кална и вечно дъждовна държава? Егати притесненията, егати проверките. То бива бива да се намират на работа, ама тяхното край няма. като толкова са притеснени да се окопаят и оградят като в затвор и да не пускат никой, ни на вън ни на вътре. Да ги видим тогава дали ще са такава световна сила.

35

Атака

преди 11 години

Тия анти-Българи винаги са мислили как да ни прецакват! Трябва да им дадем нашите ***, които бяха посетени от принц Чарлз!Ние англичани на наша територия не искаме!

34

Анонимен

преди 11 години

Документи за самоличност ще издават само в мечтите си. Това много би им харесало - веднага ще се окажат претоварени и ще ги издават 2-3 години след като човек е подал документи. Точно както правят с нашите разрешителни. На тези простоии не знам дали някой някога би се вързал повече. Ще имат контрол над границите си когато излязат от ЕС, нали много го искаха, нека да действат. Какти са тези отчаяни и безмислени мерки, направо да излизат, бяха много смели

33

Анонимен

преди 11 години

Всякакви ограничения в здравеопазването (в 21 век, в ЕС ?!) или някакъв документ за самолучност (това пък какво трябва да е ?!) ги вкарват директно в съда. Да проучват по-добре че като гледам тези глупости ми става смешно. Хайде да кажат на французите или германците (които между другото са повече от нас като бройка на острова) да си извадят такъв документ или да им откажат здравеопазване, да видим какво ще стане. Да, знам - боли да имаме равни права с полу-боговете, но това е положението.

32

БРАННИК

преди 11 години

Яжте *** майка ви стара!

31

Анонимен

преди 11 години

Ще се сетят, ниакакъв не им е проблемът на тях. Въобще това помощи, детски, осигуровки - това трябва да важи само за тези, които работят и си плащат данъците или са деца на работещи данъкоплатци. Така трябва да е и у нас. Да даваш пари на накого, само защото е родил ... ами ние и на котките можем да отпуснем пенсии със същия успех и полза за обществото.

30

Анонимен

преди 11 години

всички *** , какво правите още тук в бедна българия, айде на мекото в Германия, Англия и дугите в Европа, там е рай, никой няма да ви кара да работите, ще ви дават по 600 евро минимум, айде отървете ни

29

Анонимен

преди 11 години

До fed up!Спокойно, скоро ще имат. Тепърва започва масовата пропаганда чрез филмчета, репортажи и пр. За тези българи, които живеят навън, дори и да са се установили професионално, ще стане кошмар въпросът: "ти от къде си?"

28

fed up!

преди 11 години

Повечето англичани с които комуникирам нямат и идея за какво става на въпрос!Когато има разказвам за тези "анти-кампании" от тяхна страна чак не им се вярва, че е възможно и се засрамват. Те ни харесват! Дали ще сме чистачи, продавачи, строители, лекари, инженери и т.н., те знаят, че сме УМНИ, РАБОТЛИВИ и АДАПТИВНИ, т.е., нещо на което се възхищават!

27

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

БУАХАХА Помсовете са откачили Колко са изтрещели тиядобрече им ударихме визи и ги изравнихме по привилегии с страните от Африка да не идват тука. Имаме нарицателно - помс менталитиДобрече и Канада им удари визи а USA даже ги извади от лотарията за зелена картаСкоро и ЕС ще им хлопне вратата и накрая Монархията ще обгради острова с бодлива тел така че никой да не излезе от там и ще заживеят в едно мирно и хармонично кралство с свойте крепосни селяни собственост на месните феодали

26

тъй тъй

преди 11 години

Единственото, което могат да направят е точно това!Да пишат тези статии и да ни заплашват с различни ограничения - нищо друго не могат да направят! Те разчитат точно но този "PR" да откаже, ядоса и т.н. тези, които искат да емигрират в Англия.Аз лично работя в чужбина и възнамерявам да се преместя скоро в Англия, и нищо не може да ме/ни спре, ако го искаме.

25

Nemeca

преди 11 години

До 23Искат ни, но или висшистите (лекари, инженери, програмисти), или работниците ни. Защото бачкат като за двама немци на максимум 70 процента от реалната немска заплата например. Ама когато стане въпрос за плявата казват, че не я искат. Е то всеки иска черешката на тортата, *** никой не иска сухия блат. Подли гадняри са всички западноевропейски държави.

24

Nemeca

преди 11 години

До 22То и в Германия има хубава социална система, да идват и насам. Писна ми да ни обясняват западняците, колко сме лоши и корумпирани и видиш ли затова не ни пускат в Шенген и т.н. Да нарекат проблема с истинското му име и да търсят начин за преодоляването му. А не на всяка крачка някакви смешни организации като онова отворено общество да ми обясняват, че съм расист и дискриминирам римляните, ако не искам да им плащам сметката за ток и социалните помощи. Да идват и да си ги вземат от богатите.

23

ПЕШКО

преди 11 години

КОЙ ЩЕ НИ ИСКА И ЗАЩО.

22

Боби

преди 11 години

ДО ВСИЧКИ ***: Великобритания Ви очаква! Там ще бъдете богове! Има помощи! Общински жилища за унищожаване! Работа! Пред всяка къща има изхвърлена техника от всякакъв вид! Това ще е РАЙ за вас!!! Само на 2 часа път със самолет! Хайде всички! НАТАМ ! СТАРТ! хаха ха да видят сега в Англията интеграция :D :D :D

21

do 1

преди 11 години

Там е работата, че в УК масово ходят бачкатори. От такива никоя държава няма нужда. Те хубаво плащат данъци, но нямат никакъв потенциал за развитие. Кеф им е да си бачкат и да се върнат тука да си харчат жълтите стотинки и да се правят на велики. Интелигентен човек с високоплатена работа никой никъде няма да го спре да работи, защото е полезен.

20

имигрант

преди 11 години

Не бива да се лъжем и заблуждаваме. И в САЩ и в Англия си живуркат едни обикновени еснафи, които гледат собствения си интерес. И за да не си развалят отношенията със чичко Сталин са ни подарили на него. С други думи - не са искали Трета Световна Война.Така че за това ние не можем и нямаме право да ги упрекваме - всеки гледа собствената си кожичка, докато от друга страна е наивно да се заблуждаваме, че "ще дойде някой филантроп който да ни спаси". Сами трябва да се борим.

19

ЕС

преди 11 години

Не знам за UK обаче другаде в ЕС, ако си живял достатъчно време (и работил, естествено), не могат да ти вземат правото на социални придобивки. Тези врътки, дето с чудят какви да ги свършат, са за да се предотврати нашествие на нищоправещи. Не че подкрепям национализма, но в България също се дразним от някои хора, които само вземат помощи без нищо да правят.