181

Анонимен

преди 11 години

общи приказки, това не може да стане, нес ме девети септември. Ако се осъществи ще ни изхвърлят от ЕС и ще ни наложат жестоки глоби.... обаче можем да отнемаме лицензите и да поискаем нов по-прозрачен кункурс пи нови мноог по човешки условия водещи до конкуретност и нисик цени....

180

Анонимен

преди 11 години

Волен ще ви намести платките.

179

Успех г-н Сидеров!

преди 11 години

Г-н Сидеров продължавайте все така,стотици хиляди българи ви подкрепят и разчитат на вас.

178

Гост

преди 11 години

След като БТК беше толкова печелившо държавно предприятие, може би държавата не е толкова лош стопанин, колкото я изкарват. С добър граждански контрол на входа и изхода на държавните фирми, те са по-полезни за гражданите от частните - защото целта на държавата не е максимална печалба!

177

До 185

преди 11 години

За такива "инвеститори", които само се чудят как да изкрадат държавата, мерси! Някой спомня ли си 2004 г. - БТК продадена от държавата за 450 млн. лв., а през 2007 г. - препродадена за 2.112 млрд. лв. Такива инвеститори не ни трябват! "Държавата ще получи 60 млн. евро дивидент от печалбата на БТК за 2003 г., която е в размер на 224 млн. лева." Т.е. продали сме БТК за стойността на печалбата й за 2 г., като сме се отказали от 50% от печалбата за 2003 г., когато е била изцяло държавна. ПРИСЪДИ????

176

до 198

преди 11 години

Това просто не е вярно. Абсолютно всички задължения по приватизационния договор са спазени, инвестициите са в пъти по-високи. Плюс това задълженията са само за 5 години след приватизацията, т.е. вече изтекоха 2009 (по спомен). Резултат от ЕРПтата: загувите по преноса паднаха от 25-30% до около 15%, делът на разпределението в сметката ти за ток падн от 20% до около 10%. Първо трябва да се чете, после да се анализира и тогава да се пише, ама на *** като теб трудно се обяснява.

175

do 195

преди 11 години

Ами то е логично, бе,лумпене! Затова на държавата не й е работа да се занимаваа с бизнес, а само с основните си функции, които са сигурност (вътрешна и външна) и съдебна система. Причината е много проста-в държавното няма личен интерес да се развива и контролира, а само да се източва. Личен интерес може да има САМО и ЕДИНСТВЕНО собственик. Адам Смит-богатството на нациите: 3 функции: демокрация, законност и личен интерес.

174

Гост

преди 11 години

Не е нужна "национализация". Може просто да се РАЗВАЛИ договорът поради неспазени задължения от страна на купувача - напр. направени инвестиции само на хартия.

173

Анонимен

преди 11 години

Това, което Сидеров не ви казва:За да бъде национализирана една компания, тя трябва да бъде ПЛАТЕНА от държавата. Тоест ако едно ЕРП струва 1 милиард, ние (данъкоплатците) трябва да платим 1 милиард, за да стане то държавно.А ко откажем да платим, България ще бъде съдена... и със 100% сигурност ще бъде осъдена да плати (и то с лихва).За мислете се върху това.

172

Анонимен

преди 11 години

АТАКА!

171

Анонимен

преди 11 години

До До 194. а от държавните предприятия малко ли крадене падна повечето да не казвам всичките ги фалираха. никъде държавата не може да осъществи качествен контрол който и да управлява понеже няма съвестни хора и понеже държавата не плаща достатъчно всички тези служители започват да си взимат своето по друг начин. вижте бдж какви масови кражби на гориво и на всичко друго

170

Анонимен

преди 11 години

Абе хора, фотоволтаиците НЕ могат да бъдат национализирани, защото те никога не са били държавни. От самото си създаване те са частни!Толкова ли е трудно за разбиране?

169

Анонимен

преди 11 години

Всяка чужда фирма неспазваща и погазваща БГ законите да се Национализра за да се отворят места за Лоялни Чужди и БГ фирми.

168

Анонимен

преди 11 години

Киларите искат главата на Сидеров , информация на SIBO

167

До 194

преди 11 години

25% ?! В нормалните страни на това му се казва крадене. У нас се брои за загуба.

166

252 до 253

преди 11 години

Ти сигурно си много глупав. 10% е сравнително нормално за пренос на ток от трафопоста до дома ти (това е услугата на ЕРП). А да ти кажа и каква е ползата от частни ЕРП.Справка: от 2005 насам загубите (технически,кражби итн) по мрежата НН са намелали от 25-30% до около 15%. Делът на разпределението в сметката ти на ток е намалял от около 20% до тези 10%. Викаш, по-добре си е държавно. ПРОБЛЕМА е в НЕК, ДКЕВР и идеята за регулиране, как по-бавно да ти пиша, че да вденеш,***-***?

165

Анонимен

преди 11 години

Хора, имайте предвид, че не може да се национализира нещо, което никога не е било държавно.Фотоволтаиците и вятърните централи от създаването си са частни и затова няма никакъв начин те да бъдат национализирани. Същото се отнася и за банките.

164

хаха

преди 11 години

Едно правилно предложение от един психично болен!

163

Анонимен

преди 11 години

Национализация = край на инвестициите в България. Всички големи чуждестранни фирми ще бягат от нас като от чумави.

162

Анонимен

преди 11 години

А-ТАКА Волене!