133

тцЪ

преди 11 години

Явно не могат да направят втора "Вода", "Земя" или "Космос"Жалко, тази песен е направо карикатура.

132

Анонимен

преди 11 години

Ако евровизия беше събор,тогава можеше да го спечелят!

131

Анонимен

преди 11 години

егати тъпия бийт...и откога диското е отново на мода?!

130

DDT

преди 11 години

Пожелавам им "гъзмет" с "кисмет"..

129

tanja

преди 11 години

българе,българе,освен да плюете по родното друго май че не можете.ако беше чалга щeше да е хубаво.Народ,който плюе собственото си творчество,плюе себе си.

128

бивш служител на БНТ

преди 11 години

Двадесет години работих в БНТ от 5 г. вече не и слава на бога. Нивото не се е променило да не говорим за хората там. В комисията за подбора на песните сигурно са били все "музикални инвалиди", а да не говорим за разходите. Всеки път ходят по 30 човека командировки в чужбина за финалите на Евровизия. На чии гръб? От къде пари? Има толкова млади и добри изпълнители в България. Пак се изложи БНТ. Жалко.

127

..

преди 11 години

Ами, просто късмет на турски се пише "kismet". Като гледам клипчето, ми се струва че Елица залага на стила на обличане, който идва от местата на юг от Свиленград.Нищо против турците нямам - смятам че модерният българин приема турците за съседи, османското наследство по земите ни за богатство, а руснаците като окупатори. Но това да се представяме на Евровизия с песен с това име (и с тези дрехи) създава погрешна представа за страната ни.

126

Анонимен

преди 11 години

Искрено се надявам да НЕ се класираме за финал, защото ще се изложим. А в най-лошия случай няма да направим впечатление изобщо. Иначе нищо лошо към тях двамата нямам. Да са живи и здрави. Просто се изтъркаха.

125

Валентин

преди 11 години

Като цяло песента е лекичка и нелоша, но няма нищо запомнящо се. Общо взето като свърши и забравих за нея моментално. Просто и липсва основна линия, мелодия. Освен гайдата, койято е долу-горе ок, гласовете са по-скоро досадни и ти си ще да няма толкова много вариации на хорово и на соло пеене. Мисля, че ако някой прекъсне песента някъде по-средата никой няма да забележи, че нещо липсва. Просто песента е повтаряща се, но няма мелодия която да ти влезе в главата. Мисля, че могат повече и дано

124

wtf?

преди 11 години

Предпочели са "И" пред "Ъ" в заглавието...Не виждам какъв късмет ще имат.

123

Анонимен

преди 11 години

Pathetic

122

Tumbelov

преди 11 години

dosta skap kismet za djoba na bg beden narod ! - 100 000 evro.stiga ni samo reklamata na edna istinska vazmojna bg dvoika maj i jena s 5 detza!koito moje, pravi! koito ne moje - zyapa oblatzite.

121

Излагация

преди 11 години

Не мога да разбера кой ги пуска тия да се появяват на сцена, още повече да ходят на Евровизия... Само като ги засека по БНТ, телевизорът започва да примигва и да гасне!

120

ТВ ман

преди 11 години

Аз няма да гледам Евровизия, срам ме е , а Вие ?

119

Тончо Русев

преди 11 години

С тая песен ще счупиме рекорда на човека глас за класиране на първо място отзад на пред.

118

tribun

преди 11 години

Откровено,нищо впечатляващо !!! В гласът на България има толкова млади талантливи певци,защо не им дадат шанс.В Евровизия повечето групи и певци който участват не са известни на широката публика.

117

Pink Floyd

преди 11 години

Какво неповторимо е имало във "Вода" пък??Същият селски кич.Хареса се на ***, защото за захлупени и не бяха виждали такова тупа-лупа с фолклорно врещене.Ако искате да видите как се смесва етно с поп по АДЕКВАТЕН начин, пуснете си и чуйте нещо на Peter Gabriel.Това на наште селчовци е чисто и просто хаотичен и безвкусен кич. Вижте ги само как са облечени и как изглеждат - и двамата направо си миришат на провинциализъм.Но това е напълно очаквано от БНТ.

116

Анонимен

преди 11 години

ЕЛИЦА СИГУРНО ЩЕ ВЗЕМЕ КРИСКО ДА Я ОБАРВА ДОКАТО СТУНДЖИ БАРАБАНИ

115

Анонимен

преди 11 години

ПЪЛЕН КРАХ

114

Анонимен

преди 11 години

Само с врещене не става, трябва и талант, а такъв не се забелязва в тия ***. Шансът им за успех на смешния конкурс е никакъв.