205

Анонимен

преди 11 години

До до 226- NE QDOSVAYTE BUDA - TOY IMA 180/ 10012099

204

koch

преди 11 години

До Анонимен 113, Добави и да се угоди на играчите, които копуват от аец ток и го продават като ток от ВЕИ, най-голямата далавера е тук.

203

Анонимен

преди 11 години

добре, де то не минало много време...как потреблението е ниско, а сметките са по 300 лева средно

202

до 226

преди 11 години

я отворко ми кажи с какво се бори Буда Той се бори с народа на тази държава Знаеш ли какво той направи от работни ни направи крайно безработни без перспектива и бъдеще накара ни да живеем от ден на ден като *** от бедни пълни бедняци и просяци децата ни избягаха в чужбина взе ни 2 милиарда здравни осигуровки взе ни пенсионните вноски ликвидира държавният резерв и в момента държавата е в ликвидация ето това направи той Иначе знаем че сте от мафията наречена ГЕРБ

201

ТЕЦ2 ОПЕРАТОР НА БЛО

преди 11 години

СТИГА СТЕ ШАШКАЛИ НАРОДА. Аз работя в ТЕЦ 2. Блокове се спират и пускат ежедневно според потреблението. Сега се позатопли и хората поспряха климатиците. Май месец пак ще пуснем блоковете , защото турците и гърците ще пуснат климатиците да се охлажда.

200

до 224

преди 11 години

Поста ми в 216 ще ти даде отговора, имам доста добър, но труден бизнес. Лумпенизираното плюване срещу способните хора (да, мисля че и аз съм такъв,по думите на други хора, не мои) е път към разруха. С други думи, стадото като не ще пастир, да си се оправя само с вълците. Мен не ме мисли, аз съм лесен, имам достатъчно активи и пасивни доходи, ако си затворя бизнеса, да не похващам нищо дълги години наред (освен хоби и развлекателни занимания).

199

До румен221

преди 11 години

Стига си писал глупости а бегай да включиш чушкопек за да не идват миньорите!

198

без герб не могаааа

преди 11 години

Само ГЕРБ, обичам Бойко Борисов, той от 4 години се бори , а вие сега го плюете, червени ***. Обичам ГЕРБ, боготворя Бойко! Ох, Бойко дано си добре, обичам те! Виж влезе във болница и лешоядите спряха теца, защото не те дават по телевизията и ние не гледаме телевизия и консумацията на ток падна драстично, аз ток само за теб използвам да те виждам и чувам! Само ГЕРБ, дано се оправиш и да те дават по -често и да включат марица изток, аз друг изход не виждам. Обичам ГЕРБ, само БББ,липсваш ни!!!

197

Анонимен

преди 11 години

*** не разбират и плюят ли, плюят. Решението за AES и Контур глобъл беше взето преди над 10 год стратегически от Костов и това е много умно решение (един от малкото умни съвременни политици). Тези 2 ТЕЦа няма как да се изградят/модернизират по-евтино, това е цената. Те обаче допринасят за независимостта на енергийната система. А сега си представете, че руснаците не ви дадат гориво за АЕЦ, кво правим, почваме със свещите? ТЕЦ са стратегически резерв, нищо че са скъпи.

196

До 212

преди 11 години

Щом още не си си изнизал като мокра връв значи че и ти си като всички т.е. неудачник,зависим,некадърник,хрантутник.Защото никои нищо не произвежда в тази държава,а само се преетикира.Бързаи за летището докато манифестацията не те е стъпкала.

195

до 218

преди 11 години

Много добро мнение - *** от улиците им казал някой, че бил евтин тока от АЕЦ и те, дайте всички да правим АЕЦ, всичко друго под ножа. *** това, че трябва заем, че трябва и да се погребва, че АЕЦ не можеш да спираш и пускаш през 5 минути, т.е. през нощта произвежда ИЗЛИШНА енергия, ама че и урана не е много разпространен в природата, че няма решение все още за отработеното гориво, тях не ги интересува, те са по лозунгите, не по мисленето.

194

?

преди 11 години

Защо спират държавния ТЕЦ?...дето МВ струва 60-тина лв. По добре американските, фотоволтаиците и вятърните...или Костов ни направи американски роби...а Боко ...роби на Цветелина? Наглеци!!!!!!!!!!!

193

до 210

преди 11 години

Ами аз от няколко дни им давам идея на *** от форумите - като ще е власт на народа, превземете първо Козлодуй и с народно управление си правете евтин ток и си го раздавайте. Но внимавайте там с копчетата, че бая копчета има, да не станете набързо и "народни" космонавти. То неукия човек, дето крещи и троши по улиците си мисли, че всичко е в лозунгите.

192

ЛИЛ

преди 11 години

Явно в този форум всички сте с познания по енергетика,икономика и политика.Защо само пишете .Заемете се и управлявайте тази държава.която се "нуждае" от вас и вашата компетентност.

191

ПРОТЕСТА Е ТЪПОТА!

преди 11 години

ИСТИНАТА Е В ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА И ПАЗАРА НА ЕНЕРГИЯ --ДРУГОТО СА ПЪЛНИ ПРОСТОТИЙ!САМО ГЕРБ!!!ТЕ СА ЕДИНСТВЕНО ХОРАТА , КОИТО ПРАВЯТ НЕЩО В БЪЛГАРИЯ!ПАК , ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ!!НЯМА ДРУГ НАЧИН, ЗА ДА ВЪЗДИГНЕМ БЪЛГАРИЯ!

190

Анонимен

преди 11 години

Дори и днес да затворим Козлодуй пак ще имаме достатъчно ток за износ. Освен това ще има спрени излишни мощности, както и такива, които ще гарантират енергийната система. Само, че мощностите на които се плаща да стоят в "студен резерв" ще бъдат в пъти по-малко от колкото днес. Тогава НЕК вече няма да инкасира загуби от унищожаване на платения излишно произведен ток от АЕЦ през нощта. А и загубите от пренос и трансформиране ще намалеят поде 2 пъти. В същото време поради факта, че ТЕЦ-вете край големите градове вече ще работят, то парното ще се яви отново отпадъчен продукт от производство на ел.

189

брей

преди 11 години

Въй, тука се събрали най-работните и можещи българи...сега ми стана ясно, *** на протест , а интелигенцията е във форума на днес.бъгъ!

188

до 211

преди 11 години

Кви ги плещиш бе,***. Нямало законен капитал. Има, моя например е такъв! Ти знаеш ли колко е трудно да създадеш и управляваш собствен бизнес, 15 години съм вложил в него, изцяло на светло, всичко си плащам, всичко! ***, нямало било. Ама, ако го затворя, да те видя с какво ТИ ще ми храниш работниците, и сега им плащам, а не работят половината време, само за да ги опазя, ***, това как се вписва в левите ти (левашки теории). И да, имам доста средства, изкарани с труд и идеи. ***!

187

Анонимен

преди 11 години

Няма къде да си пласираме тока, а искаме още една АЕЦ, да заровим нови 20 милиарда лева в ново Кремиковци.

186

6969

преди 11 години

ТЪРСА РАБОТА МОГА ВСИЧКО НА НОВАТА БЕЛЕНЕ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ,КАЗАХА ЗАПЛАТА ПО 2000ЛВ СПИРАТ МИ ДЕЛОТО ДЕТО НЕ ВРЪЩАМ КРЕДИТА ОТ БАНКАТА,ВЕЧЕ МИ ОПРОСТИХА СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНО ДЕТ 10Г--НЕ ГИ ПЛАЩАХ,ТРЕБАТ МИ ОЩЕ МАЛКО ПРОТЕСТИ ДА МИ ОПРОСТАТ СМЕТКИТЕ ОТ ВиК И ЕНЕРГОТО.