193

Язък

преди 11 години

Горката ни държава, в белите страни на националните си празници хората празнуват и се веселят, а ние се борим за ХЛЯБ. Проклет да бъде този,който докара бандитите на вмласт.Нужна е и блокада на летищата през лятото и да кажем на чужденците,че си дават парите на бандити . Анатема.

192

Християниин

преди 11 години

Дядо попе, кажи на момчето, дето тича в дерето ,да не ни взема кифтето,

191

сега е времето

преди 11 години

БЪЛГАРИ!СЕГА Е ВРЕМЕТО!КРАЙ НА ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА.ПРЯК ИЗБОР НА ДЕЛЕГАТИ ЗАНАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОТ НАРОДА,ПО ОБЩИНИ!БЪЛГАРИЯ - ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, С ***-ЖОРИТАРЕН ИЗБОР НА ПРЕЗИДЕНТ!ИЗБОР НА ОБЩИНСКИ КМЕТ,СЪДИЯ И ПРОКУРОР ПРЯКО ОТ НАРОДА!ИЗБОР НА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД И ГЛАВЕН ПРОКУРОР,ЧРЕЗ ОБЩИНСКИТЕ СЪДИИ И ОБЩИНСКИТЕ ПРОКУРОРИ!ПРИ НЕСПРАВЯНЕ СЪС ПОСТАВЕНИТЕ О НАРОДА ЗАДАЧИ-ОТЗОВАВАНЕ!НИКАКЪВ ИМУНИТЕТ - ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД...НАРОДА!..ХАЙДЕ,ПРЕДЛАГАЙТЕ!

190

Анонимен

преди 11 години

Видяхте ли как в централните новини на bTV Варна въобще не беше отразена?!Някой си е платил, за да не го петнят публично...

189

Анонимен

преди 11 години

браво варненлии!!От сърце ви пожелавам да изметете този сополко и ***, които го подкрепят!!Не спирайте докато не си тръгне този ***!от Бургас съм, и ви желая да имате един такъв кмет като нашия!!Не спирайте!!Страхотни сте!!Ще победите, сигурна съм!!

188

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНикакъв ЮАР, а в затвора

187

Не само К Й ...

преди 11 години

"След оставката на Кирчо Йорданов , ще обявим Варна за столица на България!Тя заслужава!Браво на ВАРНЕНЦИ!"Те *** това чакат

186

ДО 222-ри коментар

преди 11 години

Погроми казваш! Те пуснаха кемтрейлс самолети да пръскат народа им 7 години, щото е лош матрял и тълпа с отрови, химикали, канц. вируси и др., което си е ЖИВ ГЕНОЦИД! Българите не трябва да чакат добро от такива, те трябва да вземат нещата наистина в свои ръце и ония да видят отблизо "народната любов"!

185

Dani

преди 11 години

Браво, Варна! От София съм, но много Ви се радвам и от сърце Ви поздравявам! Железни сте!!!

184

Анонимен

преди 11 години

Кандидат депутатите трябва да декларират че не са масони, агенти, десари и т.н. Трябва да работят на полза роду, а не да се кланят на Златния телец. Да се премахне "държавната" субсидия за партиите в парламента. Заплатите там да станат до 3 минимални заплати. Да могат да бъдат отзовавани от народа. Да отговарят с имуществото си за погромите които вършат. Да не взимат пенсии, пожизнени субсидии и прочие.

183

пpотестиpащ

преди 11 години

Пpотестиpам срещу пpотестиpащите!

182

варненка

преди 11 години

Браво Варна, успяхме!Утре чакаме оставка.

181

РУМЕН221

преди 11 години

И ЗА ДА ТВОРИМ ДОБРО ИСКАМЕ ТОЛКОВА МАЛКО- Достъпни цени на комуналните услуги и минимална заплата равна на социалния минимум от 580лв.и минимална пенсия половината от нея, без таван за осигуряване..- Силна регулация от държавата, която чрез ЗЗК да ограничи алчността на монополите.- Нисколихвена подкрепа за малкия и среден бизнес, през ББР,и облагане на печалбата при източника!- Преструктуриране приходите и разходите на държавата. - Европейска и ефективна демокрация!

180

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА ВАРНЕНЦИ !!!! ЕВАЛА ! МАКАР ЧЕ ТОЗИ УРОДЛИВИЯ ВАРНЕНСКИ ЦАР КИРО ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ Е НА ВЛАСТ - КАК ГО ПРЕЗИБИРАХА И НЕ СЕ ОПЪЛЧИХА ДОСЕГА - НЕ ЗНАМ. НО ПО-ДОБРЕ КЪСНО, ОТКОЛКОТО НИКОГА !!!! БЛОКИРАЙТЕ ОБЩИНАТА И НЕ ГО ПУСКАЙТЕ В СГРАДАТА - НЕ МУ Е ТАМ МЯСТОТО ! И ИЗВИКАЙТЕ ПРОКУРОРИТЕ И СМЕТНАТА ПАЛАТА ДА ГО ПРОВЕРЯТ, ПРЕДИ ДА Е СКРИЛ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ

179

2

преди 11 години

Бойко никога несе придавай имаш даси довършиш работата,пак ще спечелим и трябва да ги вкараш тия мекерета от тройната костов сидеров трябва даса вътре в Софийският поне за 25 гн.Само ГЕРБ.иНАЧЕ бг НЕМОЖЕ ДАСЕ РАЗВИВА НОРМАЛНО НИКОГА.НА ТЯХ ИЗОБЩО НЕИМ ПУКА ЗА БГ ТЕСА ПРОСТО СЕИРДЖИИ НИЩО ДРУГО.ДС ИСКА БГ ДА СЕ ДВИЖИ НАЗАД ТОВАЕ БИЛО ТЕХНИЯТ ПРЕОРИТЕТ ЗАВИНАГИ.

178

Анонимен

преди 11 години

207 АМИ ДА. Нека да размахаме румънски знамена на днешния ден. Нямам нищо против! Аз например съм готов да размахам румънското знаме в Двореца на румънската кралица в Балчик. Ти ще дойдеш ли с мен да размахаме румънското знаме в румънския дворец в Балчик? Много хубав дворец е. Двореца румънски,знамето румънско. А може да окачим и румънското знаме над румънския дворец в Балчик,а? Идваш ли с мен в Балчик да развяваме ръмънското знаме?

177

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов отново е приет в болница - A +stat 16:57 | 3 март 2013 | Политика/ Редактор Надежда Христова / обновено преди 2 минутиВиж 1 снимкаПремиерът в оставка бе хоспитализиран за първи път на 25 февруариСн.: Министерски съветПремиерът в оставка Бойко Борисов е приет отново в болница Лозенец, съобщи директорът на лечебното заведение д-р Любомир Спасов, цитиран от "Фокус".Борисов е приет малко след 13 часа с високи стойности на кръвното налягане- 180/100, обща отпадналост и общо неразположение."В момента е на системи. Наблюдаваме го, кръвното наляган

176

ха ха ха

преди 11 години

Абе , тоя със с-то да не е Цвъко? Хем нагъл , хем неграмотен...Цвъко , познах те! Във ВИФ също беше най-тъпия!

175

пияният

преди 11 години

Ако продължават по много други градове да си траят и се снижават по бай Тошовси,в скоровреме Варна може да постъпи като Каталуня.Стига Андрешковчина - или,всички българи заедноше завоюваме страната си от Мафията,или ще си я завоюваме поотделно.

174

Анонимен

преди 11 години

След оставката на Кирчо Йорданов , ще обявим Варна за столица на България!Тя заслужава!Браво на ВАРНЕНЦИ!