314

Анонимен

преди 11 години

До средна класа 140Че какъв специалист си ти, щом си учил на половин ден и половин ден си работил. По онова, трудното време, такова нещо не се позволяваше. Или учиш, или работиш, или си задочник. Ти от кои си? От крадливите лъжци, които сега се правят на богове и гении. А най-често на дисиденти, и на много, ама много пострадали от тежестта на куфарчетата. Айде, скрий се някъде по средата си.

313

Анонимен

преди 11 години

До средна класа 140Че какъв специалист си ти, щом си учил на половин ден и половин ден си работил. По онова, трудното време, такова нещо не се позволяваше. Или учиш, или работиш, или си задочник. Ти от кои си? От крадливите лъжци, които сега се правят на богове и гении. А най-често - на дисиденти, и на много, ама много "пострадали" от тежестта на куфарчетата. Айде, скрий се някъде по средата си.

312

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 132А твоя?

311

Анонимен

преди 11 години

До средна класа 136Има вариант голямото наличие на алчни акули, бивши активни БКП партийци -приватизатори, обирниците на България, наметнали зловещата мантия на лицемерието, които трябва да бъдат съдени за нанасяне на морални, психологични и поведенчески увреждания на младите хора, като целенасочено ги обезсърчават и убиват с неприкрита злонамерена пренебрежителност и унижаване.

310

Биба

преди 11 години

Смях, смях! Ако не беше толкова нелепо изпълнението с влизането в болница, щеше да е много смешно. Това не е мъжко поведение...

309

ivan.hristov.7731

преди 11 години

!!!!!????

308

Гоги

преди 11 години

Не на политическите безчинства! Не на бягството от политическа отговорност! Не на изплащането на заплатите на Герб и парите им към политическата партия! Те нищо не свършиха, а ни оставиха в криза. Справедливост за изстрадалия народ!

307

червен обирджия

преди 11 години

До средна класа 146Чудя се че отговарям на привилегирован англоговорящ старец. И синът ти ли е 0? Какъв договор предлагаш на младите, щом те дразни, че питат за заплатата? Или ги назначаваш без договор за месец, хвърляш им най-трудната и *** работа, и накрая им казваш чао дори 100 лева не им даваш. *** си ти, а не те. А протестите те дразнят, щото застрашават престъпното ти, аморално статукво. И скоро ще питат, с какви пари ти и такива като теб са започнали средния си бизнес.

306

Анонимен

преди 11 години

До средна класа - 159Ти не си средна класа, а среден пръст, на който само това му е достойнството. Връзкар, шуробаджанак.

305

djidjinashushi

преди 11 години

а бе не ме трогва грам с тия 2 млрд в джоба дето има, да ми играе на жертва - не става. аре нали беше мъж? прави се на ощипана ученичка

304

Анонимен

преди 11 години

До HE-българка - 183 Фръцло, от типа wow, махай се по-скоро от БГ, комунистическа привилегирована издънко. Готви се закон за връщане на държавата на разноските за полученото в България образование от напускащите я. Не ни трябват глупави манипулантки, които не могат и не искат да сварят, че не те ни изкарват пенсиите, а че ние им платихме образованието. Или така прикриват огромната кражба на пенсионния фонд и обира чрез приватизацията на това, което почти безплатно ние бяхме построили.

303

buabaMara

преди 11 години

190/110 за един затлъстял човек не е нищо повече от обмислен ПР ход, който цели да му съчувстваме. Предният път си супи крака, сега кръвното добре, че няма да има повече поводи , защото не се знае какво ще измисли, за да се прави на интересен

302

братя Галеви

преди 11 години

Братя Галеви:Брат....Буде, айде идвайте с Цецо всичко ви е приготвено. Чакаме ви! Там останете ли мое да ви *** и ...... орезилат!По план беше и Фидосова, ама не е построен подходящ многотонен кораб и самолет ..... та за това ще се налага да се доставя на части

301

Като ПЛЪХ избяга

преди 11 години

Здравейте господин Премиер,Искам да приемете моите извинения и тези на семейството ми за това , че на 9 юли 2009 г. гласувахме за Вас. Искаме извинение и от народа, който не гласува за вас и от народа който гласува против вас на тогавашните избори.И днес ни изоставихте. Избягахте! Като ПЛЪХ избягахте от потъващия кораб а уж капитана генерал последен го напускал. Да, ама НЕ ....вие сте ПЪЗЛьОТова няма да се повтори. Сбогом господин Премиер!

300

Анонимен

преди 11 години

Бойко имаш поздрави от Юго. бърже да излезеш имали сте не довършена работа

299

Анонимен

преди 11 години

Ако Васил Левски види какво става във нашата страна,ще се разплаче ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

298

За по сигурно в затв

преди 11 години

За да се запази жив и здрав Буда от НАРОДНАТА ЛЮБОФ, требва да остане или в болница или за още по сигурно в затвора, като и препоръчваше Многодомеца по рано

297

Дръндер

преди 11 години

Дреме ми!

296

detelina

преди 11 години

Моля,прочетете.josarian.blog.bg/politika/2012/06/21/eduard-styrns-niama-po-prost-narod-ot-bylgarskiia.970680

295

Анонимен

преди 11 години

На Бойко може да му близнете големия