364

sistemata

преди 11 години

Блогъри,старата система действа с пълна пара!Има голяма опасност,всичко старо да се върне.Старите институции се налагат,заедно със "старите муцуни".Повечето ,да не кажа ,всички медии се пълнят с тях.Сипят се непрекъснато заплахи,че се губи държавността,икономиката се срива,настава анархия,няма "изявени нови лидери"("те" без лидерти не могат,досущ,както в животинския свят) и видите ли,трябва да избирате измежду тях.Но,преди да стане това,трябва да избирате измежду "техните" партии.А,може би,

363

Прочети блога

преди 11 години

bosia.blog.bg/profile.php

362

АЛЕКС

преди 11 години

ДА ВНИМАВАМЕ!!!!ВСИЧКО Е ДОБРЕ ОБМИСЛЕНО И ДОБРЕ ПЛАНИРАНО - ОТ ПРОТЕСТИТЕ ДО ИЗБОРИТЕ !КАКТО НЕВЕДНЪЖ СЕ Е СЛУЧВАЛО.НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО КАЗВАТ ЙЕЗУИТИТЕ:НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ВЪРША А МЕ СЛУШАЙ КАКВО ГОВОРЯ.ЙЕЗУИТИТЕ И БЕЗБОЖНИЦИТЕ ИМАТ БОГ - ТОЙ СЕ НАРИЧА ПАРИ И ВЛАСТ.ЕДИН ДЕН ЩЕ .РАЗБЕРЕМ КОЛКО ГОРЧИВО СА НИ ИЗМАМИЛИ И ОТНОВО ЩЕ НИ ДЕРАТ И УНИЖАВАТ.БЪЛГАРИ! НАРОДЕ!!!БДЕТЕ!НИЕ СМЕ РОБИ НА МИЗЕРИЯТА.ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ОТДАВНА НЕ Е ТОВА ЗА КОЕТО Я МИСЛИМ.БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е БЕЗ ИСТИНСКА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ .

361

ИМЕ

преди 11 години

ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕВЗЕМАТ МЕДИИТЕ (бнт) НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА- НАЛИ ТЕ МАНИПУЛИРАТ-ТЕ СА ВЛАСТТА! ПРЕВЗЕМАМЕ И ОТТАМ ОБЕДИНЯВАМЕ ВСЕЧКИ ХОРА!!!!!!!!!!!!!!ЧРЕЗ ТЕЛЕВИЗИЯТА ЩЕ ТЕ ЧУЯТ ВСИЧКИ- А ЧРЕЗ МИТИНГА САМО ТЕЗИ КОИТО СА ТАМ!!!АЙДЕ НАПРЕД КЪМ ТЕЛЕВИЗИЯТА!

360

стоян

преди 11 години

Няма ли осъдени висши политици и олигарси напрежението няма да спадне.

359

Варненец

преди 11 години

До Анонимени договорите на *** и всички хотели до морето - държавни

358

Анонимен

преди 11 години

Проблемите не са решени на 2 март събота цяла България излиза по улиците.Да се извадят договорите на Мариците/костов/, на ЕРПтата/Шулева/Лукойл/, на картелите/ГЕРБ/ и ако не могат да се предоговарят да се отменят. Така направиха преди години в Полша и Унгария , точно с договорите в енергртиката.

357

КОЙ

преди 11 години

КОЙ ПЕЧЕЛИ МЕДИЙНИТЕ МОНОПОЛИ НАДИГРАВАТ СЕ В ХОРОТО И НИ ОМРЪЗНА ЕКРАНА ОТ ИЗЛЪЧВАНЕ КАКТО КАЗА ВИЗА НЕДЯЛКОВА ОТ ТОЯ ЪГЪЛ НА ОНЯ ТЪРЧИ ЖУРНАЛИСТА НЯМА НИКОЙ,ПОКАЗ И ГЛУПАВИ ИЗЛЪЧАНЕ,ПРОГРАМИТЕ НА БНТ,БТВ,НОВА СЕ САМОУНИЩОЖАВАТ КАТО ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ НАРОДА Е ГЛАДЕН,БОС,БЕДЕН ТРЯБВА ЖЕЛЯЗНА РЪКА ДА СЕ ПРЕБОРИМ С МАФИЯТА СТИГА ПАРТИЙ,НЕ НА ***,НА СПРАВИДЛИВОСТА ,НА ПРОЗРАЧНОСТА!

356

Анонимен

преди 11 години

Президентът има личностен въпрос. Той беше представен в началото на мандата му от премиера като човек, който изглежда е определен от самия Борисов. От самото начало имаше подозрения, че президентът е зависим. Той може да покаже сега пред цялото общество и пред своята жена, че той е самостоятелна политическа фигура.Проблемите не са решени на 2 март събота цяла България излиза по улиците.Да се извадят договорите на Мариците/костов/, на ЕРПтата/Шулева/Лукойл/, на картелите/ГЕРБ/ и ако не могат да се предоговарят да се отменят. Така направиха преди години в Полша и Унгария , точно с договорите в е

355

Анонимен

преди 11 години

Обявавам края на протестите за деня.

354

АЛЕКСАНДЪР

преди 11 години

И ДА НАМАЛЕЯТ ВЪВ ВСЕКИ СЛЕДВАЩ МОМЕНТ СЯНКАТА ИМ ЩЕ СЕ СПОТАЙВА НА БЛИЗО,ВЕЧЕ ПОНЕ ДО НЯКЪДЕ И ВСЕ ОЩЕ НЕДОСТАТЪЧНО,НО МАСОВОТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО В Б-Я. СЕ РОДИ.

353

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 421 Добре може и да не разбирам от енергийната система на страната но утре като купят въгледобива защото за това се подготвят ти съвсем няма да можеш да си платиш тока

352

Додо

преди 11 години

На ангро се демонстрира лесно. Да видим кой пръв ще излезе срещу мутрата -монополист. Тогава става страшно,той се е добрал до кокала след като е пребил дузина ,убил е поне двама,бутал е пачки под масата, отделя процент за любимата партия, исега какво чакаме? да каже ето ви част от моята печалба . Няма да стане. Чакаме първият смелчага и първата жертва, иначе всички сме жертви.Делейки се на наши и ваши те се налудуваха.

351

СЪПРОТИВА

преди 11 години

До Анонимен:Не искаме полиция,не искаме кордон,а искаме насилие и ЛЕВСКИ Шампион !Те такъв *** като тебе не бих чакал полицията, сам бих то строшил тиквата безполезна *** ***

350

Анонимен

преди 11 години

418 глупакът я взимай една кофа и бегом за ток до Козлодуй щом преноса е глупост , така пращахме неграмотни турци в казармата , които не знаеха български ,а се оказва че и българите са тол;кова неграмотни и меко казано неинформирани за да говрят подобни глупости , ей оли и понятие си нямаш от електрическата система на страната.

349

Хаха

преди 11 години

Поредната медийна манипулация. Медиите се надпреварват да ни убеждават в какво ли не, само и само протестите да бъдат прекратени. Господа политици и поръчкови журналисти, вероятно ще успеете да успокоите положениетоно, но само временно. Например можете да сложите за нов мин.председател някоя женица, да я облечете в социален облик и т.н. Но какво ще се случи следващата зима, когато хората отново бъдат изправени пред ситуацията от сега? Едва ли протеста тогава ще бъде толкова мирен!!!

348

Анонимен

преди 11 години

Да мините се уищожават и в момента умишлено.Но цената на въглищата в тях не е повишавана вече 3 години,а всяка година от 01.07 цената на тока расте,така че не себестойността на въгищата е причината за високата цена на тока а пренос на мрежа,зелена енергия и др.глупости.Ако си сметните киловатите само по цената на тока и добавите ддс, него няма как да го избегнем,излиза 50% ток 50% други глупости

347

Fero

преди 11 години

Е па нали си имаме поговорки; ) ето една: От трън та на глок!

346

Анонимен

преди 11 години

Vzima se tzyaloto imushtestvo i pari na tezi inuche murtvo rodeni no dosta neshto izyali ot Bulgariya tumori ot poslednite 23 godini.

345

НЕ на ЧАНТАДЖИЙТЕ

преди 11 години

В нашата скъпа родина България има най-много чантаджии /чиновници на държавна ясла /, на глава от населението.Няма друга страна в Европа, а може би и в света с толкова много и то повече пречещи полицаи, данъчни, всякви видове инспектори контрлиращи нещо,прокурори-районни, окръжни, градски, касационни, военни и още сумати като тях, които чакат на държавата.Това са огромни разходи непосилни за работещите.Протест срещу чантаджийте.