35

до 34

преди 11 години

Да ме прощаваш, но къде видя Дей Луис във В за ВЕНДЕТА?

34

Анонимен

преди 11 години

Точно на Катрин Бигалоу филмите са най-голямата пропаганда. Не се бъркай с това, че са добре снимани.

33

Анонимен

преди 11 години

А да дадеш Оскар за най-добър филм на Арго, но да пропуснеш режисьора се случва много рядко...Доста добър жокер за хората за да се сетят защо Арго е избран за филм на годината, а Афлек дори го нямаше сред номинираните. И аз да го бях направил, пак щеше да спечели. Интересно ми е защо "Враг номер 1" не е взел никаква значима награда? Не се харесва май на хамериканците като тематика? КАтрин Бигалоу прави феноменални филми с чистата истина, но тази година не бе сред номинираните.

32

Анонимен

преди 11 години

Хората споменават велики филми на Даниел Дей Люис и като се замисля май всеки негов филм е шедьовър! Добавям и "В за Вендета" към групата...Един от малкото актьори, който от всеки сценарии, бил той слаб или не, прави кинохит.

31

!!!

преди 11 години

тъпо,как преценяват кой печели не знам.....смешници не дадох оскар на Дензел за Малълм Екс и сега пак не му дадоха ....и все пак той най-големия!!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 11 години

sni6ti gledah edin film visoko naprejenie s Robyrt de niro ot 2011 unikalen e

29

мнение

преди 11 години

Средният американец хал хабер си няма нито от холивуд нито от оскари; А що се отнася за филма НАЙ МРАЗИМ АНГАЖИРАНИ ФИЛМИ

28

.

преди 11 години

"Life of Pi" , "Impossible"

27

.

преди 11 години

Браво Афлек усетил си , че евтините пропаганди са вървежни в ч*ото кино. Да ти е честит оскара.

26

Zlatin.Mladenski

преди 11 години

За мен лично най-истинският и силен от всички тези филми беше 'Amour'. Много ми хареса и 'Зверовете от дивия Юг'. Но не са за всеки...'Арго' не го гледах, няма и да го гледам.

25

LethianDream

преди 11 години

Всички са доволни и щастливи, напълно очаквано Даниел Дей Люис с 3-ти Оскар за главна роля, колегите отдолу са споменали, че заслужава за "Името на отца", а аз бих добавил, че и още една трябваше да получи за феноменалното си превъплъщение като Касапина в "Бандите на Ню Йорк". Съжалявам само за Наоми Уотс, която ще получи Оскар за цялостно творчество след 30 години, а заслужаваше още през 2003 да вземе наградата, но тогава се падна в много кофти "поток" с уникалната Чарлийз Терон ("Чудовище").

24

Анонимен

преди 11 години

Еми ето и там има корупция,Арго си е ***, а както се оказа според тогавашния канадски посланик и не отговаря на истината. ЦРУ са имали 10% а канадците 90% заслуга, а не както е във филма - обратно

23

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 19Хората по света са си устроили държавите и живота и си правят Оскар-и, награди и каквото си пожелаят.Наслаждават се на живота.Не навсякъде са като нас, да гледаме само насъщния и да мислим какво ще ядем и ще пием тази вечер.Та...това, че живеем в дупката България, не означава, че по света хората не трябва да се забавляват.А, кой и къде е по-талантлив...за това също може да се поспори доста.

22

Бо

преди 11 години

Подобаващо този път са обърнали повече внимание в статията ,на феноменалния Кристоф Валц.Искам всички ,които не оцениха''Джанго без окови'' ,да го гледат още един път.

21

blah

преди 11 години

Преди за какви интелигентни филми даваха оскар за оригинален сценарий.Сега това малоумие джанго - оскар - бляк.

20

Анонимен

преди 11 години

любимия филм на ционистката *** в бялата къща

19

Анонимен

преди 11 години

да си го напъхат в *** оскара това няма нищо общо нито с хляба нито с културата на българинашастливи некадърници продукт на безумна рекламавсеки втори българин има повече талант от тяхи стига са ви разтягали с отвличащи маньоври - дневния ред на българия е друг

18

Анонимен

преди 11 години

Предвид, че Дей Луис заслужаваше безспорно Оскар и за "В името на отца" можем да кажем спокойно, че има 4 Оскара.Невероятен!А Наръчника на оптимиста е безумно глупав филм.Доста слабо направен, лично според мен.Изненадан съм, че е включен изобщо в наградите.Арго- пропаганда- непропаганда, филма е много добър.Добре направен, добре сниман, добре изигран.Който не иска пропаганда, да си гледа независимо иранско кино и да се прави на сноб.

17

Анонимен

преди 11 години

Трябваше Доган да вземе оскар за подържаща роля в жанра абсурдна комедия.

16

Анонимен

преди 11 години

Филмът Арго е уникално *** , скучен , пропаганден и безмислен. Не им разбирам критериите на тъпите янки , има в пъти по-добри и гледани филми но както се казва глупостта е по хората.Пък и на кой му дреме какво става в хамерландия , ние нямаме нищо с ония *** , които застрелват дузина мирни хора по моловете и улиците и после отчитат това като голям героизъм.