59

Анонимен

преди 11 години

И аз съм палил къщата заради ***. После осъзнах, че аз съм виновен, че не съм и бил шута навремето! Не оставяйте жените да ви изнервят, или удряйте по масата или ако не можете директно ги напускайте и не се женете!!! Все пак това е основната причина за разводите!

58

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ:))))))))))))))

57

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До АнонименАбе хора - вижте под каква статия пишете! Ставате смешни - циклите на тема партии - тук става дума за битов скандал и пожар....Явно някои писатели не са тук да четат и да мислят, а да изпълняват поръчките на вождевете си. Има други теми - бегайте там. КАКВИ ПОРЪЧКИ НА ВОЖДОВЕ БЪЛНУВАШ БЕ МОМКО ?! ТЕЗИ ХОРА СА НЕНОРМАЛНИ ,ЗАТОВА БЪРКАТ ТЕМАТА ! КОЙ БИ ПЛАТИЛ ДОРИ И 5 СТОТИНКИ НА ОТКАЧАЛКИ ?!

56

Анонимен

преди 11 години

Абе хора - вижте под каква статия пишете! Ставате смешни - циклите на тема партии - тук става дума за битов скандал и пожар....Явно някои писатели не са тук да четат и да мислят, а да изпълняват поръчките на вождевете си. Има други теми - бегайте там.

55

.

преди 11 години

За какво говорите бе момчета ? Кви шопи, кви декари ... тоя добре се е наредил между другото.

54

Шоп

преди 11 години

Не, от тати наследих само 2 декара в полето.

53

Анонимен

преди 11 години

София и софиянеца си мислят ,че държавата им е бащиния!Така са хванали кокала и не го пускат ,че са направо жалки ,една Варна за 24 години с 300 зора и сложиха 20 000 жители отгоре ,а градът е близо милион и се свърза с Каварна!Когато Борисов реши да мести институции , такъв плач и капризи бяха ,че смехът беше гарантиран!

52

Анонимен

преди 11 години

Нова столица в Плевен, Варна или Пловдив или отделяне на България от София, докато се избере народно правителство извън София.

51

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА УМИРА ПРОСТАКА ! ТРЯБВАШЕ ДА ПОЛУЧИ 50-60% ИЗГАРЯНИЯ И ДА ГО СПАСЯТ И ДЪЛГО ВРЕМЕ ДА ЧУВСТВА УЖАСНИ БОЛКИ !!! НО ПЪК И ТАКА НЕ Е РАБОТА ЗАЩОТО 100 % СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ ГЛУПАЧКАТА ЩЕШЕ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО ВМЕСТО ДА МУ ТЕГЛИ ЕДИН ШУТ В Г*ЗА И ДА ГО ИЗОСТАВИ !

50

Анонимен

преди 11 години

софийско жителство ще оправи нещата

49

Шоп

преди 11 години

Трябва да ви кажа, че най-малко шопи има в в самата София, защото шопите си живеят по селата в Софийското поле, а града София се напълни с мйекащи "имигранти". Иначе вярно е, че един добруджанец с 5000 декара е голяма работа, също така ако е с 20 000 декара също е голяма работа, да... А пък аз имам само апартамент за 300 000 в столицата, кофти...

48

Анонимен

преди 11 години

Предлагам да преместим половината институци във Варна и да им спрем хранилката на тея тарикати!

47

софийски

преди 11 години

преди пет години се преместих в едно селце,почувствах се с пет години по-млад! чудя се защо не го направих по-рано...

46

леле мале

преди 11 години

това само в дружба може да се случи, там има секва *** ега ти

45

Анонимен

преди 11 години

28-годишен мъж и 39-годишна жена, живеещи на семейни начала------------------------ Какъв мъж? 28-годишен ***, хванал се със застаряваща 39-годишна ку*ва, за да се почувства глава на семейство ...

44

и пак до 39

преди 11 години

АА то всичко почна с израза ,че мъжа видиш ли бил от провинцията и оправял богатата аристократка от софето за едната миризлива квартира !На такава простащина и вулгарно -комплексарско мислене какво да се каже!После почнаха глупостите за лопати и запати и ,...

43

Анонимен

преди 11 години

Въй въй въй човьек,въй зъй въй

42

пак до 39

преди 11 години

Понеже викаш за лопатата.Ами тя стува 100-200-300 хилядарки тая лопата и и се вика трактор,комбайн ...Ама то не е ли да се буташ в кутиика 60 кв.м неиде из гетата и да си отворен.

41

до 41

преди 11 години

А не е ли типично комплесарско-провинциален манталитет от една трагична новина да правиш антагонизъм от къде били жертвите?!

40

Анонимен

преди 11 години

В момента се конкурират два града, София и Варна !Много малко остава и Варна ще поиска своето място в държавата ,а тогава кантара ще натежи в неина полза!