1070

Анонимен

преди 11 години

До ГОЙ - АНТИЦИОНИСТ mnogo si prav tqsno svarzani s grypirovki i organizirana prestapnost tva sa i stanishev kostov dogan i dr.svarzani zdravo i s lobita amerikansko evreisko srabsko rysko i t.n.

1069

лази

преди 11 години

До АнонименМного точно казано, ами дано да не стани и Кристалина Георгиева за служебен премиер, че и тя е една от тях. Народа показа, че не му вярва.

1068

ГОЙ - АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С НАРОДА СИПАРТИИТЕ КАТО ЦЯЛО НАРИЧАНИ ОЛИГАРХИЯ СА ОРГАНИЗИРАНА ФИНАНСОВО ОБВЪРЗАНА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПА ПО-СТРАШНА И ОТ МЮСОЛМАНСКИ БРАТЯ ,ХИЗБУЛА,ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ИЗМИСЛЕНАТА ОТ ЦИОНИСТИТЕ АЛКАЙДААКО ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ С АТЕНТАТИТЕ СИ ИЗБИВАТ 100-200 души БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ УБИ ЕДИН ЦЯЛ НАРОДСЕГА ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА 23 г.БЕЗХАБЕРИЕ И ОХОЛЕН ЖИВОТ НА НАШ ГРЪБ И ЗА НАША СМЕТКАКОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ С-У НАРОДА СИ ВИНАГИ И СЕГА

1067

Lia

преди 11 години

До АнонименNema pari, ama zashto? Защото няма правосъдие. Да се изчисти правната система първо!!!Докато това не стане, пари никога няма да има!

1066

naomi

преди 11 години

В Росен Плевнлиев има нещо сбъркано. Създава впечатление, че все още се чувства като министър на регионалното развитие и благоустройството, но освен това не спира да прави безсмислени изказвания.

1065

Mimi

преди 11 години

За мен това, което се опитва да направи в момента президента, е равно на национално предателство! Защо ли? Ами защото той сега се опитва да манипулира хората, които най-много му вярват СЕГА само на него, вкарвайки свои приближени във властта Иво Прокопиев, Меглена Кунева, а защо не и Симеон Дянков и Кристалина Георгиева в ново служебно правителство!! Защо хората не го питат днес, кои ще са му предложенията за министри!?! Да видим, КАКВО ще им каже!!

1064

Анонимен

преди 11 години

Не стига, че Росен Плевнелиев е пряко виновен за увеличението цената на тока, ами сега иска да лансира всичките тия енергийни мафиоти в едно служебно правителство и във властта като цяло, а хората му вярват все така безрезервно!! НАРОДЕ, НЕ ЗАБРАВЯЙ!!

1063

sodderberg

преди 11 години

Ще се опитат да изкарат протестиращите разединени , нали знаете кой печели най-много дивиденти когато сред народа цари хаос - мафията, монополите и политиците .

1062

Buba

преди 11 години

Не знам, Плевнелиев с какви очи има наглостта да преговаря с протестиращите и представителите им, след като самия той е ПРЯКО виновен за увеличението цената на тока с въвеждането на такса зелена енергия и въвеждането на ТЕЦ Марица Изток 1, докато беше министър на енергетика навремето!?! Защо не понесе и той тази своя отговорност!!?

1061

bella

преди 11 години

Той Плевнята не може с жена си да излезе на глава, а какво остава да изрази твърда позиция по даден въпрос и си наложи волята.

1060

Пецата

преди 11 години

Протести ще има за всички от сърце. Точно Росен Плевнелиев не виждам какво ще прави там, при положение, че е виновен за оскъпяването на тока у нас. Заедно с Цветелина Бориславова, Симеон Дянков и Иво Прокопиев, то те направиха нов енергиен монопол в България.

1059

Sotirka

преди 11 години

Аз лично обвинявам и самия президент за високата цена на тока, освен разбира се обичайните заподозрени, вкл и Меглена Кунева, която не е тайна, че кръжи около неговите кръгове и Иво Прокопиев. Нека не забравяме, че сметките се вдигнаха миналата година заради т. нар. зелена енергия и въвеждането на ТЕЦ "Марица Изток I" и то ОТ Росен Плевнелиев. ?!!?

1058

Маджо

преди 11 години

Колкото повече се бави Росен Плевнелиев и не признае вината си за участието в зелената енергия, толкова по-зле за него. Крайно време е просто да вземе нещата в свои ръце и стане по-сериозен. Не виждам нищо впечатляващо вече в него и ме разочарова страшно много.

1057

Lale

преди 11 години

Надявам се, че Президента ще уважи исканията ни не искаме нови или нови-стари личности за ново служебно правителство, защото сега е много тънък момент и може много хора около кръговете на самия президент дори да се опитат да влязат във властта по един или друг начин!! Президента трябва да слуша само НАС, неговите гласоподаватели и НИКОЙ друг иначе става опасно и за самия него!

1056

Христона

преди 11 години

Не трябва да се допуска политизиране на протестите и използването им от разни групировки, които искат да насочат нещата в една или друга посока. В същото време не трябва и да се предоверяваме на политиците, включително и на Плевнелиев, който поне към момента се показа като послушното куче на Борисов, а преди това като министър правеше услуги на не малко бизнесмени от обкръжението си. Да не говорим, че едва ли е зарязал проспериращия си частен бизнес, за да се посвети на държавническия пост само

1055

партии

преди 11 години

Докога президентът Росен Плевнелиев ще заявява, че няма участие в енергийния монопол? Нали той покровителства ТЕЦ-овете "Марица" и по точно зелената енергия. Точно заради това беше последното увеличение на тока. Заедно с Иво Прокопиев го направиха това нещо, като се оскъпи варовика у нас, а нали се сещате, че и цените за доставки поскъпнаха също така.

1054

Hristo

преди 11 години

Точно така, протестиращите са много прави не трябва да се вкарват сега НОВИ личности, макар и временно в Парламента! Нека Росен Плевнелиев поне един път ги чуе, поне един чуе своите избиратели!! А не тези, които му дърпат конците!

1053

dochka

преди 11 години

А аз помня че Плевнята обеща че ще оправи България само че към 2020 година.

1052

Acho

преди 11 години

Ще има да взема президентът на Република България. И той е замесен в цялата схема с енергетиката, така че още довечера ще си понесе последствията от протестиращите. Няма да се изненадам някое яйце да полети към него.

1051

marcheto

преди 11 години

Хубаво е, че протестите не секват и хората искат да има наказани за всички далавери в енергетиката, които ни доведоха до това положение и не само като се започне от продажните чиновници и се мине през министри, които обслужват интересите на олигарси като Трайков, Шулева, Овчаров, Кунева... които по някакво стечение на обстоятелствата през годините правиха чадър именно на близкия семеен приятел на Плевнелиев бизнесмена Иво Прокопиев.