428

тати

преди 11 години

На всички ХОРА им е ясно че бунта е за ПАРИ и по-точно за по регулирано и справедливо разпределение на парите между ХОРАТА Защото парите който са у богатите не са им им дадени в момента в който са се родили а са ги взели от БЪЛГАРИЯ и те са ОБЩИ !!!това че единия е крал а другия е спал не значи нищо .Това са оправдания на тарикатитеАз не мога да разбера за какво са им на богаташите тези милиони пари .Къде ще си ги носят в гроба ли ???. Ми нали човек се ражда гол и си отива гол от тоя свят !!!

427

ДААА

преди 11 години

Борисов непрекъснато се оправдаваше с Тройната коалиция - но 3 години поред режеше лентичките на обекти, започнати през предишния мандат, харчеше парите от 8 млрд. лв. резерв от предишното правителство и се обогатяваше, и сега когато се оказа че няма как да продължи по този начин направи най-лесното и характерно за него - избяга и оставя друг да решава проблемите. Горко ни ако и следващия премиер е като Борисов.

426

Сх

преди 11 години

Ах тези на нсимката са жалки предатели!!!!!

425

Анонимен

преди 11 години

На снимката май виждам една къносана ***. Колко ли им е мизата на тия сега?

424

Анонимен

преди 11 години

Бойко не се страхува от тъмното, тъмното се страхува от Бойко. Бойко не пада, Земята се приближава към Бойко и т.н. и т. н.

423

Дофтур оф були

преди 11 години

До БойкоТрябва да им докараш и кокошки пуйки овце гълъби...да се сетят повечето от къде идват.

422

Бойко

преди 11 години

Ей,това софиянци неблагодарни хора.Прасета им докарах да видят децата им какво животно е това и как изглежда.Снимки за спомен си направиха и пак неблагодарни.Държавата продадох,грешка оправих.За 4г.ЕРП-фалираха,Булгартабак-фалира,БДЖ-фалира,ВМЗ-фалира,АДИС-фалира,Кремиковци-фалира,Пощите и те.Вместо да се радва народа,че едвам намерих стратегически айдуци,извинете ме-инвеститори.Колко зор видях докато ги фалирам,извинете продам,колко нерви изхабих.Няма благодарност на този свят,няма....

421

mafia

преди 11 години

ДА СЕ ПРЕКРАТЯТ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ!

420

В Главата имаш ако!

преди 11 години

До Простичко еЦял живот ще си ***, защото главата ти е куха! Нито Боко, ното Моко могат да ти помогнат! С или без стачка, празна глава, празен джоб!

419

222

преди 11 години

До АнонименНе мислиш ли, че проблема е в Законодателната власт, която няма нищо общо с изпълнителната??? И най - големите неподкупни патриоти да ми събереш положението пак ще е същото, защото проблемите не идват от Министерския съвет!!! Така че и твойте патриоти ще бъдат целени с домати след време!

418

Простичко е

преди 11 години

Боко в момента трепери от страх, че ако протестите ескалират, ще му потърсят ЛИЧНА отговорност за това, че доведе 90% от хората до глад, мизерия и нищета. Нито НСО ще го спаси, нито никой.

417

и аз

преди 11 години

Стачкувам!!! Искам незабавно всички турски и руски *** да се изнесат от БГ!!!

416

ина

преди 11 години

Хахаха е така като ви чета и разбирам, защо сме най - бедните в ЕС! *** народ, слаба държава. После ходи стачкувай!!!

415

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ пишат есемеси до своите симпатизанти и ги карат да организират протести от Плевен Долни Дъбник. Качват ги на автобуси и право в София че този *** да си прави пиар

414

джуров

преди 11 години

Добре Г-н премиер как да се приберем по къщи и апартаменти като нямаме пари да си платим Ток Парно вие си живеете живота а ние МИЗЕРСТВАМЕ без работа и заплати висим по б'рата по труда УЖ да ни търсят работа тези служителки там а те също са на бюджетна издръжка имат си утоплени работни помещения а ние като наемем магазинче трябва да плащаме наеми няма пари и за храна вече а Вие Г-н Премиер си живеете без да плащате за работно помещение не плащате ток парно вода всичко Ви е платено бюджетно

413

Анонимен

преди 11 години

Тази на снимката изглежда е магистрална труженичка.При бягството на Борисов от власта тя отново го подкрепяше заедно с прасетата,на които ББ благодари,а Найденов каза,че са стресирани.

412

Ние

преди 11 години

Вестник "Монитор" и ТВ 7 останаха последните защитници на Боцко и ГЕРБ.

411

Анонимен

преди 11 години

Другарю Борисов, не може да ми забраните да ви обичам! Мдаааа, това е жалко. Ще повърна. Уплашени са. Всички. Утре ще им покажем.

410

ss

преди 11 години

до 518 -страшно си прав но прасетата които бяха да го подкрепят тези работи не ги интерисува

409

ээ

преди 11 години

Управляващите от ГЕРБ проявяват подозрителна скромност, опитвайки се да неглижират приноса си в надуването на слънчевия балон, знаейки прекрасно кой плаща в крайна сметка за безумията на политиците и кой страда от всяко повишаване на цената на електроенергията. А и на всяка цена при сегашното мизерно ниво на доходи и ниска покупателна способност.Те вероятно разчитат на нормативния хаос, на многобройните указания, смяната на законите за ВЕИ енергията и различните институции, ангажирани в процеса на въвеждане в експлоатация на фотоволтаичните централи. Има обаче една отправна точка, която