227

Анонимен

преди 11 години

Всъщност в България плащаме за електричество може би най-малко от цяла Европа...със около 3 пъти по-евтино от цената на електричеството в Италия. Проблема не е толкова в цената колкото в това колко пропорционална е на средния и минимален доход. В Дания средната сметка за ток на месец е около 400евро(800 лева), но пък за сметка на това дохода е един от най-големите в Европа.

226

еееее

преди 11 години

Никъде не видях да питате кой е виновен за тази ситуация!Не чехите са виновни според мен.А тези дето им продадоха и си прибраха тлъстите пачки за сделката!Само ние хората и смешните ни корумпирани правителства са виновни!

225

*

преди 11 години

И чешките мафиоти си ги бива един станал вече президент !?

224

Българин

преди 11 години

Аз до сега си мислех,че ни "яздят" от САЩ,Русия,Турция а то имало и още?!?!?!?!?Официално чешка държавна компания управлява бивша държавна компания на България?!?!?И надуват бузи чехите като,че ли сме влезли с танковете в Прага!!!Нямаме политици,нямаме НИКАКВА външна политика,която да защитава националните ни интереси!!!Нямаме армия,нямаме самочувствие като за държава с 1300 годишна история!Не съм си и мислел преди,че ще е унизително когато кажеш,че си БЪЛГАРИН!!!

223

Анонимен

преди 11 години

и какво ще стане с президентската република? Същия батак! Управлява ли Борисов еднолично? Да! И нещо да се е променило? Не системата е неработеща, липсва контрол!!!!Кукловодите на прехода, реално управляващи страната в пълна непрозрачност на икономиката изградиха непробиваема мафия!

222

Анонимен

преди 11 години

Народното недоволство засити ли се ? ако е така да му е сладко.

221

някой

преди 11 години

"Чешката държавната електрическа компания"- забележете, компанията е ДЪРЖАВНА, а защо трябва всичко държавно да се разпродава особено ако е печелившо? А защо, не се замислим за президентска република? Както в САЩ и Русия...

220

не син

преди 11 години

Всеки политик защитава гражданите си и фирмите им ! Ако не се казва Костов,за когото не националността,а лапането е важно ! Сакскобурготски и Станишев са си чужденци,та не е чудно че защитават западняците и руснаците !

219

пачо

преди 11 години

Чехите са долни евреи Преди ВСВ пратиха до Сталин фалшив списък на офицери че работели за фашистка Германия Сталин им повярва и затри елита на армията Той го разбра но късно Но после руснаците им го върнаха Накараха чехкините с килотите си да бършат танковете им.

218

Анонимен

преди 11 години

237 ЧЕЗ просто си намира причина да не приема моята "ЛЕГИТИМНА"молба.Но и с нея какво от това ? Поради това ще протестирам НЕЛЕГЕТИМНО .

217

Анонимен

преди 11 години

*** ВЪН

216

Анонимен

преди 11 години

винаги съм смятал .че хората трябва да подкрепят протеста си с внесени жалби към съответните органи за контрол по този начин протеста е легитимен

215

ACID

преди 11 години

Като прочетох тази част от статията "чешките национални интереси" някак си се почувствах прекрасно. Сигурен съм, че и останалата част от народа и силно заинтересована за Чехия и нейните интереси. Обичайте чуждите интереси и монополи - те са нещо страхотно.

214

Анонимен

преди 11 години

Смели офицери няма вече ,имаме само себе си.СЪЕДИНЕНИЕТО казват,правило силата.

213

КУКУ

преди 11 години

Мажоритарен собственик е икономическото министерство на Чешката Република.

212

щирлиц

преди 11 години

България има нужда от един смел офицер и взвод войници!Някой да не е Изащо се е разбрал защо унищожиха армията?Да си спомним 19.05.1934г ,защото събитията на тази дата са предизвикани от предишните корумпирани управници.

211

владетеля

преди 11 години

ТЕЗИ ОБЕЗАТЕЛНО ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ.МЯСТОТО НЕ ИМ ТУК.В БЪЛГАРИЯ СИ ИМА СПОСОБНО ХОРА КОИТО ДА ПОЕМАТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА,И СТИГА СМЕ СЕ ПРОДАВАЛИ НА ЧУЖДЕНЦИ.БЪЛГАРИ ЗАЩИТАВАЙТЕ СВОЕТО,КОЕТО Е ПОСТРОЕНО СЪС СОБСТВЕН ТРУД И МИСЛЕТЕ ДОБРЕ ЗА СВОЕТО БЪДЕЩЕ И ТОВА НА НАШИТЕ ДЕЦА,КАТО ВЪЗСТАНОВИМ БЪЛГАРИЯ ТАКАВА КАКВАТО БЕШЕ,ЗАЩОТО НИЕ ЖИВЕЕМ ТУК И ТОВА НАШАТА РОДИНА.НЕ ТРЯБВА ДА Я ПОГАЗВАМЕ ,А ДА Я ЗАПАЗИМ ЗА БЪДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ И ДА ИМА ДОБЪР ЖИВОТ.

210

изЧЕЗкал

преди 11 години

Господин аз е прав но няма ,кой да се наеме да свърши подобни дела.Дали пък да не питаме ЧЕЗкият посланник,за предложения ?

209

.....

преди 11 години

Da go d*hat teq unanisti da reve kolkoto si iska

208

до 228

преди 11 години

Това никак не означава, че не е частно АД.