179

Анонимен

преди 11 години

До СЪД И ЗАТВОР !!!Tochno kakvoto kazah i az :) Spored men, za da se izbegne tova dali sa vinovni ili ne, bi triabvalo da zapochvash politicheskata si kariera s uslovna prisuda. Ako izpulnish obeshtaniata si i si bil dobur politik - prisudata namaliava ili izchezva, ako ne - stava efektivna ... Taka ako naistina zashtitavash durjavnite interesi i interesite na naroda naima da ima za kakvo da se pritesniavash. A v sluchaia celia parlament se izmirisa kato da ne kazvam kakvo. Bez otgovornost

178

hasho ot varna

преди 11 години

В средновековна Европа, когато споровете между селяни заплашвали да всеят раздор в общината, спорещите получавали строга заръка Дръжте църквата насред селото; с други думи, съсредоточете се върху общата картина помислете си например как вашият дребнав спор ще засегне общината и съседите.Съсредоточаването винаги е номер едно. Загубим ли го, губим и целта, каквато и да е тя.

177

Анонимен

преди 11 години

МУТРАТА СЕ ОТЧЕТЕ НА КОГОТО ТРЯБВАШЕ- 'ЗЕМЕДЕЛЦИ'', ДЕДЕСАРИ,................А ПЪК ТИ БЪЛГАРИНО ОТ УЛИЦАТА ПЛЯМПАЙ И ПРОТЕСТИРАИ КОЛКОТО СИ ЩТЕШ, МУТРАТА Е ГОТИН И СЕКСИ И ШИ ТА ОПРАВЯ ОТЗАД ОЩЕ БАЯ ВРЕМЕ/////????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С КЕф

176

optimist

преди 11 години

Петиция в подкрепа на премиера и правителството: peticiq/v_podkrepa_na_boiko_borisov

175

Анонимен

преди 11 години

Диктаторът е вождът на вашата етническа партия ДПС, който си играе с обикновенния електорат , лъже го и манипулира. Борисов е най-достойният премиер от 23 год., показа, че обича народа и каузата на която се е посветил и народът го обича, затова го мразят опозицията , а част от народа не го разбра-подведе се от кампанията на БСП и ДПС. Етнически конфликт- питайте Сидеров, той ще ви обясни! Само ГЕРБ!

174

Вуйчо Ваньо

преди 11 години

Е точно ББ не е човек на реда. Точно погазването на законите е силната му, "харизматична" страна. При него няма други органи, институции, учреждения, въобще установен правов ред. Има негов ред - искаш лично от него и той дава, той решава, той отваря банките в събота и неделя, той полага асфалта, Той ... (е)

173

Анонимен

преди 11 години

ДНЕС БСП И ДПС ОКОНЧАТЕЛНО НИ УБЕДИХА, ЧЕ НЯМАТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА!

172

прекалено е

преди 11 години

По БТВ в момента говори Едвин Сугарев и трябва да Ви кажа, че със старите муцуни до никъде няма да стигнем и нищо ново не можем да научим от тях.

171

Анонимен

преди 11 години

Не знам къде ходиш на протест. Ако в София, аз на протести като този вчера няма да ходя. Група ***, които искат смъртта на МВР и не знаят за какво са там не са протест! Вчера имаше на 75% хора, които бяха пияни или пиеха алкохол и главното им занимание беше да се дърлят с полицията.

170

Анонимен

преди 11 години

Честито майко Българио, но от сега нататък на къде? Всички се изредиха и доказаха, че са маскари. Нека да се обединим и да се абстрахираме от разнородните цветове с които ни облякоха и да запазим гражданския мир и да докажем на нашите предци, които отдадоха живота си за Родината, че сме достойни техни чеда. Нека президента да си влезе в ролята на обединител и да посочи достойните, образованите, знаещите и можещите хора да управляват. Длъжен е да го направи в името на гражданския мир.

169

galin.arabov

преди 11 години

Оставката на ББ е поредната манипулация от негова страна за изкуствено създаване на напрежение между народа ни. Пак същите номера. Разделяха ни на партии,разделяха ни на *** и българи, разделяха ни на българи и турци, сега ни разделят "ЗА" и "ПРОТИВ" ББ. Не ви ли писна да живеем разединени??? Хора събудете се и се осъзнайте!!! Не можем да живеем вечно като овце, ако ние не направим нещо няма кой...

168

Анонимен

преди 11 години

Места е много ***! Добре, че е той да маже още повече.Къде го чукаш, къде се пука. Пак говори за възродителния процес, но не казва каква беше причината за него. А тя беше множество осъществени и осуетени атентати от хора от турския етнос!Искаме разследване на този документ! И ако е фалшифицран или автентичен един от двамата да си понесе последствията!

167

анти-Буда

преди 11 години

Още по-добре: още една грешка на Буда ! Грешка след грешка. Пълно некадърие.Само пълен *** като ЦЦ може да заложи на етнически конфликт. Сега след обвинението към Доган за атентата, към протестиращите ще се добавят още повече хора. Войната на ГЕРБ с ДПС няма да е лесна, и със сигурност ще довърши антинародното управление на ГЕРБ !

166

emanuela.demireva.1

преди 11 години

#215, Доган лесно ще вдигне воиската си, в опит да заграби цялата власт. *** ще станат нечии удобен инструмент. Ако идиотщините продължат съм сигурна, че може да очакваме война.Политиците отново се опитват да пренасочат внимание от същинските проблеми. На тях не им пука за народа и как жиеем ние. Ако позволим Бойко за пореден път да ни въвлече в тъпотиите си, това ще е най-голямата грешка. Аз в неделя пак ще съм на протест. За теб не знам.

165

Анонимен

преди 11 години

извинявай господин Борисов , но няма как да те харесват Турците в България , при смяната на имената тоест Възродителен Процес ти стоеше зад Тодор Живков , а той трябваше като Чаушеско да свърши

164

emanuela.demireva.1

преди 11 години

#205, прав си. Сега милиони ще остават неусвоени. Те могат да отиват за здравеопазване и образование. И магистрали разбира се :)

163

Анонимен

преди 11 години

Емануелке, къдя я виждаш тая война?!Та това ако се случи признавам българите за най-тъпия народ! Да се хвърля да защитавам милиардера Доган или пък милиардера Бойко? Не съм толкова ***. А Гарелов прекалява! Масови кървави протести с огромния брой от 14! ранени. Не може група *** да са на протеста за да се бият с полицията и тя да гледа Как пък при 30 000 човека във Варна нямаше такива неща? Всякакви сополи и журналисти от нафталина припомнят за себе си покрай тези събития. Големи експерти!

162

Анонимен

преди 11 години

ДОКОГА ТРЯБВА ДА МЪЛЧИМ НА АХМЕТ ДОГАН

161

Анонимен

преди 11 години

Ако сме правова държава има 2 варианта: Ахмед Доган обвинен в "поръчителство" lol или Тиквата съден за клевета!!! Всичко различно от това ще е поредната подигравка на най-слабия водач на правителство, което сме имали !!!

160

до170

преди 11 години

кое не си видял бе ти изобщо знаеш ли кво се случва в България вие знаете само да оплювате нищо др не знаете аз съм на 28 години и вече имам достатъчно развита фирма ако беше по времето на БСП нямаше да стане