234

Анонимен

преди 11 години

Да, бе. Разедини обществото. На едни 40 души, които подкрепят мутрата пред парламента и останалите 6900000, които си отдъхват от мутренския погром.

233

???

преди 11 години

Тези социолози нормални ли са?!В България 85-90% от хората не симпатизират на никоя партия, независимо как гласуват. Какво значение има, че 75% от симпатизантите на примерно ГЕРБ мислели еди-как си. Това са 75% от примерно 4% от електората, т.е. 3% от електората.

232

НСС до Дебора

преди 11 години

Че аз да не съм серГЕЙ, за да се обичам с Бойко, имам си кака, правим любов, имаме деца, работим...Защо такива лоши пожелания ми правите?Ако сте останали с впечатление, че искам да ви дразня, това не е така. Писах ви, защото ми направи впечатление неуместния пример който давате за Германия след Първата световна война.Надявам се, вече сте разбрали, че не съм фен на ББ.... както и на някои други, родни политици?!

231

Анонимен

преди 11 години

"Ние заставаме зад Бойко"Гледм, че поддръжниците на мутрата се подготвят да го опънат.

230

НСС до Дебора

преди 11 години

Много интересен пример за Германия. Все едно че сме били живи тогава... но нека го кажем така:О да спомняме си как беше след I-вата св.война, мъка, криза, появи се един ефрейтор, който *** мамата на целия свят и измряха над 70 милиона човека...Какви хубави танкове се правиха тогава от Круп и Шкода, какви благодетни времена бяха, ех..

229

НСС

преди 11 години

Лирично отстъпление за Дебора.Дебора, вероятно засегна без да искаш една галактична истина. Смисъла на живота е любовта, а правилните действия се подсказват от сърцето, а не от разума. Емоцията на човека е дар от същества оценили потенциала на нашата раса. Хората (ние) сме получили дар от Перото, защото макар и нисши същества, имаме потенциал да се развием в достойна култура, наравно с останалите от 9-сектор на нашата галактика.Поне така твърдят някои...Слушай сърцето си, не разума!

228

Жоро

преди 11 години

не се връзвайте на тезаат за служебно правителство .тогава няма парламент и нито цеин на тока, газта или водата могат да се намаляват нито да се променя изборния кодекс да назначавт мажоритарин депутати и да се свиква ВНС. Трбва ни експертен кабинет - тогава ще има парламент. От вчера непрестанно ме трият..

227

НСС

преди 11 години

На никой ли не му прави впечатление, че първия който разбра за оставката на Борисов е американския посланник?Рано сутринта ББ отива в посолството за 20 минути, казва на работодателите си, че си подава оставката и излиза.На никой ли не му прави впечатление, че България е превзета отвътре от чуждо разузнаване и правителство?Това е факт, който ще спори и мучи може да го провери.Хизбула а, а че Буда докладва на ЦРУ редовно никой не му прави впечатление. Това как се нарича?

226

Анонимен

преди 11 години

Много ми е чудно, как точно ще си избираме депутатите мажоритарно. Ами то сигурно всеки пълнолетен в България ще иска да бъде депутат. И кой ще спечели- този който има най-много приятели ли? Или този, който си плати най-много ли. Не е ли ясно, че в България всеки гледа да захапе кокала. И Иван от улицата да хванете и да го направите депутат и той ще гледа да си напълни джобовете ( взимай докато можеш).Който и да дойде на власт - истината е, че доходите на хората няма как да се вдигнат.

225

Анонимен

преди 11 години

Искаме смяна на системата и съд за всички от последните 23 г., които съставляват политически чадър над монополисти, бизнесмени и мутри.

224

Българин

преди 11 години

"Оставката на Борисов разедини обществото"Обществото го раздели Б.Б. още с идването си на власт. Кажете ми има ли едно негово изказване ,без да е нападнал предните правителства ? Има ли едно негово изказване ,без да е хулил политическите си опоненти ?Има ли едно негово изказване ,без да се правят етнически внушения ?Той през цялото си управление се държа нагло и арогантно.

223

фокс

преди 11 години

Добре стана, че ГЕРБ сдадоха властта. Нека само обаче да не се облизват за кокала и предходните ***, които също добре работиха за ограбването на държавата и обедняването на народа.

222

Прочетете

преди 11 години

Криминалната биография на Бойко Борисов.

221

Наблюдател

преди 11 години

Спрете с протестите.Когато един народ е беден и отчаян лесно се маниполира ставаме ,като в арабския свят.

220

Анонимен

преди 11 години

докато Протестират или Провокират , разпалват Етническа вражда , една жена спомена по телевизията за Баташкото клане , питам аз каде е New Йорк къде е Сидни? Кой и защо има за цел Етническия Мир в България? по ненормално Яавление не беше се случвало от Възродитлен процес до сега

219

SS

преди 11 години

Как се заспива като стмахчето ти е празно бе дивак, за какво спокойствие ще ми говориш.Нема спокойствие само гърч.

218

Николов

преди 11 години

Направете му дарителска кампания с СМСи като ви е толкова мил тоя Бойко.

217

SS

преди 11 години

Спиро така като те гледам ще изкараш за любов.*** незнам дали ще ти хареса.

216

спиро

преди 11 години

до 275хайдутите не знам , но ако искаш можем да ти покажем кво са правили след 1944 с такива като вас "патриоти" и всезнайковци, прощавайте протестиращи.... айде върни се 30г назад и протестирай ако ти стиска!!!Искам спокойствие!!!

215

Анонимен

преди 11 години

До спиро - Искаш ли да ти покажем , как хайдутите са взимали пари от такива , като теб , за да финансират борбата на народа ?